Afrodizyak Aşk Astroloji Burçlar eÇift Güncel Ruhun Gıdası Yaşam

Burçlara Göre Hediye Seçimleri!

Sevgililer Günü‘ne artık az bir süre kaldı. Pandemi gölgesinde geçecek olsa da harika sürprizler ile sevdiğiniz kişiyi şaşırtabilirsiniz. Ne alsam hoşuna gider? Hangi tür hediye onun işine yarar? Diye düşünmenize gerek yok. eÇift editörleri sizi bu sıkıntıdan kurtaracak hediye önerileri ile karşınızda. Hazırsanız başlıyoruz!

Koç burcunun rengi kırmızıdır. Kadınlar için; onların daha güzel görünmeleri adına kozmetik setleri, şık bir elbise veya tarzına uygun bir ayakkabı güzel seçimler olacaktır. Koç kadını süslenmeyi ve gösterişi sever. Giyimine uygun parçalar seçmeniz oldukça önemlidir. Erkekler için, onları eğlendirebilecek eşyalar idealdir. Puzzle, video oyunları, aksiyon figürleri gibi onun çocuksu ruhunu okşayacak hediyeler seçilebilir.

Boğa burcunun rengi yeşildir. Kadınlar için; eğer maddi olarak imkanınız var ise mücevher harika bir seçim olacaktır. Elmaslar, altınlar, yakutlar… Boğa kadını için tek seçenek pahalı hediye değil tabi ki. Yemek konusunda da oldukça iştahlıdırlar. Şık bir çikolata kutusu veya meyve sepeti hoşlarına gidecektir. Erkekler için, deri kemer, cüzdan, takım elbise gibi şık eşyaları seçmeniz yararlı olacaktır. Boğa erkeği de asla imitasyon sevmez. Bütçeniz imkan veriyorsa orijinal aksesuarlar ile can evinden vurabilirsiniz.

İkizler burcunun rengi mavidir. Kadınlar için; çok iyi bir şekilde tespit etmeniz gerekiyor. İkizler kadını işine yarayan eşyalara değer verir. Zevkleri değişken olduğu için en iyisi hediye çeki verilmesidir. Onlarla bir alışveriş günü geçirmeniz harika olacaktır. Erkekler için; teknolojik eşyaları tercih edebilirsiniz. Kitap ve sosyal hayatında kullanabileceği materyallerde onları mutlu edecektir.

Yengeç burcunun rengi beyazdır. Kadınlar için; manevi değeri olan eşyalara çok önem gösterirler. Mesela geçmişte büyük annenizin kullandığı bir broş, yüzük gibi aksesuarlara bayılırlar. Alternatif olarak da ilk buluştuğunuz mekanda romantik bir yemek enfes olacaktır. Daha minimal bir hediye için ise taze kır çiçekleri doğru tercih olarak görülebilir. Erkekler için; el yapımı hediyeler güzel olabilir. Mutfak ile içli dışlı olmayı sevdiklerinden kullanabilecekleri bir mutfak eşyası mutlu edecektir. Baskılı tişörtler veya ikinizin fotoğraflarından yaptıracağınız bir puzzle da iş görecektir.

Aslan burcunun rengi turuncudur. Kadınlar için; olmazsa olmaz ilk şart hediyenin şık olmasıdır. Elbise, aksesuar gibi pahalı hediyeler onları mutlu edecektir. Aslan kadınlarını bir çiçek, çikolata ile kandırmanız pek olası değil. Erkekler için; güzel ve şık bir saat ideal olacaktır. Fakat erkekler içinde hediyenin pahalı olması şart. Marka kıyafet dışında bir hediyeyi kabul etmezler.

Başak burcunun rengi yeşildir. Kadınlar için; kozmetik ürünleri, kişisel bakımları için güzellik merkezlerinde geçerli hediye çekleri gibi seçenekler uygun olacaktır. Herhangi bir eşya vermeyi düşünüyorsanız da paketi muhteşem olmalı. Ambalaj kötü ise başak kadınlarından eksi puanı yersiniz. Erkekler için; teknolojik eşyalar, sağlıklı beslenme ve diyet ürünlerini tercih edebilirsiniz. Başak erkekleri aktiviteleri severler. Ufak bir hafta sonu kaçamağı iyi gelecektir.

Terazi burcunun rengi mordur. Kadınlar için; kitap, ev aksesuarları, el yapımı ufak gereçler güzel olacaktır. Yalnız çiçeksiz asla onlara hediye vermeyin. Erkekler için; günlük hayatına yardımı olacak eşyalar, gömlek, teknolojik ürünler gibi seçeneklerden birini değerlendirebilirsiniz. Terazi burcu manevi yönden güçlü ve kullanışlı hediyeleri sever. Pahalı eşyalar onların pekte ilgisini çekmez.

Akrep burcunun rengi bordodur. Kadınlar için; romantizm dolu geceden daha iyi bir hediye olamaz. Mumlar, kırmızı güller, enfes müzik ile başlarını döndürebilirsiniz. Bunun yanında pırlanta, çikolata gibi hediyeleri de seveceklerdir. Erkekler için; kitap, ajanda, takım elbise gibi gündelik ihtiyaçlarını giderebilecekleri hediyeler oldukça uygun olacaktır. Romantizm dolu bir gece de yine tercih edilebilir.

Yay burcunun rengi liladır. Kadınlar için; plansız bir tatil harika olacaktır. Klasik hediyelerden haz etmezler. Evcil hayvan, kitap, bisiklet gibi hediyeler mutlu edecektir. Erkekler için; teknolojik araç gereçler, takım elbise gibi seçenekler doğru seçimler olacaklardır. Yay burcu için bilgiye erişim çok önemlidir. Bu doğrultuda hediyeler seçmeniz mutlu edecektir.

Oğlak burcunun rengi gridir. Kadınlar için; antika eşyalara bayılırlar. İkinci el kitaplar, sahaflarda bulabileceğiniz geçmişten kalma parçalar seçebilirsiniz. Yaşanmışlığı olan hediyeler ile çok mutlu olurlar. Erkekler için; pastel tonlarına sahip her türlü giyim eşyası uygun olacaktır. Saat, cüzdan, bileklik, dolma kalem gibi ciddiyetlerini temsil edecek hediyelere bayılırlar.

Kova burcunun rengi mavidir. Kadınlar için; teknolojik aletler güzel bir seçim olacaktır. Fotoğraf makinesi, kamera gibi eşyalar ile mutlu etmeniz garanti. Bunun yanı sıra onları sergiye, tiyatroya götürebilirsiniz. Erkekler için; gündelik hayatlarında kullanabilecekleri araç ve gereçler idealdir. Kahve makinesi, telefon, çalar saat gibi alternatifler mevcut.

Balıkların rengi pembedir. Kadınlar için; parfüm, süs eşyaları, bilim kurgu ve doğa üstü olayları anlatan kitaplar harika olacaktır. Duygusal balık kadınını kırmızı güller ile kandıramazsınız. Mücevher de yine bir alternatif olabilir. Erkekler için; kitap, film ve müzik dinleyebilecekleri bir uygulamada üyelik veya bir gereç olabilir. Kişisel bakım ürünlerini de severler.