Aşk Astroloji eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Burçlara Göre Aşka Küsme Nedenleri!

Kimi insan günlük burç falını okumadan dışarı atmaz, kim insan ise burçlara asla inanmaz. Hangi tarafta olduğunuzu bilemiyoruz. Ama astroloji bilimi burcunuza göre aşka neden küstüğünüzü ortaya koyabilir. Hazırsanız başlıyoruz!

Koç burcu yapı olarak zaten zor beğenir ve kolay kolay aşık olmazlar. Eğer daha önceki tecrübeleri canlarını çok yaktıysa kendilerine aşılmaz bir duvar örerler. İstemedikleri sürece onları çıkarmanız mümkün olamaz. Çabuk sıkılırlar ve ilgilerini kaybettikleri anda diğer seçeneğe yönelirler. Bir koçun canını yakarsanız geçmiş olsun onu bir daha asla size aşkla dolu bakan gözler ile göremezsiniz.

Boğa burcundan durum biraz daha karmaşık. Boğalar kontrolcü yapıları yüzünden aşkın o dayanılmaz ve yoğun baskısından korkarlar. Bir an bile kendilerini akışa bırakmazlar. Yoğun hissetmek isterler ama aynı zamanda da sınırları aşıldığında da uzaklaşırlar. Size güven duymuyorlarsa zaten vakitlerini boşa harcamazlar. Boğaları kontrol etmek neredeyse imkansızdır.

İkizlerin gri bölgesi yoktur. Ya delicesine severler ya da ilgi bile duymazlar. Acaba sevebilir miyim? diye düşünüp beklemezler. Eğer ikizlerin ilgisini çekebildiyseniz şansınız vardır. Zaten ilk başta radarına giremediyseniz geçmiş olsun. İkizler düşünmeden tutkularıyla hareket eder. Kafalarında ilişkiyi tasarlarlar ve zarar görebilme ihtimali olursa çeker gider. Çünkü meraklıdır ve her zaman daha iyisi, daha ilgincini arama eğilimindedirler.

Yengeçler aşkta her zaman verici ve atak olan taraftır. Düşünmeden kendilerini parçalarlar. Fakat karşısındaki bu değeri göremez ve hak ettiği sevgiyi veremezse yengeçler o zaman küser. Bir kere güvenlerini kaybederlerse aşklarından ölseler dahi tekrar geri dönmezler. Zamanında değerlerini bilmezseniz sonrası için pek bir şansınız yok demektir.

Aslan burcunun verebileceği sevgi ve alaka sınırlıdır. Eğer karşısındaki kişinin daha fazlasına ihtiyacı olduğunu hissederlerse o zaman kaçıp giderler. Aslanlardan fazla bir sevgi talebinde bulunamazsınız. Onların verdiği kadarıyla yetinmek zorundasınız. Ona sınırsız bir sevgi vermeniz elzemdir. Yeteri kadar ilgiyi alamazlarsa da küsmeleri muhtemeldir. Bütün burçlar arasında küsme eğilimine en çok yatkın olan burçtur.

Başaklar zaten aşk konusunda mesafeli davranmayı sever. Bir başak burcuna kolay kolay aşkını itiraf ettiremezsiniz. Her zaman kendilerine bir çıkış kapısı bırakırlar. Gitmeleri gerekmese bile hep bir gün işler yolunda gitmeyebilir düşüncesi ile kendilerini korumaya alırlar. Ulaşılması güç ve büyük çaba sarf etmeniz gerekir. Onları güvenli bölgelerinden çıkarmak oldukça zordur.

Duygusal yük taşıma konusunda terazilerden iyisini bulamazsınız. Yürekleri büyük ve sevgi doludur. Başaklar ile benzer özelliklere sahiptirler. Kapalı kutu gibidir terazi. Sevse bile bunu belli edemez. Daha doğrusu etmek istemez. Kırılsa da terazi belli etmez. Eğer bir terazi küsüp gidiyorsa o zaman anlarsınız her şeyin bittiğini. Ayrılığında sevdaya dahil olduğunu akıllarını bir köşesine yazmışlardır.

Akrepler aşkta ürkektirler. Aşılmaz duvarları varmış gibi görünse de akrebi ikna etmek kolaydır. Burçlar arasında ikinci bir şansı veren tek burçtur. Kırılsa, üzülse bile çok seviyorsa tekrar denemek ister. Hatalardan ders çıkarıp yeniden ilişkinin güzelleşeceğine inançlarını kaybetmezler. Tam anlamıyla size açılırlar. Bir akrebi küstürmek zordur. Bunu başarabilirseniz gerçekten büyük bir tebriği hak etmiş sayılırsınız!

Yaylar özgür ruhludur ve her zaman daha heyecanlı, daha farklı birini arar dururlar. Onlar için özel olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Çünkü yaylar asla takılıp kalmayı sevmezler. Eğer ona ayak uyduramazsanız yaylar küsüp giderler. Hayatın renklerinden uzaklaştıracak her kim olursa olsun yaylar çeker gider. Yaylar ile aşk yaşamak biraz zordur.

Oğlaklar duygusal ilişkileri zaman kaybı olarak görür. Onlar için her zaman öncelik kariyerleri olmuştur. Eğer bir oğlak küsüp gidiyorsa bilin ki kendini yeteri kadar ait hissedememiştir. Üzülmek ve kırılmak onların derinden etkileyeceğinden her zaman mesafeli dururlar. Bir oğlak üzülürse dünyası kararır.

Kova burcu için gereken tek şey zamandır. Eğer bir kova ile ilişkiniz varsa sabretmeyi iyi bilmeniz gerekiyor. Bilmiyorsanız da merak etmeyin kovalar size bunu öğretecektir. Çok kararsızdır kovalar. Doğru insanı bulduklarını sanıp bağlanırlar ama o kişi doğru insan değilse gitmeleri de bir o kadar hızlı olur. Kova eğer küsüyor ise fazla ısrar etmemek gerek. Bırakın kendi hallerine.

Balık burcunu harekete geçirmek zordur. Duygusal olmaları onların hem kaderi hem de laneti. Belirli bir seviyede görmezse karşısındakini kıllarını kıpırdatmazlar. Balıkları ikna etmek zordur. O kadar çok uğraşmanız gerekir ki anca balık duyguları harekete geçer. Sevdiklerinde delicesine severler ama sildiklerinde de bir kalemde işiniz biter.