Afrodizyak Aşk Astroloji Burçlar eÇift Ruhun Gıdası Yaşam

Sadakat Dereceleri ve Aldatma Oranları!

Kimi insan tanıştığı kişinin hangi burçtan olduğuna önem verir. Kimi insan ise buna hiç takmaz. Astrolojiye ne kadar inanıyorsunuz bilemiyoruz ama burçlar yeni tanıştığınız bir kişi hakkında size ilk ip uçlarını verecek olan bilgileri barındırır. Bu yazımızda burçların sadakat derecelerini ve aldatma oranlarını ele alacağız.


Sadakat Derecesi : 10/7 – Aldatma Oranı : % 60 : Koç burcunun başına ne geliyorsa dürüstlüklerinden geliyor. Herhangi bir sadakatsizlik durumunda yakalanırlarsa asla inkar etmezler. Yaptıklarını da saklamaz açıklarlar. Sadakat konusunda eğer koçlara yeteri kadar özen ve ilgi gösterirseniz sizden başkasını düşünemezler ama odağınızdan bir an olsa bile çıkartırsanız koçlar hemen arayışa geçecektir.

Sadakat Derecesi : 10/10 – Aldatma Oranı : % 5 : Boğalar sadakat denilince kitap yazabilecek kadar iyilerdir. Aile ve sevdiklerine bağlıdırlar. Aldatmaz demiyoruz fakat bu diğer etmenlere bağlı olarak gelişebilecek bir hadisedir. Aldattıkları takdirde de sonuna kadar inkar ederler. Sahip oldukları ilişki dışında farklı biriyle duygusal bağ kurmazlar.

Sadakat Derecesi : 10/5 – Aldatma Oranı : % 90 : İkizler değişkenlikleri ve kararsızlıkları ile bilinirler. Sadakat onlar için önemli ama ilişkide en ufak monotonluk onları yeni arayışlara yönlendirir. Bu sadece fiziksel bir aldatmayı içermiyor. İkizler flörtleşmeyi sever. Kafalarındaki ideal kişi değilseniz size sadık kalmaları pekte olası değildir.

Sadakat Derecesi : 10/7 – Aldatma Oranı : % 45 : Yengeçlerin sadık kalabilmesi için aradıkları tek şart derin ve büyük bir aşktır. Eğer ilişkide en ufak bir sevgisizlik baş gösterirse o zaman yengeçleri tutabilene aşk olsun. Pişmanlık duysalar da tutkularının peşinden giderler.

Sadakat Derecesi : 10/9 – Aldatma Oranı : % 20 : Aslanları baştan çıkartmak zordur. Bağlılıkları burçlar arasından en sağlam olanıdır. İlgi gösteren biri olsa bile bunu görmezden gelebilirler. Aldatma durumlarında ise inkar yoluna gitmezler. Kendilerince mantıklı sebepler sunar ve gereği ne ise yaparlar.

Sadakat Derecesi : 10/8 – Aldatma Oranı : % 30 : Başakların mükemmeliyetçi yapısı onları ilişkide sadık bir birey haline getiriyor. Her şey kusursuz olmalıdır. İlişkide eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa anca o zaman ilgisi başka kişilere kayar. Başaklar nettirler eğer aldatırlarsa bu bir defaya mahsustur tekrarı olmaz.

Sadakat Derecesi : 10/5 – Aldatma Oranı : % 80 : Teraziler ilgiyi severler. Eğer birileri onları beğeniyorsa pek hayır diyemezler. Kararsız yapıları da zaten onları sadakat konusundan oldukça zorluyor. Anı yaşamayı severler. Doğru veya yanlış kavramı onlar için yoruma açık ve değişkendir. Büyük bir tutku duyarlarsa anca sadık olabilirler.

Sadakat Derecesi : 10/7 – Aldatma Oranı : % 50 : Akrepler için doğru insan bulduklarına inanmaları önemlidir. Eğer bunu hissederlerse asla aldatmazlar. Fakat aldatırlarsa dahi bunu yakalamanız pek olası değildir. Akrepler kincidir. Aldatılırsa intikam almayı kafasına koyar.

Sadakat Derecesi : 10/6 – Aldatma Oranı : % 55 : Yaylar için net bir ifadede bulunmak oldukça güç. Özgürlüklerine düşkün oldukları için en ufak kısıtlamada baş kaldırış olarak aldatmayı seçebilirler. Olurda aldatırlarsa zaten sonuna kadar inkar ederler.

Sadakat Derecesi : 10/10 – Aldatma Oranı : % 10 : Oğlaklar aile hayatını sever. İlişkilerinde eşlerine düşkündürler. Kolayca aldatabilen burç değildirler. Aldatıyorsa duygusal açıdan değil, farklı bir sebepten ötürü yapmış olabilir. Sonuna kadar inkar edenlerin başında gelir.

Sadakat Derecesi : 10/5 – Aldatma Oranı : % 85 : Kovalarda yaylar gibi tahmin edilmesi oldukça güçtür. Aldatırsa ruhunuz duymaz çünkü bunu çok iyi planlayıp öyle harekete geçerler. Sadık oldukları kişiye olan aşkları asla değişmez ama sürekli farklılık arayışındadırlar. Sosyal yönleri kuvvetli olduğu için zapt etmek biraz zordur.

Sadakat Derecesi : 10/8 – Aldatma Oranı : % 40 : Balıkları ilgiye boğar ve mutlu ederseniz gözleri sizden başkasını görmez. Eğer aradıkları romantizm dozunu veremezseniz o zaman arayışa girebilirler. Aldatırlarsa da kendilerince sebepleri mutlaka vardır. Bir balığın aldatması pek olası değil anca partneri çok ilgisiz ise düşünebilirler.