Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

İnsan Psikolojisine Dair 5 İlginç Gerçek!

Psikoloji; davranış ve zihni inceleyen bir bilimdir. Bilinçli veya bilinçsizce meydana gelen olayların yanı sıra duygu ve düşüncelerinde incelenmesini içeren geniş çapta bir alana sahiptir. Gerek günlük gerek ise hayat boyunca bir çok olaya ve duruma maruz kalırız. Bir çoğu travma etkisi yaratabilir. Bazen farkında olmadan bilinçaltımızda yer edinen yaralar gün gelir bir anda ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz birinden ayrılmanın acısı, yalnızlığın sonucunda girilen depresyon gibi örnekler vermek mümkün. İnsan psikolojisini uçsuz bucaksız bir okyanusa benzetebiliriz. Farkında olduğumuz ufak bir alanda yaşamımızı sürdürüyoruz. Günlük hayatımızda o kadar çok dikkat etmediğimiz gerçekler var ki! Gelin isterseniz 5 maddede bu ilginç gerçeklere bir göz atalım!

1- Uzun Süren Yalnızlık!

Hayat denilen zorlu maratonda bir yoldaşınız olması elzemdir. Uzun süre yalnız kalmanın sağlığımız üzerindeki negatif etkilerinden bahsetmiştik. Yapılan bir araştırmaya göre uzun süre yalnızlık çeken insanların günde 25 sigara içen kişilerle aynı oranda sağlıklarının tehlikede olduğu sonucuna varılmış. Belki sizin için yalnızlık sorun gibi görünmeyebilir fakat içten içe sizi yiyip bitiren bir düşmandır. O yüzden vakit kaybetmeden hayatınıza sizi sevecek birini almalısınız. Sanırım bunun için doğru adresi sizde biliyorsunuz! eÇift!

2- Sevginin Gücü!

Sevginin hem bedensel hem de ruhsal olarak kişide nasıl pozitif etki bıraktığına dair yazılarımıza linkten ulaşabilirsiniz. Yapılan bir araştırmada bizi destekler nitelikte. Sevdiğiniz birinin elini tutuğunuzda hissedeceğiniz acı miktarı azalıyor ve endişe seviyenizde ciddi oranda düşüyor. Aşktan aldığınız güç ile daha sağlıklı ve dirayetli bir insana dönüşebilirsiniz.

3- Anıları Yeniden Tasarlarız!

Geçmişe dair bir çok anıyı yanlış hatırlama eğiliminde olduğunuzu biliyor muydunuz? Bu size has bir durum değil. İnsan zihninin oynadığı ufak bir oyun olarak tanımlayabiliriz. Her defasında anılarınıza geri döndüğünüzde onu yeniden tasarlarız. Her seferinde mutlaka bir şeylerin yeri değişir veya sırlamada sapmalar meydana gelebilir. Oluşan boşlukları zihnimiz yeni detaylar ile doldurur. Çoğu zamanda ilk buluşmada ne giyildiği konusunda düşülen fikir ayrılıkları buradan başlamaktadır.

4- En Yakın En Uzak!

Kalabalık bir ortamda eğer başınıza bir şey gelirse size yardım edilme olasılığı o kadar düşüyor. Nasılsa birileri yardım eder diye kimse kılını bile kıpırdatmayabiliyor. Buna ”seyirci etkisi” deniyor. Yine kalabalık bir yerde hep birlikte eğlenip gülerken gözlerinin içine baktığınız kişi size en yakın gelen insandır. Bu istemsizce sergilenen bir davranıştır.

5- Umut Etmek Yarınlara Bir Mirastır!

Umut ederek yaşamanın sağlığımız üzerinden olumlu etkileri bulunmaktadır. Psikolojik bağışıklık için geleceğe dair umutlarınızı daima canlı tutmanız büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda fiziksel olarak da sizi koruyabilir. Belki şuan yalnızsınız ve hayatınızda aşkın zerresi yok. Bu durumu değiştirmek sizin elinizde. Oturduğunuz yerden kalkmadan, adres çubuğuna www.ecift.com yazarak, gelecek için ilk önemli atabilirsiniz. Haftalık üye önerilerinden size uygun olan aday ile iletişime geçin ve aşkın o harika enerjisi ile sizde mutlu çiftlerimizin arasına katılın.