Afrodizyak Aşk Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

İlk Buluşma İçin 8 Farklı Aktivite Önerisi!

   İlk buluşma her zaman önemlidir. Bir ilişkinin temellerinin atıldığı bir gün olması sebebiyle gidilecek mekan önem arz etmektedir. Klasik olan bir kafe veya restoranda buluşup yemek eşliğinde birbirini tanımak. Eskiye takılıp kalmadan çok daha farklı ve kaliteli zaman geçirebileceğiniz deneyimler mevcut. Bir insanı masa başında oturup sadece sohbet ederek tanıyamazsınız.

Farklı ortamlarda gözlemlemeniz de gerekir. Özellikle yaz mevsiminde alternatifleriniz oldukça fazla. Eğer hazırsanız bunlara bir göz atalım. Yazımızı okuduktan sonra bir tanesini deneyimlemek isteyeceksiniz!

 ”Lunapark veya kaçış oyunları eğlenceli vakit geçirmek için ideal!”

Günümüzde lunaparklara olan ilgi tekrar canlanmaya başladı. Çocukluğunda vaktinin büyük bölümünü bu tür yerlerde geçirenler için hem geçmişe bir yolculuk hemde günü eğlenceli geçirmek için ideal bir aktivite. Geçmişe dair hatıralar ile güzel sohbetler yapabilir, şayet deneyimlemekten korktuğunuz aletler varsa birlikte ilk paylaşımı da yapmış olursunuz.

Adrenalin seviyorsanız kaçış ve korku evleri de yine güzel bir alternatif olabilir. Bu tür aktiviteler yapmanız ilişkiniz açısından faydalı olacaktır. İlk günden anı biriktirmeye başlamış olacaksınız. Ayrıca bazı durumlarda nasıl hareket edeceğini de gözlemleme şansınız olabilir. Sonraki görüşmeler veya ilişkinin ileri seviyesinde düşünülebilecek bu etkinlikleri ilk buluşmada yaparsanız ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine kurabilirsiniz!

” Doğa yürüyüşleri veya bisiklet turları!”

Bahar ve yaz mevsimleri bu aktivite için ideal zamanlardır. Bulunduğunuz şehirde yakın yerlerde doğa yürüyüşü etkinlikleri düzenleyen gruplar mutlaka vardır. Sosyal mecralardan bu etkinlikleri takip edebilir, ilk buluşmada hoş tecrübeler edinebilirsiniz. Yürümeyi sevmeyenler için bisiklet turları da mevcut. Amaç burada doğanın içinde sessiz bir ortamda iletişim kurabilmek. Şehrin gürültüsünde uzaklaşmak çift adayları için iyi gelecektir.

”Şehir içi rotalar ve fotoğraf çekme etkinliği!”

   Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız veya daha önce hiç denemediyseniz sizin için harika bir aktivite olacaktır. Fotoğraf çekmek çok rahatlatıcı bir hobidir. Anı paylaşmak adına güzel bir iletişim aracı olacaktır. Çekmiş olduğu karelerden nasıl bir yapıda olduğunu da anlamanız mümkün. Monoton şehir yaşamına kısa mola olacaktır. Yaşadığınız şehri ilk buluşmada yeni tanıştığınız kişi ile yeniden keşfetmek harika olmaz mı ?

”Botanik bahçelerde sebze ve meyve yetiştirin!”

   Özellikle metropolde yaşayanlar için bu etkinlik harika olacaktır. Hafta sonları belediyelerin tahsis etmiş olduğu alanlarda özel işletmelerin botanik bahçeleri bulunmaktadır. Ciddi bir niyetle tanışmanın ardından bu yolda ilk provayı bitki düzenleme ve yetiştirme sanatı ile gerçekleştirebilirsiniz. Toprak ile uğraşmak huzur verir ve bu huzur birlikte paylaşabilirsiniz.

‘Yemek kursları ile mutfağı keşfedin!”

   Günlük suşi, makarna veya meze hazırlama kursları mevcut. Bunlardan herhangi birini seçerek farklı bir etkinlik gerçekleştirmiş olursunuz. Mutfakta  birlikte vakit geçirmek uyumunuz hakkında size bilgi verecektir. Yemek yapmak bir sanat ise bu sanatın ortakları olmamanız için bir sebep yok.

”Boyama kursları ilginizi çekebilir!”

   Ahşap, cam veya tahta boyama kursları da güzel bir alternatif olabilir. Yeteneğiniz olsun veya olmasın bu deneyimi ilk defa birlikte yaşamanız harika olacaktır. Ortaya çıkartacağınız ürünler ileride hatıra olarak çocuklarınıza miras bırakabilirsiniz.

” Bilgi yarışmaları ile keyifli zaman geçirin!”

   Bazı kafe ve bistroların pazar günü öğlen veya bazı günler akşam üstleri ”Trivia Quiz” adını verdikleri bilgi yarışmaları yapılmakta. Hem biraz klasik bir mekanda oturup bir şeyler içebilir hem de eğlenceli yarışmalara katılıp güzel vakit geçirebilirsiniz. Bir çift adayı olarak nasıl bir takım olduğunuzu görmek adına deneyimlenebilir.

” Komedi şovları veya butik konserler!”

   Gülmek en güzel ilaçtır. İlk buluşmada sevdiğiniz bir komedyenin veya amatör komedi gösterisi yapan kişi/ grupların etkinliklerine gidebilirsiniz. Oda konserleri olarak da geçen butik az sayıda seyircinin katıldığı konserlerde farklı müzik türlerini keşfetmeniz açısından güzel bir deneyim olacaktır.