Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası

Her Çift İçin Geçerli Olmayan Ezberler!

Her ilişkinin kendine has kuralları ve dengeleri vardır. Kişiliklerin getirdiği farklılıklar da ilişkinin dengelerini birincil elden etkilemektedir. Her ilişkinin momentumu farklıdır. Ama toplum içerisinde doğru ilişki algısı içerisinde yer alan bazı ezberler bir çok kişinin yeni başladıkları ilişkilerinde kafalarının karışmasına sebep oluyor. Gelin bu ezberlere nelermiş bakalım.

Kendini Tamamlanmış Gibi Hissedersiniz!

Birbirini seven iki insan bir ilişkiye başladığında sanıldığı gibi Voltran oluşturmuyorlar. Öyle bir tamamlanmış hissi oluşmasını beklemeyin. Romantizmi biraz ağdalı yaşayanların kendilerini öyle hissetmeleri sonucu doğmuş ve bugünlere gelmiş saçma bir ezberdir. Yalnız insanlar yarım, sevgilisi olan insanlar tam değildir. Her birey kendi başına tam olabilir. Tam hissetmek için kimseye ihtiyacınız yok. Özellikle kadınlara bu yönde yapılan toplum dayatmasının dayanağı olmadığı iyice ayyuka çıkmıştır.

Sevdiğiniz Kişi En Yakın Dostunuz Olmalı!

Elbette sevdiğiniz kişi ile her şeyi paylaşabilmelisiniz. Sadece canım, cicim, aşkım diyerek ömür geçmez. Ama en yakın dostunuz olacak diye bir kural yok. Sevgiliniz ile paylaşımlarınız farklıdır, dostlarınız ile farklıdır. Bu tip düşünce çiftleri yalnızlığa itmektedir. Sevdiğiniz kişi sizin her şeyiniz olabiliyor ise o zaman hayatınızda farklı kişiye yer yok anlamı çıkıyor. İlişkinizde özel alanlarınızın olması ve farklı kişilerle iletişim için böyle bir yanlışa düşmeyin.

Büyük Aşklar Nefretle Başlar!

Zıt karakterlerin de birbirlerini sevebileceklerini belirten bir inanış. Fakat bu ezbere çokta körü körüne bağlanmayın. İlişki uzun soluklu bir maraton gibidir. Size zıt gelen bir karakter ile ne kadar ileriye gidebilirsiniz ki? Bazı gelişen olaylar neticesinde hoşlanmadığınız biri gün gelir sizin en çok seven insana dönüşebilir. Bunun için rastlantıların birbirini uyum içerisinde izlemesi gerekir. Sırf bu ezber var diye vaktinizi boş yere harcamayın. eÇift‘in sizler için uyum oranınızı gösteren üye önerileri arasından en uygun adayı bulabilirsiniz.

Sadece İki Kişi Evlenmez Aynı Zamanda Ailelerde Evlenir!

Evlilik konusunda dayatılan en absürt ezberlerden birisidir. Siz bir insanı severek evlenme konusunda karar alırsınız. Ailesi ve arkadaşlarını sevmek zorunda değilsiniz. Saygı göstermeniz elbette gerekir ama kimse kimseyi sevme konusunda asla zorlayamaz. Muhtelif zamanlarda görüşmeler gerçekleşir zaten kısıtlı zaman olacağında tahammül edilebilir. Evliliklerin negatif yönde etkilendiği bir ezberdir. Çiftler birbirlerini elzem bir konuymuş gibi zorlarlar. Sonucunda da anlaşmazlıkların çıkması gayet doğaldır.

Seven İnsan Affeder!

Yapılan bir hatanın veya söylenen yalanın büyüklüğüne göre kişi affetme kararını vermekte özgürdür. Ama seven insan affeder ezberi bu konuda çoğu kişinin aklını bulandırıyor. Affetmeyince sevmediği sonucu ortaya çıkaran bir ezberi lütfen artık takip etmeyin. Sevginizin ne denli büyük olduğunu böyle konuda kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Elbet Doğru İnsan Karşına Çıkacak!

Kişileri doğru veya yanlış olarak sınıflandırma neye göre yapılıyor? Genelde hep bir doğru insan aranılır. Fakat bu doğruluk neye ve kime göre? Bazen sizi inciten insanlar ile karşılaşabilirsiniz. Fakat o kişi yanlış olarak nitelendirmek pekte doğru olmaz. Yanlış veya doğru kişi değil, zamandır! Yanlış bir zamanda kesişen yollar neticesinde oluşabilecek bazı negatif durumlar tarafları üzebilir. Mesela kötü bir ilişkiden yeni çıkmıştır ve daha tam anlamıyla kendine gelemeden yeni bir ilişkiye başlama isteği ile karşınıza çıkmış olabilir. Bu tür durumların meydana gelmesi olasıdır. Doğru insan yerine doğru zamanı seçmeye çalışmak en yerinde karar olacaktır.

Sizde eÇift‘te dilediğiniz zaman o kişiyi bulabilirsiniz! Tek yapmanız gereken ücretsiz profil oluşturmak! Eğer profiliniz var ise mutlaka düzenli ziyaret etmeyi unutmayın! Çünkü aşk burada başlar!