Afrodizyak Arkadaşlık Flört Güncel Şifa Niyetine Yaşam

Sosyal Medya Çiftleri-Özelini Saklayan Çiftler!

İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte sosyal mecralarda yaşamımızın merkezi konumunda bulunmaya başladılar. Büyük bir çoğunluk her anını başka insanlar ile paylaşmayı kendilerine ilke edinmiş durumdalar. Bu durum günümüz ilişkilerine de fazlasıyla sirayet etmiş durumda. İlişki durumlarının güncellenmesinden tutun da sevgili ile yapılan her aktivitenin gözler önüne serilmesine kadar uzanan bir yelpaze haline geldi. Sosyal medya benliğimizi bu kadar ele geçirmiş iken, ilişkilerin geleceğini tayin etme konusunda da söz sahibi olmaya hakkı var mı?

Sosyal mecralarda paylaşım yapılmadan aşk yaşanılmaz mı? İlişkisinin her evresini sosyal mecralarda paylaşan çiftler ile gizli tutan çiftlerin farklarını hiç merak ettiniz mi? eÇift editörleri bu konu üzerinde müthiş bir beyin fırtınası gerçekleştirdi ve sizlere harika bir liste hazırladı. Bu listeyi okuduktan sonra ilişkinizi gizli mi? Yoksa gözler önünde mi? Yaşamak istediğinize kendiniz karar verin!

Not: Sosyal medyada her şeyi paylaşan çiftleri; ”Sosyal Çiftler”, özel hayatını gizli tutmayı tercih eden çiftleri de; ” Özel Çiftler” olarak karşılaştırmalarda kullandık.

Kaliteli Zaman!

Sosyal Çiftler her anlarını mecralarda paylaşmayı yeğledikleri için birbirleriyle geçirdikleri kaliteli zamanın bir bölümünden feragat etmiş oluyorlar. Çünkü yüklenen fotoğraf veya videonun düzenlenmesi, yüklenmesi ve sonrasında gelen beğeni, yorumların takibi bütün dikkatlerini o andan uzaklaştırıp ellerindeki alete vermelerini sağlıyor. Özel Çiftler ise bu durumdan tamamen uzak, birbirleri ile geçirecekleri zamanın kıymetini biliyorlar.

Onay İhtiyacı!

Sosyal Çiftler genelde onay ihtiyacı hissettikleri için yaptıkları her aktiviteyi gözler önüne sermeyi yeğliyorlar. Gittikleri yemek kursu, sabah sporu seansları, çıkılan tatiller gibi bütün hadiseleri yedi cihana yaymayı kendilerine görev addediyorlar. Bu da akıllara ilişkiyi kim için yaşadıkları? Sorusunu getiriyor. Fotoğraflarının altına yazılacak bir yorum veya bir kalp emojisi eşliğinde edilecek nazar duaları ile ilişkilerini günlük kutsama yapmak onlar için vazgeçilmez bir ayin oluyor. Özel Çiftler ise bütün bu karmaşadan uzakta sakin ve kimseyi detaylara boğmadan bir ilişkiyi tercih ediyor. Birilerinin onayı olmadan da gayet sağlıklı ilişkilerini yürütebiliyorlar.

İlişki Müdahaleleri!

İlişkinin her evresini duyuran ve bunu gözler önünde yaşayan Sosyal Çiftler bir süre sonra bazı müdahalelere maruz kalabilirler. Aile ve dost çevresinin onaylamadığı durum ve aktiviteler olabilir. Bunun akabinde de ister istemez stres kaynaklı bazı tartışmalar çıkabilir. Bu konuda çevrelerindeki kimseyi suçlamamak gerekir. Zira ilişkilerini gözler önünde yaşamayı seçen Sosyal Çiftlerdir. Kendi doğrularınca çevreleri tarafında uyarılmayı göze almak zorundadırlar. Özel Çiftler ise bu tür müdahalelere maruz kalmazlar. Büyük veya küçük ne tür sorun olur ise bunu kimsenin ruhu duymadan kendi aralarında halledebilirler. Ne kadar çok kişi ilişkiye müdahil olursa ilişki o kadar içinizden çıkılmaz bir hal alır.

Gerçeklikten Kopuş!

Sosyal Çiftler için en büyük tehlike ise gerçeklikten kopma ihtimali. Sosyal mecralarda üzerinden yaratılan ve gösterilen her görsel de mutlaka bir mükemmeliyetçilik söz konusudur. Her anını paylaşan çiftlerin de bir süre sonra gerçek durumlarından uzaklaşması da hayli yüksek ihtimaldir. Sanki ilişkileri de o mükemmel gülümseler ile verilmiş poz gibi donar kalır. Akıp giden zaman içerisinde yaşanılacak değişimlere direnmeye kalkışmaları ise negatif etkiler doğuracaktır. Özel Çiftler ise zaman ile yaşanılacak değişimlere hazırlıklıdır. Var oldukları gerçeklikle paralel bir yaşam sürdükleri için sahtelikten uzak durabilirler.

İlişkinin Odağı!

Sosyal Çiftler için son kademe ise en temeldeki soru olacak. Yaşadıklarınızı mı sosyal medyalarda paylaşıyorsunuz? Yoksa sosyal medyalarda paylaşmak için mi yaşamaya başlıyorsunuz? İlişkinin odak noktası yavaş yavaş ortadan kaybolmaya başlayabilir. Özel Çiftler için ise bu durum söz konusu dahi olamaz.