Afrodizyak Arkadaşlık eÇift Güncel Şifa Niyetine Yaşam

Dargın Çiftleri Barıştırma Rehberi!

İlişkilerin bir küs bir barışık ilerlemesi gayet olağandır. Her çift fikir ayrılıkları yaşayabilir, uzlaşma sağlayamadıklarında çıkmazlara girebilir, farklı nedenlerden ötürü agresifleşip birbirlerini kırabilirler. Çoğu zaman bu dargınlık durumu uzun sürmez. Çiftler kendi aralarında sorunu çözüme kavuşturup eski hallerine dönerler. Fakat bazen öyle anlar olur ki çiftler anlaşma konusunda ortak paydada buluşmakta sıkıntılar yaşayabilirler. Nedenlerini farklı olabilir.

Mesela çiftlerden biri inatçı olabilir. İletişim konusunda bazı sıkıntılar meydana gelebilir. Bu gibi durumlarda kendinizi tutamayıp müdahale etmek isteyebilirsiniz. Aslında bu masum bir hareket gibi başlar ama bir noktadan sonra suçlu konumunda kalabilirsiniz. Onlar aralarındaki sorunu çözer ama bu sefer kabak sizin başınıza patlayabilir.

Bu gibi durumların yaşanmaması için eÇift editörleri sizin için dargın çiftleri barıştırma rehberi hazırladı. Bu rehberi yol göstericiniz olarak kabul ederseniz, çevrenizde ne kadar küs çift var ise kolayca barıştırabilirsiniz.

1- Objektif Yaklaşım!

Öncelikli olarak bir taraf tutmamanız gerekiyor. Hangi taraf sizin arkadaşınız olursa olsun olaya dışarıdan objektif olarak bakabiliyor olmanız şart! Suçlu veya suçsuz aramak yerine sorunun nedenlerini irdeleyerek çıkış noktasını bulmanız gerekiyor. Unutmamanız gereken en önemli unsur ise tamamen tarafsız olmak. Eğer bir tarafı tutarsanız bu dengesizliğe yol açar ve diğer tarafın antipatisini kazanırsınız. Barışma döneminden sonra size olan tutumu değişebilir ve dostluğunuz zarar görebilir. Çiftler küs olduklarında sonraki dönemde özellikle çevrelerindeki insanların hal ve tutumlarına çok dikkat ediyorlar.

2- Yargılardan Uzak Durmak!

Konu ile ilgili sizden yorum beklentisi olabilir. Kendi değer yargılarınıza göre fikirlerinizi belirtmeniz çok sağlıklı olmayabilir. Sizin söylemleriniz o kişinin bazı düşüncelerini negatif yönde besleyebilir. Onu etki altında bırakmamalısınız. Bu olaydaki rolünüz yapıcı olmak yıkıcı olmak değil.

3- Telkinlerde Bulunmak!

Yaşanılan olay karşısında sinirli ve fevri davranışlar sergileyebilir. Haklı olsun veya olmasın sizin tek göreviniz onu sakinleştirmek. Anlık sinirle yapması muhtemel eylemlerden onu alıkoymalısınız. Ateşe barutla yaklaşmak ne kadar tehlikeli, aşık ve sinirli bir insanında söylemlerini desteklemek, aksiyon alması yönünde cesaretlendirmek bir o kadar tehlikelidir.

4- Herkesin Haberdar Olmaması!

Olayın fazla büyümemesi için az kişinin haberi olması en makulüdür. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar çok kafadan ses çıkacak ve yanlış kararların alınma ihtimali bir hayli artacaktır. Özellikle ailenin bilgisinin olmaması önemlidir. Evlilik arifesinde olanlar çiftlerde anlaşmazlıklar görülmesi muhtemeldir. Ailelere sıçrayacak en ufak hadise olayın büyüyüp istenmeye noktalara gitmesine sebebiyet verebilir.

5- Kısa Sürede Çözüm!

Elinizden geldiği sürece kısa sürede çözüme kavuşmasına özen göstermeniz gerekiyor. Uzayan küslükler kırgınlıkların derinleşmesine neden olabilir. Normal zamana bırakıldığında haftalar sürebilmesi muhtemel anlaşmazlığı birkaç güne indirgeyebilirseniz ilişkinin geleceğine büyük katkınız olur. Ama dikkat edilmesi gereken bir noktada aceleye getirmemek. Sorunu çözüme kavuşturmadan halının altına süpürmek ileride negatif etkiler yaratabilir.

6- Bir Arada Sağlıklı İletişim!

Yüz yüze gelip sakin bir şekilde iletişim kuramayan çiftler için böyle bir ortam hazırlamak elzemdir. Sorunları her ne ise açık bir şekilde kendilerini ifade etmeleri oldukça önemlidir. Anlık duygu patlamaları bazı hislerini karşı tarafa aktarırken sorunlar yaşamalarına neden olabilir. Bunun telafisini yapmalarına olanak sunmanız harika olacaktır.

7- Birbirlerinin Kıymetini Anlamalarını Sağlamak!

Son olarak da birbirleri için ne kadar önemli olduklarını anlamalarını sağlayabilirsiniz. İkisini de karşınıza alıp dramı, romantizmi ve gerçek hayat tecrübesi bol nutuk çekmeniz çok işe yarayacaktır. Aşkı bulamayan milyonlarca insanın aksine onların bu mutlulukla kutsanmasının altını defalarca çizmenizin yararı olacaktır. Geçmiş zamandan güzel anılarla bezenen hikayelerin o hoş mutluluğuna hiç kimse karşı koyamaz. Mutlu anlarının tekrar hatırlatılması çiftlerin aralarındaki buzları eritecektir.