Afrodizyak Arkadaşlık Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Karar Zamanı! Doğru İnsanı Bulmak İstiyorum?

Küçük yaşlardan beri çoğumuz doğru kişiyi bulmamız gerektiğini duyuyoruz. Çevremizdeki insanların da söylemleri genellikle bu şekilde. Peki doğru kişi nedir? Sürekli iyi anlaştığınız asla tartışmadığınız kişi mi? Yoksa bir şeyler için birlikte emek verip, birlikte huzurlu ve mutlu bir ilişki inşa ettiğiniz kişi mi? Bu konuda yapılan bir araştırma “doğru kişiyi aramanın” pek de sağlıklı olmadığını gösterdi. Araştırmaya göre buna enerji harcamak yerine karşılıklı olarak birbirinizi sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Bir ilişki için emek harcamak size çok daha fazla şey katabilir. Bir ilişkiye emek vermenin bize kattıkları nedir?

Partneriniz de siz de bir ilişkide değişirsiniz

Hepimizin başkalarına tuhaf gelebilecek farklı kişilikleri var. Ancak bir ilişkide, partneriniz de siz de birbirinizden bir şeyler öğrenebilirsiniz ve ikiniz için ideal bir ilişkinin temellerini oluşturursunuz. Bu da ilişkinizi ve aranızdaki bağı güçlendirir. Zaman içerisinde tartışmalarınız olsa bile mutlaka bir ortak noktada buluşabilirsiniz.

Farklı kişilikler, ilişkiyi daha ilginç hale getirir
Bireyler olarak karakterlerimizdeki farklılıklar, her ilişkiyi heyecan verici, dinamik ve daha aktif yapan şeylerin başında geliyor. Dışadönük ve daha içe kapanık olan yani birbirleriyle zıt özelliklere sahip çiftler, birbirlerinden farklı şeyler öğrenebilirler. Bazı çiftler benzer aktiviteler bularak, birlikte daha keyifli vakit geçirebilirler. Ancak herhangi bir ortak ilgi alanı bulamasanız bile, yine de ilişkinize devam edebilir ve duygusal yakınlığınızı sürdürmek için birbirinizden güç alabilirsiniz.

 Bir ilişkiyi sürdürmek, daha fazla güven ve sevgi inşa edeceğiniz anlamına gelir

Yanınızda sizi sonuna kadar destekleyeceğine güvenebileceğiniz biri varsa, belirlediğiniz herhangi bir hedefe ulaşmak için motivasyona sahip olursunuz. İlişkinizin ilerledikçe, geçmiş başarılarınızın üzerine yeni başarılar inşa etmeye devam edersiniz. Sonuç olarak, sevginiz güçlenecek ve partnerinizle aranızda, romantizm, mutluluk, sıcaklık ve umut dolu bir ilişki olacak.

İşler planladığınız gibi gitmese bile, bu durumu düzeltmek daha kolay olacak. Anlayışlı bir partnerle sadece motivasyonunuz yüksek olmayacak, iyi bir enerjiye sahip olduğunuz için karşınıza daha fazla fırsat çıkacak, daha çok eğlenecek ve hatta daha fazla para kazanabileceksiniz.

Sağlıklı bir ilişki için mücadele etmek, daha iyi iletişime yol açar

Küçük kavgalar, her şeyi geride bırakıp, sizinle kavga etmeyecek doğru kişiyi bulmak için bir sebep değil. Her çift kavga eder ve zaman zaman kavga ediyorsanız, bu bir sorun olmamalı. Bunun nedeni, ise sağlıklı bir ilişki için tartışmaların olması gerektiğini. Birbirinizle iletişim kurup farklı fikirleri birbirinize açarsanız, sonunda birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenirseniz. Tartışmalar, size nasıl hissettiğinizi açıklama şansı verebilir, yakınlığınız güçlenir ve hatta partneriniz hakkında daha fazla şey öğrenirsiniz. Ancak, tartışmanın sınırları olduğunu unutmayın. Bu durum toksik davranışlara ve psikolojik veya fiziksel istismara yol açmamalıdır.

 Partnerinizle ilgili tüm iyi ve kötü şeyleri zaten biliyorsunuz

Yeni bir ilişkiye başlamak, partnerinizin kişiliğini öğrenmeye başlamanız ve çok sevmediğiniz şeylere tahammül etmeye başlamanız gerektiği anlamına geliyor. Birbirinizi yeni yeni tanımaya başlarsınız ve aslında her şeyi yeni baştan inşa edersiniz. Ancak var olan ilişkinizi devam ettirmek, aslında karşınızdaki kişiyi tanıdığınız için birbirinizi daha iyi anlamanız demektir. Aslında var olan ilişkinizde, yeni biriyle uzun süre inşa etmeniz gereken bir romantizm, samimiyet ve açıklığa sahipsiniz.

Kaynak