Afrodizyak Aşk eÇift Flört Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

İlişki Başlamadan Önce Bilmen Gereken 5 Tip!

Yeni tanışmanın heyecanı, aşkın o ilk esintileri büyük mutluluklar hissetmemize neden olur. Ah ne kadar canlı ve hareketlidir o ilk dönemler. Dünya yitip gitmiştir, bütün renkler solmuş sadece siz güneş gibi parlamaktasınız. Masallardaki gibi mutlu son yazısı çıkınca gerçek hayattaki hikayenizde mutlu mesut devam etmiyor. Elbette bazı sorunlar baş gösterebilir.

Özellikle o aşık olduğunuz kişinin gerçekte kim olduğuna dair yeni ipuçları bulabilirsiniz. Özellikle uzak durmanız gereken 5 farklı insan tipini sizler için derledik. Eğer bu listede yer alan birisiyle yeni bir aşka yelken açmak üzereyseniz tekrar düşünmenizde fayda var. Olası bir durumda eÇift her zaman sizin yanınızda. Haftalık üye önerileri arasından kendinize uygun adayı bulabilirsiniz. eÇift varken yalnız kalmanız imkansız!

1- Narsistler!

Narsist bir kişiyi mutlu etmek pek kolay değildir. Hayatlarında sizden çok kendilerine özen gösterirler. Yaptıkları her jestte kendi egolarını tatmin etmek istedikleri bir gerçektir. Sürprizleri sizi heyecanlandırmak yerine kendilerinin ne kadar iyi olduğunu görmek için yaparlar. En çok sevdikleri şey ise kaos yaratıp bu durum içerisinde sizin can çekişmenizdir. Gereksiz dram yaratma konusunda büyük ustadırlar. Pireyi deve yapıp gereksiz gerginliklerden beslenirler. Fedakarlık yapsanız bile beyhude bir çaba olacaktır.

2- Paranoyaklar!

Sürekli sizden şüphe duyan birisiyle ne kadar birlikte olabilirsiniz? Attığınız her adımı gizlice takip eden, arkadaşlarınız ile buluşsanız bile size suçluluk hissettirmeye çalışan, karşı cinsle her iletişiminizde onu aldatacakmışsınız gibi sanrılar gören birisi ile ömür geçer mi? Arkadaşlar ve aileniz olan iletişiminize karışmak isterler. Özgürlüğünü ciddi ölçüde kısıtlama eğiliminde olurlar. Sanki sizi düşünüyormuş gibi davranıp kendi dünyalarında oturttukları şekilde yaşamayı severler. Güven unsurunu paramparça ederler. Bir ilişkide de güven olmayınca ne kadar ileriye gidebilir ki?

3- Kıskançlar!

Tadında kıskançlıklar ilişkiye renk katar fakat aşırı kıskançlık ise hastalık seviyesindedir ve ilişkiyi zehir eder. Sürekli kontrol altında tutmayı isterler. Sana güveniyorum ama çevre tehlikeli ise onların en sık başvurduğu yalandır. Kendi geçmişlerindeki yaraları günümüze taşırlar ve sürekli ilişkide olduğunu kişiyi bu yüzden cezalandırmak isterler. Kişisel alan veya özel zaman geçirmeyi unutun. Çünkü kıskanç biriyle birlikteyseniz onsuz nefes bile almamanız gerekir.

4- Bağımlılar!

Alkol veya zararlı madde bağımlısı biriyle asla bir ilişkiye başlamamanız gerekir. Herhangi bir şeye bağımlı olan kişilerin büyük psikolojik sorunları vardır. Önce kendilerini sevmeyi öğrenmeleri şarttır. Kendini bile sevemeyen birisi sizi nasıl sevebilir ki? Sorunlarını çözmek yerine bundan kaçmayı seçen birisi size faydadan çok zarar getirecektir. Bu tür insanlara gereken desteği verseniz bile kendileri istemedikçe düzelme eğilimi göstermezler.

5- Geçmişte Yaşayanlar!

Geçmişiyle yaşayan, eski anıları sırtında taşıyan birisiyle geleceğe doğru adım atmanız pek olası değildir. Sürekli geçmişiyle kavga eden. sizi başkaları ile kıyaslayan biri size asla hak ettiğiniz değeri veremez. Yeni bir ilişkiye başlamak demek her şeyi sıfırlayıp yeni bir sayfa açmak demektir. Bunu yapamayan birisi ile boşuna zaman kaybetmeyin. Bu tür kişilerin profesyonel yardım alması en doğru seçenek olacaktır. Sizin manevi desteğiniz yeterli gelmeyecektir.