Afrodizyak Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası

Sevgilinizin Aşkını Gösterme Şekli Neye İşaret!

Sevdiğiniz kişinin aşkını gösterme şekli sizin için ne kadar önemli? Sadece seni seviyorum demesi yeterli mi? Yoksa daha büyük jestler mi beklersiniz? Aslında partnerinizin bu tutumu ilişkinizin genel ahvali hakkında bazı ipuçları veriyor. Nasıl mı? Gelin birlikte bakalım.

Eğer sevdiğiniz kişi hem mutlu hem de üzgün günlerinizde sizi dinlemeye ve size destek olmaya hazırsa bu durum ilişkinize güvendiği anlamına gelir. Sevgisini sarılarak gösteriyorsa bu durum ilişkinizde yakınlığa önem verdiği anlamına gelir. Dahası sizinle kaliteli vakit geçirmeyi de önemser. Bu nedenle kimi zaman kelimeler yerine sarılmayı ya da öpmeyi tercih edebilir. Bir ilişkide olmak, 7/24 beraber olmak anlamına gelmez. Günün sonunda farklı hedefleri ve hayalleri olan iki ayrı birey olduğunuzu unutmamalısınız. Eğer sevdiğiniz kişi sizi hedeflerinize ulaşmanız için destekliyorsa bu durum, kişisel alana önem verdiği anlamına gelir.


Ev sorumluluklarını sizinle eşit bir şekilde paylaşıyorsa bu durum, eşitliğe değer verdiğini gösterir. Bir ilişkide her iki tarafında eşit sorumluluk alması, sandığınızdan çok daha nadir ve özeldir. Size gerçekten değer verdiğini gösteren en önemli işaretlerden biri, sizinle ailesi ve yakınları hakkında dertleşmesidir. Eğer sizinle konuşurken detaylar vermekten çekinmiyorsa bu durum, size değer verdiğini ve güvendiğini gösterir. Dışarıda sürekli olarak fiziksel temasta bulunuyorsa bu sandığınız kadar iyi bir durum olmayabilir! İlişkinizi başkalarına göstermek, bir güvensizlik işaretidir. Tabii bunu ara sıra yapmakta ve aşkınızı canlı tutmakta hiçbir sorun yok!

Sizde hayatınıza seni seviyorum diyebileceğiniz bir kişi olsun istiyorsanız bir an önce eÇift’e ücretsiz kayıt olun! Aşk beklemez!

Kaynak