Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

İlişkilerin İlerleme Aşamaları ve Süreleri!

İlişkiler tabii ki oldukça kişisel. Bu nedenle de bir ilişki içerisindeyken hangi sürede neyi yapıp yapmamanız gerektiğini kimse sizden iyi bilemez. Ancak ilişkilerin geneline bakıldığında erkekler de kadınlar da bazı şeyler için zaman istiyor. Hem erkekler hem de kadınlar, ilişkilerin ilk birkaç kilometre taşı hakkında oldukça benzer zaman beklentilerine sahip.

Her iki cinsiyetin de birbirlerinin aileleriyle tanışmadan önce yaklaşık 6 ay ve birlikte tatile çıkmadan önce 9 aya ihtiyacı var. Ardından ise kadınlar için süreler biraz daha uzamaya başlıyor. Kadınlar birlikte yaşamak için 17 aya ihtiyaç duyarken, erkekler için bu süre 15 ay. Nişan için ise kadınlar 22 aya erkekler 19 aya ihtiyaç duyuyor. Evlilik içinse süre çok daha uzun erkekler 2 yıl 5 ay sonra evlenmeye hazırken, kadınlar için bu süre 2 yıl 9 ay.

4 ay sonra partnerinizin arkadaşlarıyla tanışabilirsiniz. Tabii ki bu arkadaş ortamında tanışmayan çiftler için geçerli. Aynı arkadaş grubunda tanıştıysanız zaten bir sürü ortak arkadaşınız vardır. Yine de onun, sizin tanımadığınız başka arkadaşları varsa onlarla tanışmak için 4 ay kadar bekleyebilirsiniz. Bu sürede partnerinizi tanıyıp onun arkadaşlarınızla tanıştırmaya değer biri olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz.

5 ay sonra makyaj yapmayı bırakabilirsiniz. Yapılan ankete göre 5 ay sonra makyaj yapmayı bırakabilirsiniz. Ancak bu çok daha öznel bir karar. Sizin kendini rahat hissetmenizle ve tabii ki karşı tarafın da size o samimiyeti vermesiyle ilgili.

9 ay sonra online platformlardaki hesapları paylaşmayı isteyebilir, ortak hesap kullanabilirsiniz. Netflix, Spotify gibi birçok platformda tek abonelikle birden fazla oturum açılıyor. İlişkinizin 9. ayında erkek/kız arkadaşınıza ortak bir hesap teklifi yapabilirsiniz.

Kaynak