Afrodizyak Aşk Astroloji Burçlar Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Burçların İlişkide En Çok Yaşadığı Sorunlar!

İlişkiler söz konusu olunca ezberler genelde pek işe yaramaz. Bazen uyumlu gibi görünen çiftlerin büyük sorunları olabiliyor. Bazen de uyumsuz çiftler büyük bir uyum içerisinde yaşamlarını sürdürebiliyorlar. Yeni tanıştığınız birisiyle burcuna göre ne gibi sorunların ortaya çıkabileceğini ön görmenizi sağlayacak bir argümanımız olduğunu söylesek ne tepki verirdiniz? Şükran çığlıklarınızı duyar gibiyiz! İster yeni olsun ister süre gelen ilişkiniz olsun bu tüyolara dikkat ederseniz ilişkiniz sorunsuz şekilde yol alacaktır. eÇift’in 11 yıllık tecrübesine güvenin!

Koç burcu yapısı gereği çabuk sinirlenir. Dediğim dedik çaldığım düdük diye fikir ve savundukları her ne olursa olsun sonuna kadar arkasında dururlar. İnatçıdırlar. Tartıp, ölçüp harekete geçmezler. Rekabeti severler. İlişkiyi bir yarışmaya çevirirseniz siz kaybedersiniz. Sabırsızdırlar. Beklemeyi sevmezler. Kolay kolay kimseyi kaybetmeyi göze alamazlar. Romantizm ve özel zaman ayırma konusunda sınıfta kalabilirler. En başta bu gerçeği kabullenerek ilişkiye başlarsanız ne siz üzülürsünüz ne de onu üzersiniz.

Boğalar genelde duygularını belli etmezler. O an tepki vermeleri gerekirken bunu bastırmayı tercih ederler. İnat konusunda bayrak taşıyacak derecede başarıdırlar, Değişimlere kolay kolay ayak uyduramazlar. Düzenlerini bozmamaya özen göstermelisiniz. Olayları akışına bırakmazlar. İntikam almak gibi şeyler onlara uzaktır. Sevdiklerinde aşırı kıskanç olurlar. Hayatı zehir edecek ölçülere çıkabilirler. Maddiyata çok önem verirler. Duygularının bile önüne geçebilir. Bir olma duygusunu paylaştığınızı hissetmezlerse ilişkiden soğurlar.

Karşı taraftan fazla şefkat ve ilgi beklerler. Konuşmayı çok severler. Eğer sessizliği seven biriyseniz İkizler burcuna dayanmanız biraz zor olabilir. Sürekli heyecan ararlar ve eğer bulamazlarsa çabuk sıkılırlar. Üzerinizde hakimiyet kurma çabasına girebilirler. Tartışmalarda uzlaşmaya gitmek onlara göre değildir. Olayı deşip kavga boyutuna getirmeleri muhtemeldir. Eski yaşadıklarını hatırlatan bir olay yaşanırsa hemen o ilişkiyi terk ederler. Birbirinin kopyası ilişkilere gelemezler. Tembel kişilerden asla haz etmezler. Eli çabuk ve pratik insanlara bayılırlar.

Fedakarlık konusunda üstlerine yoktur ama bir süre sonra bunu başınıza kakabilir. İlişkideki sınırları ırgalamaktan keyif alırlar. Yapılarına uygun olmasa da esnetmeye çalışma içerisine girerler. Mutlak hakimiyet isterler ve kendilerini belirli bir süre güvende hissetmezler. Aşırı ilgi isterler. Çoğu zaman karamsardırlar. Pozitif enerjiniz daima yüksek olması gerekiyor. Duygularını kelimelere dökmekten kaçınmazlar hatta bazen patavatsızlık derecesinde direkt konuşurlar.

Aslan burcu ile olmak bunaltıcı olabilir. Büyük kişilikleri bazen size yar ayırmazlar. Kibir en büyük dostlarıdır ve onları sürekli hatalara sürükler. Materyalist olma konusunda Boğalar ile yarışabilirler. Gösterdiklerinden hep daha fazla ilgi isterler. Ben merkezci yapıları yüzünden sizi unutabilirler. Ani parlamalar ve tepkiler verebilirler. Bazen fazla baskıcı olabilirler. Aslan ile olmak için sağlam sabrınız ve büyük bir aşk duymanız gerekmektedir. Öyle emin olunmadan ilişkiye başlamamalısınız.

Eleştiri yapma konusunda acımasızdırlar. Fedakarlık konusunda büyük adımlar atabilirler ama aldanmayın kolay vazgeçerler. Negatif kişi ve etkileri hayatlarından uzaklaştırma konusunda kötüdürler. Deli gibi çalışırlar ama hayatı yaşamakta o kadar iyi değildirler. Stres yüküdürler. Kolay incinirler. Doğru kararlar alabilmek adına karakterlerinin dışında davranışlar gösterebilirler çünkü hata yapmaktan korkarlar.

Duygularından sürekli kaçarlar. Yüzleşmeleri gereken sorunları görmezden gelerek hayatlarına devam edebilirler. İş veya diğer her şeye zaman ayırırlar ama kendilerine pek ayırmazlar. Gereğinden fazla açık sözlüdürler. Karşısındakinin kırılıp kırılmayacağını düşünmeden bodoslama konuşurlar. Aşk konusunda kararsızdırlar. Kötü yalancıdırlar. Umursamaya kişiler için haddinden fazla uğraşı verirler.

İçe kapanıktırlar. Paylaşım konusunda sizi epey uğraştırırlar. İlgilerini çabuk kaybederler. Şüphecidirler. Güvenmek için biraz zaman isterler. Ketum oldukları için sırlarını kolay kolay öğrenemezsiniz. Kıskançtırlar. Kendilerini doğru bir biçimde ifade edemezler. Kin tutarlar ve nefret ateşini hiç söndürmezler. Ufak sorunları büyütüp hayatı zehir etme konusunda da başarılıdırlar.

Sabırsızdırlar ve bekletilmekten asla hoşlanmazlar. İlgi isteyen kimseye ilgi göstermezler aksine soğurlar. Özgür ruhludurlar. İlişkileri varken bile kendilerini özgür hissetmeleri önemlidir. Konfor alanınızı asla önemsemezler. Sınır kavramı onlar için yoktur. Patavatsızlığa varacak şekilde konuşmaktan kaçınmazlar. İğnelemeyi severler. Kolay sıkılırlar. Duyguları görmezden gelmeyi iyi bilirler.

Aşırı gururludurlar ve kolay affetmezler. Her konuda başlarına felaket geleceğine inanırlar buna hazırlarlar kendilerini. Sevdiği kişiyi memnun etmek için varını yoğunu ortaya koyarlar. Kendi duygularını görmezden gelirler. Bilgileri olmasa da varmış gibi davranmayı severler. İncitenlerin mutlaka kötü bir yönü vardır. Suçu her zaman karşıda ararlar. Sınırlarını bilmezler her zaman üst perdeden konuşurlar.

Özgür ruhludurlar ve uzlaşma konusunda pek yanaşmazlar. Duygularını ifade etmeyi sevmezler. Sevdiği kişi için her şeyi göze alacak, savaşacak tipte değildirler. Hiç kimsenin onları anlayabildiğine inanmazlar. Yalanı asla sevmezler en ufak yalanda ilişkiyi bitirirler. Geleceğe dair konuşmazlar. Farklı fikirde olan birisinin fikrini değiştirmek için gece gündüz uğraşırlar.

Yalnızlığa fazla alışırlar ise sürekli onu arzularlar. Gereğinden fazla bağlanırlar. Hayal dünyasında yaşamayı severler. Acıtan gerçeklerle yüzleşemezler. İlişkide iki kişilik gayret gösterirler. Duygularını her zaman iyi ifade edemez. Hayatlarını başkası için değiştiremezler. Arkadaşlarına çok önem verirler. Bazı durumlarda sevdiği kişinin bile önüne geçerler.