Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Biten İlişki Kendini Nasıl Belli Eder!

İlişkiler belirli bir süre sonra monotonlaşır. Bazı çiftler için bu oturmuş bir ilişkinin göstergesidir fakat bazı çiftler için tehlike çanları çalıyor hissi uyandırır. Bu göreceli bir durum tabi ki. Fakat öyle anlar var ki aslında o ilişkinin bittiğinin habercisidir. Bu işaretler neler olduğunu ve çözüm yollarını merak ediyor musunuz? O halde gelin birlikte bakalım!

Aile ile tanışmanın gecikmesi!

Belirli süredir devam eden ilişkide eğer hala aile ile tanışmadıysanız bu pekte iyiye işaret değildir. Sadece bir kaç samimi dost ile tanışmak ilişkiyi çokta ciddiye alındığını göstermez. Sürekli erteleniyorsa bu tanışma faslı bitmesine ramak kalmış demektir. Bu durum karşısında sizin yapacağınız ilk hamle ise kendi aileniz ile tanıştırmaktır. Bundan cesaret alıp o da aynı davranışı gösterebilir. Diğer seçenek ise yakın dostu ile anlaşıp ondan habersiz bir buluşma gerçekleştirmek. Bakalım buna tepkisi ne olacak? Sonuçta ilişkide belirli eşikler aşıldı ise aile ile tanışma elzemdir.

Ciddi konuları konuşmaktan kaçınması!

İlişkiniz adına ciddi ve önemli konularda pek konuşmak istemiyor veya konuyu değiştirmeye çalışıyorsa bu ilişkinin geleceğini pek önemsemediğini gösterir. Var olan sorunları çözmek yerine ortada bırakması özensiz bir davranıştır. Bunun için yapabileceğin ilk eylem ise çift terapisine gitmeniz olacaktır. Belki paylaşamadığı duyguları olabilir. Profesyonel birinin yardımıyla daha kolay açılabilir.

Bir bardak su ile büyük kasırgalar kopartıyorsa!

En ufak bir konuda bile olayı büyütüp, olmadık zamanlarda sert tepkiler veriyorsa bu ilişkide artık kendini özgür hissetmediğinin göstergesidir. Size karşı sabırlı olamıyorsa bazı duyguları gözden geçirmeniz gerekebilir. Ona karşı anlayışlı olabilir, bu tür durumlarda olgun davranarak alttan alabilirsiniz. Belki iş yaşamında veya ailesi ile ilgili sorunlar olabilir. İlişkide huzur bulabileceği ortam yaratmanız durumu kurtarabilir.

İlgiden rahatsız olmaya başlıyorsa!

Başlarda hoşuna giden ilginiz onun için artık dayanılması zor bir işkence haline gelmişse ve bunu davranışları ile belli ediyorsa sıkılmış olabilir. Ona biraz alan açarak, kendi başına zaman geçirmesine izin vererek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Üstüne gitmek ve konuşmaya çalışmak ters etki yaratacaktır.

Evinin düzenine karışmanızı istememesi!

Yaşam alanına dışarıdan edilecek bir müdahale bile onu sinirlendiriyorsa bazı sorunlar var demektir. Sizin yaptığınız veya yapacağını düzenlemeler ve eklemeler onun yaşam kalitesini arttırmaya yönelik eylemdir olacaktır. Bu pozitif davranış bile onda negatif etki ediyorsa ilişkide uzaklaşma zamanı gelmiş demektir. Ona biraz zaman vermeniz en doğrusu olacaktır. Sizi biraz özler ise gerçek duygularının farkına varacaktır.

İlişkiyi başlatmak kadar yürütmekte oldukça zordur. Eğer bu işaretlerden biri veya birkaçını tecrübe edindiyseniz tavsiye ettiğimiz yolları deneyebilirsiniz. Sonuç vermez ise daha fazla zaman kaybetmeniz gerek yok demektir. Hayatınızda yeni bir sayfa açmanızın zamanı gelmiştir. Bunun için en doğru adres www.ecift.com Size hak ettiğiniz değeri verecek ve mutlu edecek kişi burada. Çünkü aşk burada başlar!