Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı

Biri Sizden Hoşlanıyor Olabilir!

Çoğu zaman duygular kelimelere dökülemez. İnsanın içinde ne tür aşk fırtınaları koparsa kopsun bunu asla karşısındaki kişiye iletemez. Psikolojik olarak bir baskı hissetmeye başlar ve bunu bir şekilde hareketleri ile göstermeye çalışır. Eminiz çevrenizde bu tür insanlar vardır. Belki sizden aşırı derecede hoşlanıyor ama bir türlü itiraf etmeye cesareti yok. Ama bazı davranış ve hareketler kendini ele verebilir. Eğer işin püf noktalarını merak ediyorsanız ara vermeden okumaya devam etmenizi öneririz.

Fazlalıklardan kurtulma!

Eğer sizinle konuşma esnasında aranızda duran nesneleri ortadan kaldırma çabası içinde ise size ilk ipucunu vermiş demektir. Çünkü hoşlandığımız birisiyle iletişim halinde iken arada duran bütün nesneler birer engel gibi algılanır. Fiziksel olarak daha yakın olabilmek adına ne varsa ortadan kaldırılır. Örneğin, bir kafeye oturmaya gittiniz. Masaya oturur oturmaz eğer ortada duran süs eşyası veya sonradan gelen bardak ve tabak gibi elementleri kenara çekiyorsa bir amacı var demektir. İlk ipucunu özümsediyseniz devam ediyoruz.

Beden dili ve açısı!

Beden dili zaten bu konuda size en büyük tüyoları verecek unsurdur. Konu ile ilgili daha önce yaptığımız inceleme yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Başkaları ile iletişim halinde iken bile bedeni veya ayakları size dönük ise aslında bütün dikkatinin sizde olduğunun göstergesidir. Eğer denk getirebilirseniz kaçamak bakışlarını yakalamanızda mümkün. Dik duruşu ve yürürken sizinle aynı hizada olma çabaları da aşka delalet etmektedir. Yüzü başka yere bakıyor olsa da beden dili asla yalan söylemez.

Gözler kalbin aynasıdır!

Gözlerini bir an bile kırpmadan ilgi ile ne anlatırsanız anlatın sizi dinliyorsa bu işte bir aşk var demektir! İlgi duyulan kişinin anlatacağı en önemsiz hadiseler bile o kişi de hipnoz etkisi yaratır. Siz o an alakasız bir konudan bile bahsetseniz o kişi bu en güzel masal niteliği taşımaktadır. Gözlerini daha yavaş ve az kırpıyorsa bu sizinle olmaktan mutlu olduğunu gösterir. Genelde sıkıldığımız ve olmak istemediğimiz ortamlarda gözlerimizi daha hızlı kırparız.

Saçmalamak bir sanattır!

Beden dili ve davranışları size bir anlam ifade etmiyor ise o zaman konuşmalarına dikkat edebilirsiniz. Sürekli iltifat ediyor ve saçmalama derecesinde ne dediğini bile bilmez hale geliyorsa artık aşık olduğundan emin olabilirsiniz. Kafasından söylenecek bir sürü kelime olmasına karşı bunları bir türlü toparlayamaz ve biraz oradan biraz buradan sırf sizi güldürebilmek, ilginizi üstünde toplayabilmek adına söylemlerde bulunabilir.

Eğer bu tür yollardan birinin aşık olup olmadığını anlamak meşakkatli geldi ise sizi eÇift’e doğru alalım. İdeal Çift Metodu ile size her hafta yenilenen üye önerilerinize göz atabilir, aralarından yüksek uyuma sahip olan en uygun kişiyi seçebilirsiniz. Aşk dün, bugün ve yarın eÇift‘te başlar!