Afrodizyak Arkadaşlık Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Tartışma Şekliniz İlişkinin Ömrünü Belirler Mi?

Hepimizin de bildiği gibi hiçbir ilişki güllük gülistanlık değil! Çok kusursuz bir ilişkiye sahip olduğunu düşündüğümüz çiftler bile yeri geldiğinde büyük tartışmalar yaşayabiliyorlar. Önemli olan bu tartışmaların ilişkinize zarar vermesini engellemek! İlişki uzmanları partnerinizle yaşadığınız tartışmaların ilişkiniz hakkında önemli ipuçları verebileceğini söylüyor. Eğer hazırsanız birlikte bir göz atalım.

1- Küçük Bir Kıvılcımdan Çıkan Büyük Tartışmalar!

Partnerinizle yaşadığınız tartışmalar genellikle küçük sorunlardan mı çıkıyor? İlişki uzmanları, basit problemlerin büyük problemlere dönüştüğü tartışmalarda tarafların aslında ne tarafından tetiklendiğini düşünmelerini istiyor. Yani eşinizin yaptığı basit hatalara mı sinirleniyorsunuz yoksa bu tartışmaların altında yatan çok daha büyük problemler mi var? Eğer sık sık bu tip tartışmalar yaşıyorsanız ilişkiniz üzerine detaylı bir şekilde düşünmenin vakti geldi de geçiyor!

2- Aynı Sorunlar Üzerinden Devam Eden Tartışmalar!

Örneğin eşinizim bulaşıkları yıkamaması üzerine tekrar tekrar tartışıyorsanız bu durum, aslında bulaşıklarla ilgili olmayabilir! Aynı konuları sürekli olarak masaya yatırmak, tarafların düşüncelerinin yeterince önemsenmediğinin bir işareti olabilir. Eğer karşınızdaki insanın düşüncelerini yeterince önemsiyorsanız bu durumda tekrar eden bir tartışma olmaması gerekir.

3- Fiziksel Zararlar ile Sonuçlanan Tartışmalar!
Hararetli tartışmalar hem size hem de partnerinize zarar verebilir. Burada bahsettiğimiz şey yalnızca fiziksel kavgalar değil. Eğer sevgilinizle fiziksel bir kavgaya giriyorsanız bunun hiç de sağlıklı bir ilişki olmadığını hatırlatmak istiyoruz! Bunun dışında yoğun geçen tartışmalar baş ağrısı, kas ağrısı, nefes darlığı gibi problemlere neden olabilir. Bu denli sert tartışmalar yaşıyorsanız ikinizin de sağlığı için ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor!

4- Günlük Olaylar Neticesinde Çıkan Tartışmalar!

Günlük tartışmalara takılıp kalmamak, ilişkiniz için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri! Yapılan araştırmalar, geleceğe dönük düşüncelerin ilişkileri olumlu etkilediğini kanıtlıyor. Günlük olarak tartıştığınız konuların bir yıl sonra sizin için yeterince önem arz edip etmeyeceğini düşünmelisiniz. Eğer etmiyorsa şu an da birbirinizi kırmak için hiçbir sebep yok!

5- Seslerin İstemsizce Yükseldiği Tartışmalar!
Eğer tartışmalarınız bağırış çağırış içinde geçiyorsa uzmanlar ayrılığın yakın olabileceği konusunda uyarıyor! Tabii bu noktada neden bu tartışmaların bu şekilde geçtiğini düşünmeniz gerekiyor. Neden bağırma ihtiyacı hissediyorsunuz? Partnerinizin sizi yeterince dikkate almadığını ya da dinlemediğini mi düşünüyorsunuz? Eğer cevabınız evetse ilişkinizi masaya yatırmanın vakti geldi de geçiyor!

Kaynak