Afrodizyak Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Uzun İlişki Bitince, Yeniden Nasıl Aşık Olunur?

Bir ilişkiye başlamak nasıl heyecan verici ve büyük mutluluk getiriyor ise bir ilişkinin bitişi de o derece hüzünlüdür. Hele ki uzun soluklu bir ilişkinin bitişi kişide derin izler bırakabilir. Belirli bir sürenin getirdiği alışkanlıkları değiştirmek o kadar kolay olmayabilir. Fakat göz yaşlarınızı hemen silmelisiniz çünkü eÇift editörleri sizler için harika bir rehber hazırladı. İlişkiler başlar ve biter! Önemli olan sizin bundan ne kadar az yara aldığınızdır. Normal hayata geçişte izlemeniz gereken yolları tek tek paylaşacağız.

1- Yas Dönemi!

Öncelikle ilişkinin bittiğini kabullenmeniz gerekiyor. Bir çok kişi acaba tekrar başlama umudunu taşıdığı için eski ilişkinin etkilerinden hemen kurtulamıyor. Zaten bitmeme şansı olsaydı deniyor olurdunuz. Biten bir ilişkinin arkasından üzüntü duyulması ve göz yaşı dökülmesi gayet doğal. Fakat bu sürenin uzaması sizin yaşamınızdan anlar götürecektir. İçinizden geldiği gibi yas dönemini yaşayın. En fazla 7 ile 14 gün sürmesi gerekir. Bunun üstünde sürmesi durumunda ağır depresyona girmeniz muhtemel. Hayat kısa ve tekrar aşık olmanız için seçenekleriniz oldukça fazla olacak. Tabi bu kısmı ilerleyen safhalarda açıklayacağız. Yas dönemini bitirdiysek sıra geldi ikinci evreye!

2- Kabulleniş Dönemi!

Biten bitti ve artık önünüzde yeni sayfa var. Bu sayfayı en güzel şekilde doldurmak sizin elinizde. İster geçmişin gölgesinde yaşarsınız isterseniz de yeni ferah geleceğin rüzgarlarını içeri alırsınız. Bizim tavsiyemiz geleceğin rüzgarları olacak. Kabulleniş dönemini başlatmak için fiili olarak yalnız bir birey olduğunu kabullenmelisiniz. Artık alışverişi kendinize göre yapacaksınız. Canınız istediği zaman sinemaya gidebilir, istediğiniz zaman arkadaşlarınız ile sabahlara kadar eğlenebilirsiniz. Özgür olmanın dayanılmaz hafifliğini tadını çıkarmalısınız. Eskiyi hatırlatacak eşyalardan kurtulmanız gerekiyor.

3- Yeni Adımlar Dönemi!

Eski ne varsa kurtulduk değil mi? Özgürlüğün tadını yeniden iliklerimize kadar hissettik. Hoop! Durun bakalım hemen yeni ilişki adımına geçmiyoruz! Önce geçmeniz gereken birkaç evre daha var. Acele etmeyelim lütfen! Erken davranırsanız hem kendiniz için hem de yeni insan için ıstırap dolu anlara neden olursunuz. Bu dönemde yapmanız gereken ilk şey yeni hobiler edinmek veya yeni tatlar denemek. Konfor alanınızı biraz terk etmeniz ve alıştığınız etkinliklerin dışında aktivitelerde bulunmanız gerekiyor. Yeni adımlar atarak eski ölü toprağı üzerinizden atmanız şart. Çünkü artık eski siz değilsiniz. Edindiğiniz yeni tecrübeler ile farklı bir bireysiniz.

4- Tebdili Mekanda Ferahlık Vardır!

Ara bir dönem olarak düşünebilirsiniz. Mutlaka bir seyahate çıkmalısınız. Ekonomik koşullarınız el verdiği ölçüde farklı bir şehre, ülkeye veya kıtaya seyahat etmek muhteşem hissettirecektir. Olayı abartıp gezgin olmaya karar da verebilirsiniz. Hiç bir sakıncası yok! Olaylara uzaktan bakmanızı sağlayacak bir bakış açısı edinmenize katkısı olacaktır. Çünkü sonraki adımda biraz muhasebe yapmanız gerekecek.

5- Hesap Lütfen! Dönemi!

Yaşanılan pozitif veya negatif ne varsa hepsini listelemek, hatalar, günahlar, sevaplar neler varsa hepsini içinizde kabullenip bunları yaşadığınız için şükran duymalısınız. Geçmişteki sevgilinize asla sitemkar olmayın. İlişki bitti diye artık sizin düşmanınız değil. Aksine size hayat yolunda önemli bir armağan vermiş değerli bir dost konumunda bulunmalıdır. Medeni şekilde yine görüşmeye devam etmeniz yararlı olacaktır. İlişkiler biter ama insanların birbirine duyduğu sevgi ve saygı asla kaybolmaz.

6- Halka Arz Dönemi!

Eski ilişkinin etkilerinden kurtulmayı yavaş yavaş başarıyorsunuz. Artık biraz başkaları ile etkileşime geçme ve yeni insanlar tanıma evresine eriştiniz. Yalnız sadece tanımak ve dostluklar bu dönemde yapılması gerekiliyor. Direkt bir ilişkiye başlamaya kalkmayın. Ciddi arkadaşlıkların tercih edilmesi en doğrusu olacaktır. Hemen acele karar vermeyin. Bütün yenilikleri görün, diğer ilişkilere uzaktan bakın ve kendinizi yeni bir ilişkiye hazırlayın!

7- Yeniden Hoş Geldin Aşk!

Aşka kapılarınızı açmaya hazırsınız! Hadi artık durmaya gerek yok! Bir an önce yeniden aşkı doruklarında yaşamaya başlayabilirsiniz. Nerede bulacağınızı biliyorsunuz değil mi? Tabi ki eÇift‘te! Haftalık üye önerileri arasından size en uygun adayı bulabilir, yeniden aşka hoş geldin diyebilirsiniz. Çünkü aşk burada başlar!