Afrodizyak Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri!

Aşk, zor olduğu kadar vazgeçilmesi zor bir duygu. Bu duygunun tüm dünyada kutlandığı günlerden biri de Sevgililer Günü. Sevgililer Günü’nün tarihinin Roma Dönemi’ne dayandığı düşünülüyor. Bu da yüzyıllardan beri kutlanan bu günü çok daha özel kılıyor. Şimdilerde yüzeysel aşkların ve gösterişin klişeliğiyle lekelenmiş olsa da hala aşkını yüceltmek isteyenler çoğunlukta. Sevgililer Günü denince akla ilk gelenlerden biri de elbette hediye. Amacın sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek olduğu bu günde hediye konusunda yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız önerilere göz atabilirsiniz. İşte Sevgililer Günü hediyesi fikirleri…

Sinema – Konser – Tiyatro Bileti!

Sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye onunla keyifli vakit geçirmek olacaktır. Bu noktada iş sizin yaratıcılığınıza kalıyor. Birlikte izlemek istediğiniz bir oyun ya da film; gitmek istediğiniz bir konser var mıydı? Ya da onun heyecanla beklediği grup birkaç ay sonra da olsa şehrinize geliyor olabilir. Geçmişe dalın ve bir süre düşünün. Eminiz ki onu mutlu edecek etkinliği bulacaksınız. Sonrasında yapmanız gereken tek şey biletleri alıp güzel bir zarfa koymak ve yanına küçük bir not iliştirmek.

Fotoğraf Albümü!

Evet, fotoğraf albümü oldukça klişe. Ancak ilişkinizin hangi evresinde olursanız olur mutlu olduğunuz anları dijital dünyadan çıkarıp elle tutulur hale getirmek oldukça romantik bir fikir. Bastırdığınız fotoğraflarla bir albüm hazırlayabilir ya da modern dekorasyon fikirleriyle fotoğrafları birleştirebilirsiniz. Alacağınız birkaç ip, minik mandallar, led ışıklar ve sevgilinizin sevdiği atıştırmalıklarla ona güzel bir kutu hazırlayabilirsiniz. Böylece fotoğraf albümünün dışına çıkıp hediyenizi daha yaratıcı hale getirebilirsiniz.

Müzik Vazgeçilmez ise Pikap ve Plak!

Nostalji her zaman için romantik sürprizlerin kurtarıcı temasıdır. Günümüzde hem dijital hem de antika pek çok pikap ya da plak bulmak mümkün. Sevgilinizin tercihlerine ve sevdiği müzik türlerine göre ona bir pikap ya da pikabı varsa sevdiği şarkılardan oluşan bir plak derlemesi hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz için müzik dinlemek adeta bir tutkuysa bu hediyeye bayılacağına eminiz.

Klasik Ama Her Zaman Etkili : Parfüm!

Sevgililer günü hediyesi konusunda kararsızsanız yine oldukça klasik ama bir o kadar da tatmin edici bir hediye: parfüm. Eğer sevgilinizin hangi parfümü kullandığını ya da hangi kokuları sevdiğini biliyorsanız ona kaliteli bir parfüm satın alabilirsiniz.

Akşam İçin Bir Hazırlık : Kıyafet!

Eğer Sevgililer Günü akşamı için özel bir planınız varsa o akşam sevgilinizin giymek isteyebileceği bir elbiseyi ya da gömleği hediye edebilirsiniz. Elbette bu hediyeyi birkaç saat önce vermek mantıklı olacaktır. Ya da sadece uzun zamandır isteyip bir türlü olamadığı bir giysiyi hediye edebilirsiniz. Eğer beraber geçireceğiniz ilk Sevgililer Günü değilse bu oldukça kullanışlı ve düşünceli bir hediye olacaktır.

Kaliteli Zaman İçin : Workshop Rezervasyonu!

Günümüzde yağlı boyadan seramiğe, pastacılıktan teraryuma farklı kategorilerde gün boyunca keyifli vakit geçirebileceğiniz workshoplar satın alabilirsiniz. Sevgililer Günü için hem yaratıcı hem de birbirinizi daha fazla tanımanıza olanak tanıyan bir seçenek olacaktır. Yapmanız gereken tek şey birlikte eğlenebileceğiniz bir şey seçmek.

Biraz Pahalıya Kaçabilir : Romantizm Dolu Tatil!

“Ben bu romantizm işini zirveye taşımak istiyorum.” diyenlerdenseniz sevgilinizle tüm bu karmaşadan uzaklaşabileceğiniz bir tatil planlayabilirsiniz. 14 Şubat Pazartesi gününe denk gelecek olsa da önceki veya o hafta sonu için planlar yapabilirsiniz.