Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

Sevdiğinizi Şaşırtacak Yeni Yıl Hediyeleri!

Oldukça zorlu bir yıl geçirdik. Aslında hala da geçirmeye devam ediyoruz. Pandemi ile başlayan negatif olaylar sinsilesi depremler ve beraberinde ekonomik sıkıntıların yaşanmasına sebep oldu. Her şeye rağmen yine de umutlarımızı asla kaybetmemeliyiz.

Nefes aldıkça, her yeni gün doğdukça bizde yarınlara dört elle sarılmalıyız. Belki bu yılbaşı biraz buruk ve sönük geçecek gibi dursa da içimizdeki o neşeli insanı gün yüzüne çıkarıp etrafımıza pozitif enerji yaymalıyız. Sevdiklerinize verebileceğinizi hediyeler ile yeni yıla güzel bir başlangıç yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Bu yazımızda sevdiğiniz kişiye alabileceğiniz veya kendi imkanlarınız ile yapabileceğiniz bir kaç hediye önerimiz olacak. eÇift ailesi olarak yeni yılınızı şimdiden kutlar, mutluluk ve sağlık ile dolu bir sene geçirmenizi dileriz. Tabi aşkı da unutmamak gerek!

Önce ev yapımı ufak sürprizler ve hediyelerle başlayalım. Hediyeniz illa bir eşya olacak değil. Sevdiğiniz kişiye özel bir an yaşatmak, onun için evin bir bölümünü dekore etmekte güzel bir jest olacaktır.

Evinizde olan pike, çarşaf gibi materyaller ile güzel bir çadır yapabilirsiniz. Pahalı olmayan led lambalar ile üstünü güzelce süsleyip, iç kısmını büyük ve kalın minderler ile doldurabilirsiniz. Yemek menüsünü kendi zevkinize bırakıyoruz. Evinizde güzel bir akşam pikniği harika olacaktır. Güzel anılarınızdan oluşan bir dizi fotoğrafı güzel müzikler eşliğinde slayt gösterisi şeklinde duvara yansıtabilir veya televizyonda sürekli olarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Eski anılarınızı yad etmek ve geçmişte olduğu gibi mutlu günler geçirebilmeniz için size enerji verecektir.

Dekorasyondan anlamam derseniz sizin için güzel bir fotoğraf çerçevesi önerimiz var. Görselde ki hulahop fikri gerçekten çok hoş. Tabi siz bunu farklı materyallerden de üretebilirsiniz. Orası sizin yaratıcılığınıza kalmış. Kurdele, sim ve çıktısı alınmış güzel fotoğraflarınız ile manevi değeri yüksek bir hediye vermiş olursunuz. Farklılık yaratmak için eski kullanmadığınız kıyafetleri şekilsiz keserek de pano oluşturabilirsiniz. Eski kullanılmayan bir plak üzerine fotoğraflarınızı yapıştırabilirsiniz. Bu tür el işi hediyeler için fikirler saymakla bitmez. Siz kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Hediyeniz sadece size özel olmasını istiyorsanız biraz yaratıcılık ile bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Biraz daha el işi ve emek gerektiren bir hediyeye ne dersiniz? Mesela sevdiğiniz kişinin kokularından yapacağınız şık mumlar harika olmaz mı? İhtiyacınız olanlar balmumu, fitil, kullanacağınız kavanoz veya eşya, parfüm ve seçmiş olduğunuz renk, balmumunu eritmek içinde bir tencere. Youtube‘ da birden fazla mum yapım videosu mevcut. Güzel ve hoş dekoratif mumlar ile aşkınızın ne kadar alevli olduğunu gösterebilirsiniz.

Bu tür el yapımı hediyeler için vaktim ve yeteneğim yok diyorsanız aynı ürünlerin hazır yapılmış ve isme özel dizayn edilmiş hallerini bulabilirsiniz.

Yılbaşında sevdiğiniz kişiye satın alabileceğiniz en güzel hediye ihtiyaçları doğrultusunda, onun gündelik yaşamını kolaylaştıracak eşyalar olabilir. Çalıştığı ortamda kullanabileceği güzel bir kupa olabilir. Sabahları kahvesinin çabuk soğumasından şikayet ediyorsa termos hediye etmeniz onu çok mutlu edecektir. Masa başı bir ortamda çalışmıyorsa şık bir çanta onu özel hissettirecektir. Örneğin daha ilişkinin ilk dönemlerindesiniz ve etkileyici bir hediye vermek istiyorsunuz. Ona ciddi arkadaşlığınızı bir ileriye seviyeye taşıma niyetinizi gösterecek bir kitap veya sizin için anlamı olan bir müzik albümü hediye edebilirsiniz.

Hediyeler bir araçtır. Asıl olan sizin karşıdaki kişiye aktarabildiğiniz duygulardır. İçinizden gelmeden ona pahalı bir tatil bile hediye etseniz bir faydası olmayacaktır. Yüreğinizden gelecek olan bir kibrit kutusu bile aşık olduğunuz kişiyi büyülemeye yetecektir. Yeter ki birbirinize olan sevginizi, sadakatinizi ve umutlarınız hiç kaybetmeyin. Çünkü…

Aşk 2021’de eÇift‘te Başlayacak