Afrodizyak Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel

“Dünyanı Değiştirmek İstiyorsan Aşık Ol”

Dünyanızı güzelleştiren ve değiştiren insanlara aşık olun. Bu insanları sizin için her şeyi göze alır ve yaparlar. Hayatınıza başka bir açıdan bakın. Aşık olmak sizi mutlu eder. Ve mutlu olmak istiyorsanız sizi mutlu eden insana aşık olur. Aşık olacağınız kişiyi siz seçemezsiniz. Aşık olacağınız kişiyi kalbiniz ve beyniniz seçer. Ne zaman nerde karşınıza çıkacağını bilemezsiniz. Ya da âşık olduğunuz da nasıl aşık olduğunuzu anlayamayabilirsiniz. Ama bir bakmışsınız aşkın büyüsü etrafınız sarmıştır. Aşık olduğunuz da gerçekten sevin. Çünkü gerçekten sevdiğiniz zaman aşkı hak ettiği gibi yaşarsınız.  Eğer dünyanı değiştirmek istiyorsan aşık ol!

Aşık olmak insanı tepeden tırnağa değiştiren bir olaydır. Aşık olduğunuz zaman öncelikle hiç durmadan onu düşünürsünüz. Hatta hece dahi uyuyamayacak şekil de düşünürsünüz. Onu gördüğünüzde kalbiniz hızlı hızlı çarpar ve hep onun yanında olmak istersiniz. İçinizde hiç bitmeyen bir özlem duyarsınız.  Onu gördüğünüzde içinizde kelebekler uçuşur hatta elleriniz terler başınız dönebilir. Onu düşünmeden ya da onsuz birkaç dakika bile geçiremiyorsanız, onu herkesten kıskanıyorsanız veya hiç kimse ile paylaşamıyor iseniz siz aşık olmuşsunuz diyebilir. Aşkların en güzeli karşılıklı olandır. Bu yüzden sizi sevebilecek hatta sevdikçe güzelleştirecek ve mutlu edecek kişiyi sevin. Aşkın etkileri sadece ruhen anlaşılan bir şey değildir. Aşk insanın fizyolojisini bile değiştirir.


Aşık olan bir insan ilk olarak aşık olduğu kişiyi görünce kalbi hızlı hızlı atmaya başlar ve terlemeye başlar. Eğer terliyorsanız bunun sebebi aşkın tehlikeli bir durum olarak algılanmasından kaynaklanmaktadır. Aslında bu bir uyarı şeklidir. Herhangi bir durum da yani kızdığınız da ya da korktuğunuzda nasıl ani tepkiler veriyor iseniz bu durum da aşık olanların vermiş olduğu tepkilerdir. Aşık olmak beyinde farklı reaksiyonlar yaratır. Alkol aldığınız da verdiğiniz tepkileri aşık olunca da verebilirsiniz. Bu da aşık olmanın yan etkisidir diyebiliriz. İnsan da bir rahatlama hissi oluşmaktadır. Aşık olduğunuz da uyumamanızın sebebi ise aşırı hormon salgılamaktan kaynaklıdır.

Aşkın tek ve doğru adresi ise eÇift! Hemen ücretsiz olarak profilinizi oluşturun ve aşkın eşsiz tadını çıkartmaya başlayın. Aşk her zaman eÇift’te başlar!