Afrodizyak Arkadaşlık Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Arkadaşınızın Kıskanç Olduğunu Kanıtlayın!

İlişkilerdeki kıskançlığı daha önce ele almıştık. Bu sefer ise görünmez tehlike arz eden ve çevrenizde çokça bulunduğunu tahmin ettiğimiz kıskanç arkadaşları nasıl saptayacağınızı ve yakın tutmaya devam ederseniz ilişkinize ne tür zararlar verebileceğini gözler önüne sermeye çalışacağız. Uzun bir girizgaha gerek yok. Hemen konumuza başlayalım!

Kimdir Bu Kıskançlar Çetesi?

Sizin yaşadığınız negatif olaylar, aksamalar ve başarısızlıklarınızdan gizlice keyif alan insanlar olarak tanımlayabiliriz. Sizin başınıza gelen negatiflikleri keyifle başkaları ile paylaşıyorsa kıskanç bir arkadaşınız var demektir. Siz karşınıza geçip kendi başarısıyla övünüyorsa, abartılı övgülere boğuyorsa ve kasten kötü tavsiyeler veriyorsa kıskançlığın dibini yaşıyordur.

Bu tür insanları fark etmek kolay değildir. Çünkü kendinize en yakın hissettiğiniz kişiler olması muhtemeldir. Kuzu görünümlü kurtlar gibidirler. En ufak yaşadığınız talihsizlik onlara büyük keyif verir. Çevresine sanki sizin adınıza üzülüyormuş gibi davranır ama içten içe de büyük sevinçler yaşar. Bir insanın maruz kaldığı negatif bir durum eğer bir başkasını sevindiriyor ise bu dostluğu gözden geçirmenizin vakti gelmiş demektir.

Onları Fark Etmek Kolay!

Kendilerini gizleme konusunda özenlidirler. Elbet bir noktada açık vereceklerdir. Mesela sizin aşırı üzgün olduğunuz bir olayın ertesinde kendi hayatına sorun yokmuş gibi devam ediyorsa ilk açığı vermiş demektir. Eğer gerçekten güvenebileceğiniz biri var ise şüphe duyduğunuz kişiyle iletişime geçmesini rica edin. Kıskanç biri size dair olan bütün sohbetlere iştirak edecektir.

Anlatılacak ne kadar hikaye var ise bayrağı en önde taşıma dürtüsüne yenilecektir. Başarınızda sizi küçümserler. Sizinle hep bir yarış halinde olmak ister. Aldığınız bir kıyafetin aynısını onun üstünde de görüyorsanız ikinci açığı vermiş demektir. Kıskançlık rekabet duygusunu kamçılar ve size benzeyerek daha iyi olabileceğini göstermek ister.

İlişkinize Verebileceği Zararlar!

Her ilişkide olabilecek aksamalarda hemen sahneye çıkar ve önce sizi sonra karşı tarafı negatiflikler ile zehirlemeye başlar. Yanlış anlaşılmaları çözmek yerine üstüne giderek içinden çıkılamaz bir hale sokmaya gayret eder. O an duygusal açıdan stresli haldeyken bu tavrın farkına varamazsınız.

Anca olayın üzerinden biraz zaman geçip, objektif olarak ele alabildiğinizde farkına varmış olursunuz ama o zamana kadar da iş işten çoktan geçmiş olur. Size yalan haberler taşıması muhtemeldir. Sizinle ilgili ona gereksiz bilgiler depolayabilir. Kişi size ne kadar yakın ise sizinle ilgili detaylara o kadar hakimdir.

Ne Yapmalı?

Öncelikle özel hayatınıza detayları çok yakın olduğunuz kişiler dışında kimse ile paylaşmayın. İlişkinizin dinamiklerini öğrenemezlerse size zarar da veremezler. Yaşanılacak sorunları kendi içinizde çözmeye gayret edin. Aranız kötü olsa bile bunu dışarıya asla belli etmeyin.

Çünkü çok güvendiğiniz dostlarınızın bile haberi olursa kıskançlar çetesi de ne yapar eder bir şekilde öğrenir. Çevrenizden bu tür insanları tamamen temizlemeniz maalesef mümkün değil. Ama onların kullanabileceği bilgileri gizli tutarsanız sizin hakkınızda hiçbir şey öğrenemezler.