Afrodizyak Arkadaşlık Güncel Şifa Niyetine Yaşam

Oturma Şekillerine Göre Karakter Analizleri!

Daha önceki yazılarımızda beden dili ve el ele tutuşma şekline göre bazı karakter analizlerinde bulunmuştuk. Bugün ise oturma şekillerine göre bazı karakter ipuçlarını ele alacağız. Bilimsem bir dayanağı olmayan bilgiler olduğuna dair uyarımızda bulunalım. Editör ekibimizin 11 yıllık tecrübesi ile oluşturduğumuz bu liste umarız hoşunuza gider. Kahveniz alıp en rahat oturuş biçiminize geçtiyseniz başlıyoruz!

Sırt Dik ve Bacak Bacak Üstüne Atış!

Sırtı dik konumda, bacak bacak üstüne atmış ve kolları yana doğru açık ise iletişime açık, sosyal biri olduğunun göstergesidir. Eğer elleri birleşik bir halde oturuyor ise kelimeleri tartarak konuşan, kontrolcü bir yapıda olduğunu gösterir. Attığı her adımı önceden planlayan ve hayatında bütün kontrolün kendisi olmasından hoşlanan bir yapısı var demektir. Oturuşu biraz eğik ise bazı konularda kararsızlık yaşadığının göstergesi olabilir.

Bacaklar Düz, Paralel ve Elleri Bitişik Tutma!

Oturuş pozisyonunda bacaklarını bitişik tutuyor ve ellerinin iç tarafını üstüne kapatıyorsa bu utangaç bir yapısı olduğunu gösterir. Naif, kırılgan ve aynı zamanda da tartışmalardan kaçınan, barışçıl bir karaktere sahip olduğunu belli eder. Ellerini göbek hizasında birleştiriyor ise keyfine düşkün biri olduğunu varsayabiliriz.

Bağdaş Kurma!

Bağdaş kurarak oturmayı tercih ediyorsa hayatı spontane yaşamayı seven, çevresinde fazla kabalalıktan rahatsız olan, huzuru her zaman önceliğe haline getirmiş birisini olduğunu söyleyebiliriz. Hayatında karşısına çıkan her sorunu barışçıl yollar ile çözüme kavuşturabilen, asla tartışmaları sevmeyen ve romantik biri olduğunu da ekleyebiliriz.

Bacaklar Açık ve Dirsekler Dayalı!

Sert bir mizaca, emir vermeyi seven bir yapıya işarettir. Hayatı bir şirket gibi görür ve kendisini en yetkili kişi ilan etmeye bayılır. Bir yolculuğa çıkılacaksa en önde o gitmeli. Hediye alınacaksa en iyisini o seçebilir. Yemek organizasyonu yapılacak kusursuz şekilde o halleder. Mükemmeliyetçi ve takıntıları olan biri olduğunu söyleyebiliriz. Eğer alttan alabilen bir karakter değilseniz bu tiplerden uzak durmanız kendi akıl sağlığınız açısından iyi olacaktır. Zira bu tür karakterler ile anlaşma imkanınız pek olası değil.

Yayılarak Oturuş!

Dünya yansa umurunda olmaz, kişisel rahatlığını her şeyin önüne koyan aşırı keyif düşkünü bir yapısı var demektir. Heyecanı ve macerayı sever. Dış etkilere karşı kendini kapatmayı çok iyi bilir. İlişkide yeteri kadar efor sarf etmez gibi görünür ama belli etmez. İdeal biradayıdır tabi hayatı fazla ciddiye almıyorsanız. Bu tür insanlar için hayat büyük bir şakadan ibarettir. En zor anlarda bile gülmek için sebep bulurlar. Bulamasalar da yaratmasını bilirler.

Bir Bacağının Üstüne Oturma!

Bir bacağının üstüne oturuyor ve diğer bacağını aşağı salıyor ise sohbet etmeyi çok seven, gevezelik derecesinde konuşkan birisi demektir. Ayaklı gazete gibi her olaydan her gelişmeden mutlaka haberi vardır. Kendisini ilgilendirsin veya ilgilendirmesin her olayın içinde yer edinmeyi sever. Aşırı meraklıdır ve çok soru sormayı sever. Mutlaka araştırır. Bacağını büküp oturuyorsa biraz daha melankolik bir ruh halinde olduğunu söyleyebiliriz. Çok düşünürler. Özellikle de başı dize dayıyorsa bilin ki bir plan içerisindedir.