Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Herkes Ciddi İlişki Buluyor, Ben Bulamıyorum!

Yalnızlık duygusu artık bütün benliğinizi eline geçirmeye mi başladı? Herkes çiftler halinde hayatını yaşarken sizin yalnız olmanız çekilemeyecek bir hal mi aldı? Yardım çığlıklarınız duyar gibiyiz. Artık endişelenmenize gerek yok! eÇift editörleri sizler için ciddi bir ilişki içinde olmanız için yapmanız gerekenleri bir rehber haline getirdi. Aşka yelken açmaya hazırsanız buyurun birlikte bakalım!

Geçmişinizi Temizle!

Geride bıraktığın kim varsa hepsinin üstüne bir sünger çekmelisin. Eski aşklar, eski yaşanmışlıklar seni ileriye doğru götürmez aksine geçmişte sıkışıp kalmana sebep olur. Ruhunu yeni bir heyecan için hazır hale getirdikten sonra ilk adımı atmaya hazırsın. Bu süreçte eski sevgiliden gelebilecek mesaj veya aramalara sakın aldırma. Sen artık yeni bir sayfa açtın ve bu yeni sayfaya eski yaşamdan tek bir enstantane bile getirmemen gerekiyor.

Seçenekleri İyi Değerlendir!

Çevrenden birileri seni randevuya çıkman için cesaretlendiriyorsa onların tavsiyelerine kulak vermelisin. Seni biriyle tanıştıracaklarsa karşı çıkmadan en azından bir kahve içmeye çıkmalısın. Bu süreçte ciddi arkadaşlık ve evlilik uygulamalarını da deneyebilirsin. İçlerinden en güvenilir olanı tabi ki eÇift! İster mobilden ister masa üstü bilgisayarından dilediğin zaman profiline erişim sağlayabilirsin. Haftalık üye önerilerin arasından kendine en uygun adayla iletişime geçebilirsin.

Özgüvenli Ol!

Randevuya çıktığında kendinden emin olmalısın. Karşı tarafa güçlü sinyaller göndermelisin. Sağlıklı bir iletişim kurarak onu yakından tanıyabilirsin. Ön yargıları evde bırakmayı da ihmal etme lütfen!

Asla Pes Etme!

Karşına ilk seferde uyumlu biri çıkmayabilir. Bazı başarısız denemeler yapabilirsin. Bunlar seni asla yıldırmasın. Her seferde yeni bir insan tanıyacağını unutma. Yapılan her başarısız deneme seni doğru insana götürecek tecrübeyi edinmende yardımcı olacaktır.

Yeni Hobiler Edin!

Yeni hobiler edinmek senin için çok iyi olacaktır. Hem kişisel gelişimine katkısı olacağı gibi hem de yeni insanlar tanıman için ortam sağlayacaktır. Yeni tanıştığın bir kişi ile çeşitli konulardan bahsetmek keyifli bir ilk randevu deneyimi için önemlidir.

Son Olarak Her Zaman Aşka İnan!

Aşk öyle kolay bulunan bir duygu değildir. Emek vermeden gerçek bir aşkın tarafı olamazsın. Karanlık bir yolda olduğunu düşün ve tek ışığın aşk! Ona olan inancını ve şevkini asla kaybetme. En umutsuz günde bile aşka olan bağın seni ileriye götürmeye yetecektir. Zaten eÇift ile aşksız kalmak imkansız! Başarı hikayelerimize dilersen göz atabilirsin. Aç kal! Susuz kal! Ama aşksız asla kalma!