Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

14 Şubat’a Kadar Eski Sevgilimi Kazanmalıyım!

Sevgililerin büyük bir heyecanla beklediği, yalnızların da bir o kadar istemediği Sevgililer Günü‘ne son bir hafta! Etrafta gördüğümüz tüm bu hediyeler, kalpler ve mutlu çiftler, size geçmişte yaşadığınız aşkları hatırlatabilir. İşte böyle anlarda o insana ulaşmak ve birkaç kelime de olsa konuşmak istemeniz kadar doğal bir şey yok! Klinik psikolog Dr. Carla Marie Manly, eski sevgilinizden ne beklediğinizi net bir şekilde belirlemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Yani “Gönder” tuşuna basmadan önce eski sevgilinize neden mesaj attığınızı detaylı bir şekilde düşünmek, çok daha sağlıklı bir yaklaşım olacaktır. Dr. Manly, ne hissederseniz hissedin kendinize dürüst olmanız gerektiğini vurguluyor! Eğer siz de eski sevgilinize neden mesaj atmak istediğiniz biliyor, ancak ne yazacağınız konusunda emin olamıyorsanız doğru yerdesiniz! İşte bu Sevgililer Günü’nde eski sevgilinize atabileceğiniz mesajlar!

“Geçen Sevgililer Günü’nde benim ısrarım üzerine gittiğimiz korkunç restoranın önünden geçtim. Sen haklıydın. Bir influencer’dan restoran tavsiyesi almamam gerekirdi. Umarım iyisindir.”

Eğer geçtiğimiz Sevgililer Günü’nü eski sevgilinizle birlikte geçirdiyseniz ortak bir anınızı paylaşmak, hem onu düşündüğünüzü hem de ona karşı herhangi bir negatif duygu beslemediğinizi bilmesini sağlar.

“Sana bahsettiğim tuhaf iş arkadaşımı hatırlıyor musun? Bir o kadar tuhaf sevgilisi ona gözlerimizin önünde serenat yaptı. Bunu sana anlatmassam olmazdı.”

Eğer eski sevgiliniz aynı zamanda eski en yakın arkadaşınızsa ve işle ilgili dedikoduları dinlemekten keyif alıyorsa başkalarının Sevgililer Günü planlarından bahsetmek, iletişim kurmak için şapşal ve tatlı bir yol olabilir.

“Sana Sevgililer Günü’nde yazmamın çok klişe olduğunu farkındayım ancak birlikte olduğumuz için gerçekten çok mutlu olduğumu söylemek istedim. Birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Umarım hep mutlu olursun.”

Eğer bu defteri tamamen kapattıysanız birlikte geçirdiğiniz zamanlarla ilgili hislerinizi bilmek, ona da iyi gelecektir. İçinizden geçenleri söyleyin ve hayatta mutluluklar dileyin!

“Annem babamın ona aldığı çiçeklerin fotoğrafını attı ve kimsenin benim için çiçek alıp almadığını sordu. Kendimi saldırıya uğramış hissediyorum…”

Eğer eski sevgiliniz ailenizi tanıyorsa ailenizle ilgili komik bir hikaye anlatmak, aranızdaki buzların erimesini ve gerginliğin azalmasını sağlayabilir.

“Birkaç hafta önce annem beni komşunun çocuğuna ayarlamaya çalıştı. Demek ki tescilli bir yalnızım…”

Eski sevgilinize gerçekten ama gerçekten yalnız olduğunuzun işaretini vermek, ilk adımı atması için onu cesaretlendirecektir! 

“Çiçeklerim yoldadır diye tahmin ediyorum?”

Eski sevgilinizle hala eğlenceli bir arkadaşlığınız varsa ve zaman zaman flörtöz şakalar yapıyorsanız bu tarz bir mesaj atarak gerginliği azaltabilirsiniz.

“Biri bu akşam ne yaptığını soruyor olsaydı ona hiçbir planın olmadığını söyler miydin?”

Eski sevgilinizin hislerini kimseyi incitmeden anlamak için harika bir yol!

Hey, nasılsın? Her tarafta mutlu çiftler var. Şu anda görmek istediğim şey bu değil…”

Eğer zor bir ayrılık yaşadıysanız hem siz hem de eski sevgiliniz, bu özel günde normalden çok daha hassas hissediyor olabilirsiniz. Ona ulaşın ve duygularınızı açın. Kendi duygularını paylaşması için de ona alan tanıyın.

Bonus Öneri!

Eski sevgiliniz ile olan defteri tamamen kapattıysanız ve ileriye doğru bir adım atmak istiyorsanız telefonunuzdan google play veya app store girerek ewww.ecift.com mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Ücretsiz oluşturabileceğiniz profiliniz ile haftalık üye önerileri arasından size en uygun adayı bulabilirsiniz. Sevgililer Günü‘nde yalnız kalmamak için doğru adres eÇift!

Kaynak