Afrodizyak Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Sevgililer Gününe Özel Fotoğraf Temaları!

Sevgililer Gününe az bir zaman kaldı. Çiftlerin birbirlerine sevgilerini gösterip şımarttığı bu günün tarihçesini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Tabii ki Sevgililer Günü sevginizi gösterebileceğiniz tek gün değil. Ancak çiftlere ayrılan bu günü daha da özel kılmak için hepimiz bir plan yapıyoruz. Sevgililer Gününü daha özel hale getirecek, birbirinden tatlı ve romantik fotoğraf tüyolarını paylaşacağız. Keyifli okumalar.

Tema Fotoğraf Çekimi!

Fotoğraf çekimi için gerçekten alışılmadık bir fikir mi arıyorsunuz? O halde fotoğrafçılığı tam olarak denemeniz gereken şey. Tabii ki bunun için kendiniz kostüm kiralayabileceğiniz gibi bir stüdyo ile de çalışabilirsiniz. Rönesans döneminden ikon haline gelmiş filmlerin karakterlerine kadar herkesi canlandırabilirsiniz. Bu tip fotoğraflar hem eğlenceli hem de, Sevgililer Günü için unutulmaz bir anı olabilir.

Çatı Katı Çekimi!

Bir çatıda çekilen romantik çift fotoğrafları yepyeni bir fikir değil, ancak ışık nedeniyle benzersiz olabilirler. Altın saatte; güneşin doğuşundan sonraki ilk saat ve gün batımından önceki son saatte bir çekim planlayın. Günün bu zamanlarında yapılan çekimle oldukça romantik fotoğraflar yakalayabilirsiniz.

Siyah Beyaz Şıklığı!
Siyah beyaz bir fotoğraf karesi, görüntülerinin zamansız olmasını isteyenler için mükemmel. Bunun da ötesinde siyah – beyaz fotoğrafların oldukça büyüleyici bir etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Üstelik siyah beyaz fotoğraflar için spesifik bir mekana ihtiyaç yok, her yerde çekebilirsiniz. Tabii ki en sağlıklısı stüdyoda yapılan bir çekim.

Doğanın İçinde!
Bu sevgililer günü için doğayla iç içe bir hafta sonu kaçamağı planlıyorsanız, bir fotoğrafçı bulmak inanılmaz bir fikir olabilir. Yeni yerler keşfederken, tatilinizin tadını çıkartırken her anınızı fotoğraflayacak bir fotoğrafçıyla harika anılar elde edebilirsiniz.

Mevsimden Yararlanın!
Havaların pek de sıcak olmadığı şu günlerde kış temasından faydalanmaya ne dersiniz? kış teması için yapmanız gerekenler ise battaniye, termos ve birkaç yünlü kıyafet… Doğada bir çadırda ya da evde bu temayla oldukça hoş kareler elde edebilirsiniz. Güneşli ve soğuk bir gündeyseniz mutlaka dış çekimlerden yararlanın.

En romantik çiftler için sürpriz unsurlu bir fotoğraf çekimi fikri var. Bir teklif için mükemmel bir an arıyorsanız, Sevgililer Günü’nde sevginizi ilan etmekten daha romantik bir şey yok. Bir fotoğrafçının en samimi duyguları yakalamasına ve bir ömür boyu anı için özel çekimler yapmasına izin verin.

“Haberim yokmuş gibi çek” lafı fotoğraf çekimleri esnasında sıkça duyulan bir cümle. Siz de daha doğal fotoğraflar istiyorsanız, bu cümleden faydalanabilirsiniz. Sadece her zaman yaptığınız şeyleri yapın; yürüyüşe çıkın, yemeğe çıkın. Bunları yaparken ise bir fotoğrafçının sizi “yakalamasına” izin verin.

Kaynak