Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

İlişkinin Son Kullanma Tarihini Öğrenme Vakti!

Bir kişiyle ilişki kurmak, o kişiyle hayatın pek çok alanını paylaşacağınız anlamına gelir. Bu nedenle duyguları ifade etmek ve karşınızdaki kişinin ne düşündüğünü anlamak büyük önem taşır. Bazı durumlarda acaba doğru kişi mi? Diye düşünmeden edemezsiniz. Çok seviyor olabilirsiniz veya onun da size karşı olan hislerinden emin olabilirsiniz. Fakat bazen öyle anlar gelir ki uzun süreli devam edeceğini sandığınız ilişki bir anda kan kaybetmeye başlar. Böyle bir durum yaşanmadan önce neler yapmanız gerektiği konusunda bir hazırlığınız var mı? Yok değil mi? Merak etmeyin, eÇift editörleri sizin için bir rehber oluşturdu. Kendi ilişkinizdeki durumlarla karşılaştırıp son kullanım tarihini öğrenebilirsiniz.

Duygular ve Hisler!

Sevdiğiniz kişi sizin yanınızda duygularını saklamıyor ve hislerini açıkça ifade edebiliyorsa korkmanıza gerek yok demektir. Hareketlerinde sürekli ilişkiyi sorgularken buluyorsanız kendinizi son kullanım tarihine bakmanız gerekebilir. Her cümlesinde her hareketinde sizi sevdiğini ve güvendiğini hissettirmeli. Diğer türlü şüpheli her hareket ilişkide tedavi edilemez yaralara sebep olacaktır.

Saygı Unsurları!

Sadece ilişki içerisindeki davranışları ile değerlendirmelerde bulunmayın. Çevresine karşı da nasıl tutum içerisinde olduğu size önemli ipuçları verecektir. Saygı sınırlarını aşmadan, nazik hareketlerde bulunuyorsa korkmanıza gerek yok. Özellikle ailenize ve arkadaşlarınıza karşı tutumu büyük önem arz etmektedir. Çünkü çevresine gereken özeni gösteren bir kişi ilişkisinde de aynı özenin kat be katını gösterebilir.

Öncelikler!

Öncelikleri arasında size mutlaka zaman ayırmalıdır. Yorucu bir iş temposu veya halletmesi gereken bazı özel meseleleri olabilir. Size zaman ayıramaması bir durum söz konusu dahi olamaz. Hayatını paylaşmak isteyip istemediğini bu davranışından kolayca anlayabilirsiniz.

Olumsuzluk Yönetimi!

Hayatta her zaman pozitif olaylar meydana gelecek diye bir durum söz konusu olamaz. Gün gelir kötü bir dönemi de olabilir. Böyle bir zaman aralığında size karşı davranışları önemlidir. Normal olduğundan farklı bir insana dönüşüyorsa son kullanım tarihinizi kontrol etmenizde fayda var. Her ne olursa olsun sevdiği kişiyi asla dışarıda bırakmamalıdır. İyi günde veya kötü günde her şeyi paylaşmalı ve çözüm yolunu birlikte bulabilmelidir. Sizi her zaman dinleyip, fikirlerinize saygı gösterebilmelidir.

Destek ve Detay!

Sizin en ufak ihtiyacınızı göz ardı etmez. Maddi veya manevi her zaman sizi desteklemeye hazır olmalıdır. Heyecan duyduğunuz bir konuda en büyük destekçiniz olarak sizinle aynı yolda yürüyebilmelidir. Hayatınızdaki en ufak değişimleri yakından takip edebilmelidir. Gün gelip tökezlediğinizde düşünmeden yanınızda olup sizi tekrar ayağa kaldırabilecek dayanıklılıkta olmalıdır.