Afrodizyak Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası

Aklını Başından Almaya Hazır Mısın!

Onu sana nasıl aşık edeceğini merak ettiysen, bunun düşündüğünden çok daha kolay olduğundan emin ol. Bu ipuçları, erkekle çok fazla zaman geçirmeyi veya hatta onu son derece iyi tanımayı bile içermez. Birine karşı hisler geliştiriyorsan ve o sana karşı aynı şekilde hissetmiyorsa, cesaretini kırma. Aşağıdaki ipuçlarından bazılarına aşina olun ve elinizden gelenin en iyisini yapın. Sonuçlar muhtemelen sizi şaşırtacak!

Nazik Olmak Önemli!

Erkeklerin bir ilişkideyken en yaygın şikayetlerinden biri, birlikte oldukları kadının kötü bir tavrı olması ya da o kadar sık ​​gülümsememesidir. Tıpkı kadınlar gibi, erkekler de gülümseyen, harika bir tavır sergileyen, kendine güvenen ve yanında olması eğlenceli biriyle birlikte olmak ister. Bu nedenle, bir erkeğin size aşık olmasını istiyorsanız, onun yanında olduğunuz her an gülümseyerek ve doğru mizacı göstererek başlamalısınız.

Aşırı Uzlaşmacı Olmayın!

Erkekler genellikle bir ilişki geliştirmek için zorba veya aşırı endişeli kadınlardan hoşlanmazlar. Erkekler, bir ilişki içindeyken bile erkek arkadaşlarını korumaya eğilimliyken, birçok kadın biriyle çıkarken arkadaşlarını görmezden gelmeye başlar. Onu sana aşık etmeye çalışırken, senin bağımsız bir kadın olduğunu ve gerekirse onsuz yaşayabileceğini bildiğinden emin ol 

Dış Görünüş Önemli!

Bir erkeğin sana aşık olması için 20 kilo vermen ve saçını boyaman mı gerekiyor? Tabii ki hayır, ama her zaman en iyi şekilde görünmelisiniz. Saçınızın ve kıyafetlerinizin düzgün ve temiz olduğundan ve onu her gördüğünüzde güzel bir kıyafet giydiğinizden emin olun. Hem erkekler hem de kadınlar, bir süredir ilişki içinde olsalar bile, eşlerinin fiziksel görünümünün önemli olduğunu düşünürler. O özel adamın yanındayken her zaman en iyi görünün

Onu Her Zaman Dinleyin!

Kabul edelim, insanlar kendileri hakkında konuşmayı severler ve bir erkeğin sizi sevmesini istiyorsanız, onun söyleyeceklerini dinlemelisiniz. Ona sadece onunla gerçekten ilgilendiğinizi göstermekle kalmaz, aynı zamanda onun hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri daha iyi öğrenme fırsatı verir.

Güvenebileceğini Gösterin!

Bir erkekle gerçek bir ilişki istiyorsanız dürüstlük şarttır. Sana güvenebileceğini ve senin gerçek olduğunu bilmeli. Sahte olmamanın bu kadar önemli olmasının bir başka nedeni de budur. Bir erkek seni dürüst ve güvenilir biri olarak düşünmeli, yoksa senden asla etkilenmez.