Burç Yorumları eÇift

Hangi burç nasıl bir aşıktır?


Burçlara inanır mısınız? Peki, her burcun aşk konusunda kendine has özellikleri olduğuna inanır mısınız? Burçların nasıl aşıklar olduklarını ve nasıl sevgililer aradıklarını merak ediyorsanız bu yazı size karşınızdakini tanırken belki bir yol haritası olur.

Koç Burcu

Hareketli ve ateşli ve lider özelliğe sahip insanlardır Koç burçları. Sağlıklı bir şekilde tartışabileceği, kırılmayan ve alınmayan sevgili ararlar. Çocuksu, eğlenceli, esprili, neşeli olan Koçlar, kendileri ile gülüp eğlenecek, hayata bağlı ve enerjik insanlardan etkilenir. Pozitif bakış açısına sahip insanlar ve hobileri olan kendilerini seven insanlarla birlikte olmaktan büyük keyif alırlar. Partnerinin sadık, duyarlı ve eşit haklar konusunda duyarlı olmasını bekler.

Boğa Burcu

Boğa burcu zevkin, yemeklerin ve lüksün burcudur. Biraz tembel ve ağırkanlı olabilirler. Entelektüel açıdan ve sanat açısından kendisini besleyecek insanlara ilgi duyar. Tabii ki yöneticisi Venüs olmasından türü güzelliğe çok düşkün olurlar. Güzellik ve estetiği ön planda tutarlar. Öfkeleri ile tanınan Boğaları sakinleştirebilecek ve onları konuşmaları ile ikna edebilecek partnerler onlar için idealdir. Onların gerçek ihtiyacı huzurdur. Huzuru bulacakları kişiye ömür boyu aşık kalabilirler. Sizi sahiplenmesine izin verin.

İkizler Burcu

Adı gibi çift karakterli ve çabuk fikir değiştiren değişken tipler bu burçtan çıkar. İletişim bu burcun en önemli özelliğidir. Çok konuşurlar ve çevreleri sürekli kalabalıktır. Bütün değişken hallerine ayak uyduran bir aşk arar. Sabırlı olmak ve özgüven bu burçla birlikte olmak için şart. İkincisi onunla yarışacak kadar hızlı bir zekanız olmalı. Kusursuzu arar, unutmayın. Onu kıskandığınızı belli etmeyin ve
hayatına asla müdahale etmeyin.

Yengeç Burcu

Sevecen, korumacı ve bulunduğu en dolayısıyla anaç ve evcildir. Duygu insanıdır ve duygusaldır. Sevilmeyi ve ilgilenilmeyi çok severler. Korkularını giderecek, kendisini koruyup kollayacak bir partnerle mutluluğu yakalayabilir. Yalnız bırakılmaktan çok hoşlanmazlar. Onunla ilgilendiğinizi belli
edin. Romantizmi severler.

Aslan Burcu

Cömert, neşeli, yetenekli, canlı, romantik, popüler, sempatiktirler. Hediye almayı ve şık kıyafetleri çok
severler. Ona lüks sağlayan ve ona hayran insanları ararlar. Yaşam sevinci dolu, iyimser, seyahat etmekten hoşlanan, hırslı ve kendine asla acımayan bir sevgili arar. Sevilmekle değil sevmekle ilgileniyorsanız size iyi bir partner olabilir.

Başak Burcu

Zeki, akıllı, pratik, konuşkan, esprili ve düzenlidirler. İyi bir matematik zekâları vardır. Başaklar mükemmeli arar. Bunu temizlik, düzen, dürüstlük, sözüne sağdık, planlı insanlar olarak tanımlayabilirsiniz. İdeal partneri yavaş, sakin, acele etmeyen bir sevgili olabilir.

Terazi Burcu

Israrcı bir ilgiyi ve bekleyen aşığı sever. İlgiden çok hoşlanır. Kaliteli hayat, gelecek için maddi destek
veya güven beklentileri yüksektir. Kolay inanır ve kolay güvenirler. Partneri hem yakın hem uzak olsun ister. Burada sizi kuracağınız denge çok önemlidir. Adalet duygusu gelişmiştir. Ayrıca bu burcun yöneticisi Venüs güzelliklere ve sanata yatkın bir bireyden hoşlanma ihtimalini de arttırır.

Akrep Burcu

Ruhsal derinliği olan kişilere ihtiyaç duyar ve onları kalabalıkta bile keşfeder. Gizem onlar için önemlidir. Aşkın derinliklerinde yaşar ve tutkulu bir insandır. Keşfetmeyi sever, bilinmezlikler onun ilgi
alanıdır. Ya hep ya hiçtir onun için. Ruhsal derinlikte birlikte yüzeceği ve sevgisinden neredeyse emin
olacağı yoğun bir aşk arar.

Yay Burcu

Avlanmayı seven, sürprizlerden hoşlanan, sevgililikten çok arkadaşlık ederek aşkını büyütebilen bir sevgili tam Yay burcuna göredir. Eğitimli ve entelektüel insanlardan hoşlanır. İlişkisine egemen olmaktan, kuralları koymaktan hoşlanır. Coşkulu Yay burcu hareketi daima sever. Özgürlüğünü koruyun ve hareket alanını mutlaka sağlayın. Kaliteli çevrelere ve kendisini besleyebileceği ortamlara
davet edin.

Oğlak Burcu

Bu burcu en iyi anlayan kelime güvendir. Hem kendisini güvende hissetmek ister hem de karşısındakine güvenmek. Maddi kaygıları ve gelecek kaygıları fazladır. Bu nedenle özgür hareket edemezler. Sabırlı ve emek harcamayı seven bir insan ararlar. İçe dönük yapıları nedeniyle onları anlamanız biraz zaman alacaktır. Ancak bir kere sevdi mi, arkanıza bakmadan kendinizi teslim edebilirsiniz. Birikimli, zeki ve dolu insanlardan hoşlanır. Sadıktır ve sadakat arar. İlişkilere yaklaşımı gelenekçidir.

Kova Burcu

Zeki, toplumsal konularla ve politikayla ilgilenen, metafizik olaylara kandırmaca olarak bakmayan, düşünce alanı geniş, yaratıcı zekası kuvvetli ve hayvanlara, topluma duyarlı bir partnerle ilgilenebilir.
Genellikle aile içindeki otorite olan ebeveyne aşırı yönelimi söz konusudur ve ona benzeyen birini
arar. Kesinlikle bulduğu kişi samimi ve hümanist olmalıdır. Samimiyetsizliği ve çıkarcılığı kabullenemez.

Balık Burcu

Balıklar gerçek sevgiliyi aramaktan hiç vazgeçmezler. Zihinleri ve hayal dünyaları çok renklidir. Duygusal ve hassastırlar. Balık burcu aşka aşıktır ve güzelliğe tutkuludur. Yüksek sanat burcudur ve sanatı çok severler. Romanlardaki ve filmlerdeki gibi aşk yaşamak isterler. Güçlü, öfkesini saklamayan ve akılcı biri Balık burcunu çok etkileyecektir. Duygusal derinliği olan, duygu dünyasını iyi bilen aynı zamanda analitik zekasıyla hayran bırakacak bir partnerle zaman geçirmek ister.