Kalp Çarpıntısı

Buluşmalarınıza Hareket Katın

 

 

Buluşmak, görüşmek kulağa çok basit ve problemsiz şeyler gibi gelse de çoğu zaman umduğumuz gibi geçmediğinden bize hiç de basitmiş gibi gelmez.
Güzel vakit geçirmek yerine kasılmak ve hayal kırıklığına uğramak çoğumuzun şikayeti.


 

Bu konuda önerebileceklerimiz ise şöyle:
 
 
 

Beklentilerden kurtulun:

Mükemmel buluşmanın, ilk görüşte aşkın hayalleriyle büyüdük. Filmlerde gördüğümüz aşk hikayelerinin bir gün bizi de bulacağını düşündük. Ancak, her buluşmada aşk hikayesinin kahramanı olmaktan çok uzaklarda bulduk kendimizi. Bu deneyimler, diğer buluşmalara önyargısız gitmemizi zorlaştırsa da en beklemediğiniz anlarda yaşadığınız güzellikleri unutmayın. Bir dahaki buluşmaya giderken kafanızı boşaltıp akışına bırakın.

 

Kurallara takılmayın:

İlk buluşmalar, sinemada film izlemek, beraber yemek yemek ya da kahve içmekten ibaret olmak zorunda değil. Zevk aldığınız başka bir aktiviteye dahil edebileceğiniz tanışma faslı, çok daha eğlenceli olabilir. Örneğin, sergi gezmeyi seviyorsanız bir sergi açılışına beraber gitmeyi teklif edebilirsiniz. Her zaman gittiğiniz restaurantların birinde yemek yerine açık havada piknik ya da şehrin biraz daha dışında yeni yerlere gitmek alternatif olabilir. Böyle durumlarda karşınızdaki kişinin tutumu size karakteri hakkında (klasik buluşmalara göre) daha çok ipucu verebilir.

 

Yönlendirici olmaktan çekinmeyin:

Karşı taraftan beklemek yerine, siz de ipleri elinize alabilirsiniz. Örneğin, yemek yemekte olduğunuz restaurantın yemek ya da servisinden memnun kalmadıysanız, durumu düzeltmek için en sevdiğiniz dürümcüye gitmeyi önerebilirsiniz. Kötü giden bir buluşmayı iyiye çevirmeyi denemek sizi de uygunsuz durumdan kurtarır.

 

Hareket edin:

Spor, mutluluk hormonu olarak da bilinen endorfin salgılanmasını sağlar. Koşuya çıkıp ter içinde kalmanız pek uygun olmayabilir. Ancak, pikniğe giderken top ya da frizbi götürmek çok yerinde olacaktır. Konuşacak bir konu yaratacağı gibi daha keyifli vakit geçirmenize yardımcı olabilir. Bovling’e gitmek de hareketli bir aktivite olabilir. Yemeğe çıktıysanız, ardından yürüyüşe çıkmak bir seçenek olabilir. Özellikle de parkları bol ya da İstanbul gibi Boğaz’a sahip bir yerdeyseniz yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin.

 
 

Benzer Yazılar:

Sıkıcı Bir İlk Buluşmadan Nasıl Kaçmalı?
İlk Buluşmanın Ardından İkincisi Gelmeli mi?
İlk Buluşmaya Nasıl Gelmeli?

 

 

eÇift – Aşk Burada Başlar.