Arkadaşlık Evlilik Flört Güncel Ruhun Gıdası Yaşam

Yeni Biriyle Tanıştım Onu Nasıl Tanıyabilirim?

Yeni bir ilişkiye yelken açıyorsanız ve sohbet etmeye başladığınız bu kişi hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız bu yazımız tam sizin için. Yeni birini hayatınıza aldığınızda onun hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilmek için sorabileceğiniz soruları sizler için derledik. Uzun ve sağlıklı bir ilişki için zaman zaman tüyolar okuyoruz, fikirler alıyoruz. Ancak bunun için denenmiş ve kanıtlanmış bir yol bulunmuyor. “Şunu yaparsanız, o ilişki uzun ömürlü olur” gibi kesin kalıplar yok. Ancak tabii ki ilişkilerin sağlıklı olması için belirli kriterler bulunuyor. Hep söylenir, ilişkiler güven ve saygıya dayanır diye. Birini tanımak insan bazen çok zor gelebilir!

Karakteri Hakkında Sorular Sormak!

Bir insan karşısındakine kendi karakterini anlatırken %90 ihtimalle törpüleyerek anlatır ve size asıl bilmeniz gerekenleri anlatmaz. Daha çok kendisinin haklı olduğu konuları ya da kendisinin iyi olduğu konulara ağırlık verir. İşte tam bu süreçlerde ona ters psikoloji sorular sorarak hakkında bilgi edinebilirsiniz. Örneğin en nefret ettiğin huyun, insanlar senin en çok neyini sevmez, kendinle sevgili olsan neden ayrılırdın gibi sorular ile aslında zaman içerisinde öğrenebileceğiniz huyları kısa sorular ile öğrenme şansınızı arttırırsınız. En çok ağladığı konuyu sorarsanız merhameti ve duygusallığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ancak yuvarlak cevaplar vererek kaçmaya çalışıyorsa o konu hakkında anlatmak istemediği şeyler olabilir. Bir kişinin hayata karşı bakış açısı, sevdikleri, insanlara davranışı onu tanımaya yardımcı olur, mesela sürekli şikayet eden biriyse, muhtemelen en başta kendini sevmiyordur! Sürekli şikayet eden birine kimse uzun süre dayanamaz. Tam tersi negatifi olumluya çevirebiliyorsa bir insan, bu onun mutlu olma çabasını ve iyimserliğini gösteriyorsa işte burada umut çok fazladır!

Hobileri Neler ? Ortak Noktayı Bulmak İçin Mükemmel Adım!

Hobiler aslında kişi hakkında size daha fazla bilgi verecektir. Ne yapmaktan hoşlandığını, gündelik hayatta en çok neyle zaman geçirdiğini, boş zamanlarında ne yaptığını, dışarı çıktığında ne yaptığını ya da morali çok bozukken nasıl kendine geldiğini sorarsanız bu onun hakkında birçok bilgi verecektir. Unutmayın iyi bir ilişki için beraber eğlenebilmeniz gerekir ve hobiler uymuyorsa beraber eğlenme ihtimaliniz çok düşüktür. Ayrıca en sevdiği filmleri ve dizileri öğrenerek duygusal yapısını, hayal gücünü ya da toplumsal hareketlerden ne kadar etkilenip etkilenmediğini de öğrenebilirsiniz.

Bütün bu kontrolleri yaptıktan sonra yanılma payını da göz önünde bulundurarak, karşınızdaki insanı iyisiyle kötüsüyle hayatınızda tutmak ya da tutmama kararı tamamen size ait. Hayatınıza alacağınız yeni kişiyi bulmak için www.ecift.com adresine hepinizi bekliyoruz! Unutmayın ”Şans bukalemun gibidir; biraz zaman tanı, mutlaka değişecektir. ” (Aldous Huxley)