Arkadaşlık Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

İlişkim Artık Monotonlaştı, Nasıl Heyecanlanır?

Uzun süreli ilişkilerin en büyük sorunu olan monotonluk ne yazık ki birçok ilişkinin bitmesine sebep olabiliyor. İnsanlar rutin şeylerden sıkıldığı gibi rutin giden ve farklı duygular içine giremediği ilişkilerden de sıkılabiliyor. Farklı arayış içine girmek ya kişilerin tartışmasına ya da başka insanlara gitmesine sebep olabiliyor. Bu yazımızda sizlere ilişkinizi sıkıcı bir hal içerisinden kurtarmanın yollarını anlatacağız.

Farklı Bir Etkinlik Bulun

İkinizin de hiç bilmediği bir hobi bulabilirsiniz. Örneğin hiç kampa gitmeyen iki kişi olarak kamp yapmayı deneyebilirsiniz. Bir anda çıkıp doğa yürüyüşü yapabilirsiniz, yürümek insanların stresini azalttığı gibi doğanın içinde yürüyüşe çıkmak birbirinizi daha iyi hissetmenize ve sohbet etmenize olanak tanır.

Hiç gitmediyseniz pikniğe gitmek için plan yapın. Abartılı hazırlık yaptığınız bir piknik değil, sadece hafif kahvaltı ve bir termos kahve ya da çay ile gittiğiniz bir piknik. İlla aksiyon olmasına gerek yok, rutinden kaçabileceğiniz sakinleştirici etkinliklerde ilişkilerinizi monotonluktan kurtarabilir.

Sosyal Gruplara Katılın

İnternet üzerinden birbirleri ile iletişime geçen ve topluluk olarak bir faaliyete katılan birçok grup var. Sinema kulüpleri bunların en sık karşılaşılan örnekleri. Toplanıp yeni çıkan bir filme giden ya da bir yerde buluşup klasikleşen bir filmi tekrardan izleyen kalabalık gruplar. Bu tür topluluklara çift olarak katılmak hem monotonluğun dışına çıkaracak etkinlikler hem de yeni arkadaş ortamları ile yeni sohbetlere katılmanızı sağlar.  

Sonuç olarak ilişkinin kurtulması mümkünse mutlaka kurtulacaktır. Bitmesi gereken bir ilişki için kendinizi üzmeyin. Zamanla her şey olacağına varacaktır.