Afrodizyak Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

Kadınların İlişkiden Vazgeçme Sebepleri!

Hayatımızda aşkın yeri çok büyük. Birçok insan hayatını sevecekleri insanı bulmakla geçiriyor. Buna rağmen, bir kadın ilişkinin yürümesini ne kadar istese de ve aşık olduğu için fedakarlık yapsa da ayrılmayı seçebiliyor. Aşk zaman zaman bizi çılgınlıklara, toksik ilişkilere doğru sürüklese de tek başına bir ilişkinin yükünü taşımak hiç de kolay değil. Kadınlar çılgınca aşık olsalar bile ilişki yeteri kadar derin değilse vazgeçebilirler. İşte o sebepler!

İlişkide kendi benliğine yabancılaşabilir!

İlişkilerin daha iyi benliklerimizi ortaya çıkarması gerekir, ancak bazı ilişkilerde birbirimizin en kötü yanlarını ortaya çıkarabiliriz. İlişkide bir kadın nasıl biri olduğunu beğenmiyorsa bu ilişkiyi bitirmesinin en büyük sebebi haline gelebilir.

Aşka duyulan heyecan bitebilir!

Bazen aşk kıvılcımları söner ve bu durumda birçok kadın bu kıvılcımı canlandırmak adına uğraşlar verir. Fakat uğraşlar boşa çıktığı zaman her kadının bir kırılma noktası vardır.

Takdir edildiğini hissedemiyor olabilir!

İlişkide iki tarafın da rahat olması ve takdir edilmesi gerekli. Fakat verdiğiniz değeri alamadığınızı hissettiğinizde artık ilişkiyi bitirmenin zamanı gelmiş olabilir.

İlişkiye bağımlı hale gelmiş olabilir!

Güçlü ve bağımsız bir kadın birine bağlı olmaktansa kendi kendini geçindirmeyi tercih eder. Karşı tarafa çok fazla bağımlı olmak ilişkinin dengelerini değiştirir ve sonunda bitmekle noktalanır.

Güven duygusunu yitirmiş olabilir!

Karşı tarafa artık güvenmediğinizi fark ettiğiniz zaman ilişkinin bitiş noktası belli oluyor. Her zaman sevgilinize yüzde yüz güvenmiyor olabilirsiniz. Fakat bazı durumlarda bu güvensizlik ilişkiyi derinden sarsabilir.

Geleceğe dair planları değişmiş olabilir!

Geleceği şimdiden düşünmek yön vermek için gerekli. Eğer zamanla hayalleriniz değişmişse kendinizi farklı insanlarla hayal ediyor olabilirsiniz. Bu durumsa şimdiki ilişkinizden ayrılmanıza yol açar.

İletişim kurmakta zorlanıyor olabilir!

Kadınlar, doğaları gereği, özellikle duyguları konusunda daha iletişimsel. Duygularımızı partnerimize iletmeye çalıştığımızda ve bunun bir karşılığı olmadığında, bu kadınları ilişkiden soğutmaya yetiyor.

Zor bir ilişkiden yeni çıkmış olabilir!

Ne kadar uğraşırsak uğraşalım, geçmiş bazen peşimizi bırakmaz. Böyle durumlarda kadınlar yeni bir ilişki sayfası açmakta zorlanabilir.

Kaynak