Kalp Çarpıntısı

Düğünlerde Fotojenik Olmak İçin…

 


 
Yılın malum zamanı başladı; Düğün Sezonu!

Elbiseler, takılar, kınalar ve tüm beraberinde gelenlerle eğlenceli olduğu kadar yorucu olabilen bir dönem.

Tüm koşturmanın arasında hızlıca geçen düğün gecesini ileride bize hatırlatacak en önemli unsur, fotoğraflar. Fotoğraflar yetersiz ve kötü olduğunda elde o mutlu günden yalnızca gittikçe silikleşen anılar kalıyor.

Fotoğraf konusuna gereken önemi vermek yetmiyor. Bir de fotojenik olmak derdi var. Ancak, ikisi de sandığımız kadar zor değil.

 

Fotoğrafçı: Eğer söz konusu kendi düğününüzse mutlaka iyi bir fotoğrafçı ile anlaşın. Bütçenizi zorladığı takdirde fotoğrafçı bütçesinden değil de başka yerlerden kısmaya çalışın. Öncesinde mutlaka kendisiyle görüşüp beklentileriniz paylaşın ve bakış açılarınızın uyuştuğundan emin olun.

Kendinizi kasmayın: Poz verirken, pistte dans ederken, gelinle damadı tebrik ederken rahat olun ve duygularınızı akışına bırakın. Mutluluğunuz yüzünüze yansıyınca kötü çıkma ihtimaliniz yok. Ancak, “nasıl gözüküyorum” kaygısı anın güzelliğini bozacaktır.

Gülümseyin: Gülümsemekten çekinmeyin. En güzel kareler bol kahkahalı, gülümsemeli anlarda çıkıyor.

Pozları önceden kararlaştırın:Düğün günü o kadar çabuk geçiyor ki ancak ertesi gün ayılıp hiç de doğru düzgün fotoğraf çektiremediğinizi fark edebiliyorsunuz. O günden eğlenceli anları ölümsüzleştirmek için değişik pozları, farklı farklı kişilerle deneyip çektirebilirsiniz. Esinlenmek için Düğün Dernek Dediğin… yazımızdaki fotoğraflara bakabilirsiniz.

 
 
Benzer Yazılar:

Gelin Buketinin Arkasından Atlamayın!
Çiftlere Özel Düğün Pastası
Yakın Arkadaşlarınızın Evlendiği Mevsim: Yaz
Teknolojik Düğünler

 
 

eÇift – Aşk Burada Başlar.