Kalp Çarpıntısı

Bilgisayar Başındayken Sorulacak 5 Soru

 

 

Arkadaşlık siteleri, oturduğunuz yerden yeni birileriyle tanışma imkanı sağladığı için pek çok açıdan avantaj sağlıyor. Daha az zamanda hayalinizdeki kişilere ulaşabileceğiniz bu sitelerde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var.

Bu noktaların en başında tabii ki “güvenlik” konusu var. Karşınızdakilere hiçbir zaman gözünüz kapalı güvenmeyin. Özellikle neler yapılmalı ya da yapılmamalı merak ediyorsanız, rehberimize göz atabilirsiniz.
Ancak, bugünkü konumuz biraz daha farklı. Yazışmaya başladığınız kişilere soracağınız doğru sorularla zaman kaybetmeden aradığınızı bulabilirsiniz.

 

Bir ilişkiden beklentin nedir? Bu soruya verilen cevap sizi birçok gereksiz sohbetten kurtarabilir. Eğer siz ciddi bir ilişki arayışındaysanız, karşınızdakinin “Biraz takılmak, yeni insanlar tanımak istiyorum. Ciddi düşünmüyorum” gibi bir cevabı sizi yanlış beklentilerden kurtarır.

Profilimdeki hangi bilgiler en çok ilgini çekti? Bu soruya alacağınız cevap ile gerçekten profilinizi ne kadar incelemiş olduğunu ve hakkınızda nasıl bir izlenim edindiğini anlayabilirsiniz. En çok önem verdiği konunun türü size kişi hakkında ipucu verebilir.

Hayatında en çok utandığın an neydi? İlk bakışta biraz rahatsız edici gibi gelse de aslında karşınızdakinin kendiyle ne kadar barışık olduğu ve espiri anlayışı hakkında önemli bilgiler sağlayabilecek cevaplar alabilirsiniz. Hem de konuşmayı başlatacak ve konunun konuyu açacağı eğlenceli bir sohbet konusu olabilir.

İdeal bir cumartesi sence nasıl olmalı? Haftasonu aktiviteleriniz benzeşiyorsa, iyi anlaşabileceğinizin işareti olabilir. Ancak, siz dışarıya çıkmayı (örneğin Belgrad Ormanları’nda yürüyüş yapmayı) tercih ederken karşınızdaki öğlene kadar uyuyarak dizi izleyerek gününü geçirdiğini ifade ediyorsa ileride anlaşamayacak olmanız yüksek bir ihtimaldir.

Ailen nerede yaşıyor? Sık sık görüşür müsünüz? Aile ilişkileri birçok insan için oldukça önemlidir. Aynı değerleri paylaşıp paylaşmadığınız, ciddi bir ilişki arayışındaysanız çok belirleyici olabilir. Ortak geleceğinizi mutlaka etkileyecek bir konu olduğundan ilk yazışmalar sırasında mutlaka bu soruyu sorun.

 

Tüm bu soruların yanında, “Maaşın ne kadar?” ya da “En son ilişkin neden bitti, kim ayrılmak istedi?” gibi soruları SORMAYIN. Bu tip sorulara alacağınız cevaplar, kişi hakkında yanlış düşüncelere kapılmanıza sebep olabilir. İlk izlenimlerinizi sizi ilgilendirmeyen konular üzerinden edinmeniz doğru olmaz. Her zaman sabırlı olun. Unutmayın, herşeyin bir vakti var.

 

Benzer Yazılar:

Aşkını İnternette Arayanlar, Dikkat!
Gelişen Teknolojiden Aşk Hayatımız Da Etkileniyor!
Profil Fotoğraflarınızı Bilinçli Seçin
Aşkı İnternette Bulmanın Püf Noktaları
Kırmızı Alarma Sebep Olan Davranışlar
İnternetle Gelen Soru İşaretleri
eÇift Rehberi 

 
 

eÇift – Aşk Burada Başlar.