Kalp Çarpıntısı

Aşkı İnternette Bulmanın Püf Noktaları

 

İnternette aşk arayanların sayısı arttıkça, seçenekler de artıyor. Ancak, seçeneğin artması kararı zorlaştırıyor.

İnterneti uçsuz bucaksız bir okyanus olarak düşünürsek, çeşitli arkadaşlık sitelerinde tanışabileceğimiz sayısız üye bulunuyor. Bu kadar üyenin arasından size uyan, aynı zevkleri ve bakış açılarını paylaştığınız insanlara ulaşmak zor olabilir.


İnternetin size sunduğu imkanlar arasında en uygun olanlarını değerlendirebilmeniz için 4 tavsiyemiz var.

 

Profilleri yakından inceleyin: Kısa bir süre içinde çokça tanışma mesajı göndermek doğru değil. İnceleyeip gerçekten ilginizi çeken ve tanışmak isteyeceğiniz kişilere daha kişisel mesajlar yazarak hem zamandan kazanabilir hem de daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

 

Ne aradığınızı kendine hatırlatın: İnternette gezerken kendinizi hiç düşünmediğiniz bir yerde bulabilisiniz. Aynı durum, profilleri incelerken de yaşanıyor. Beklentilerinizi ve asıl amacınıı kendinize hatırlatın ve kendinizi biraz daha sınırlayın. İncelediğiniz profil sayısı arttıkça dikkatiniz ve ilginiz dağılabilir ve yanlış kararlar verebilirsiniz.

 

Arayışınızı sınırlandırın: Ciddi siteler, kullanıcılarının en iyi sonuçları alabilmesi için çeşitli önlemler alır. Örneğin, eÇift’te belirleyebileceğiniz arama kriterleri size bu imkanı sunarak daha kısa zamanda daha doğru tercihler yapmanıza olanak veriyor. Böyle seçenekleri iyi değerlendirin ve kriterlerinizi belirleyin. Okyanusu, içinde yüzebileceğiniz bir havuz olacak kadar küçültebilirsiniz.

 

Buluşun: İnternette yazışmak, gerçek hayatta konuşmaktan çok daha farklıdır. Mimikler, jestler ve ses tonu bir cümlenin anlamını tamamen değiştirebilir. Bir süre sanal ortamda yazışarak tanışmak istediğinize karar verdiğiniz kişilerle güvenli bir ortamda buluşup bir değerlendirme daha yapın. Böylesi çok daha sağlıklı olacaktır.

 

 

 

Aşkı internette ararken dikkat etmeniz gereken diğer noktaları merak ediyorsanız buraya, ekran başında yazışırken karşınızdakinin sizden hoşlandığını ele verecek ipuçlarını öğrenmek istiyorsanız da buraya tıklayıp önceki yazılarımıza ulaşabilirsiniz.

eÇift – Aşk Burada Başlar.