Kalp Çarpıntısı

İlk Buluşmadan Sonra Kaybolan Erkekler

 

Yeni biriyle görüşmeye başladığınızda karşınızdakinin ne düşündüğü en büyük merak konusudur. Pek çok kadın, iyi giden birkaç görüşmeden sonra birdenbire sesi soluğu kesilen erkeklerden şikayetçi. Ortada bir sebep olmamasına rağmen neden ortadan kaybolduklarına bir türlü anlam veremeyenlerdenseniz size birkaç açıklamamız olabilir.

İlk buluşmalar, iki tarafın birbirini tanımaya çalıştığı aşamadır. Sizinle görüşmek istediğini belirtiyor ve yeni buluşmalara davet ediyorsa bu sizinle iyi vakit geçirdiğini ve sizi biraz daha tanımak istediğini gösterir. Ancak, bu ciddi çıkarımlar yapılacak bir durum değildir. Siz yalnızca sizinle görüştüğünü düşünüyor ve gelecek planları yapıyorsanız, onu koşarak kaçıracağınız kesin.

Üstüne düşmeyin ve işleri yavaştan alarak keyfinize bakın. Görüşmeleriniz size iyi geliyorsa görüşmeye devam edin. Ancak, hergün her dakika sizi düşünmesini beklemeyin. Özellikle ilk birkaç ay, ilerisi için program yapmayın. Örneğin, kışın ortasındayken beraber yaz tatili planlamayın.
Eğer gerçekten ondan hoşlandığınıza karar verdiyseniz tempoyu biraz düşürün. Daha az görüşmeye başlayın, böylece onun size olan ilgisini arttırıp istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Böyle bir yöntemle size olan ilgisinden emin olduğunuzda ilişkiniz ve gelecek hakkındaki düşünceleriniz hakkında bir konuşma yapabilir  ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

 

 eÇift – Aşk Burada Başlar.