Aşk Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Uzak Mesafe İlişkisi Yürütmenin Altın Kuralı

Uzak ilişkilerin özlemekten sonra en çok yaşanılan sorun beraber yapabilecek bir şey bulamamaktır. Fiziksel olarak yan yana olunduğunda sayısız etkinlik planlayabilirken aranızda uzak bir mesafe olduğunda bu sayı oldukça düşmektedir. Yine de uzak mesafelerde bile beraber eğlenebileceğiniz etkinlikleri sizin için derledik

Ortak Hobiler ve Aktiviteler Edinmenin Önemi

Pandemi dönemi, uzaktan ilişkide yapılacak aktivitelerin çeşitliliğini artırdı. Ortak bir hobi edinmek, çiftlerin birbirine olan bağlılığını güçlendiren önemli bir faktördür. Aynı spor dalıyla ilgilenebilir, birlikte çevrimiçi oyunlar oynayabilirsiniz. Uzaktan yapılabilecek diğer aktiviteler arasında; aynı diziyi izlemek, görüntülü konuşmalar sırasında birlikte şarkı söylemek veya sanal yürüyüşler yapmak yer alır. Ortak etkinlikler, konuşacak konuların tükenmemesi için de önemlidir. Uzak mesafe ilişkileri için birçok site ve uygulama mevcut, bunlardan yararlanabilirsiniz.

Online Oyun Oynayın

Hem mobil hem de bilgisayar üzerinden oynayabileceğiniz sayısız online oyun mevcuttur. Kendinizi şartlamanıza gerek kalmadan isterseniz PUBG’de beraber aksiyon içerisinde olun, isterseniz Mobile Legend ile beraber strateji yapın. Günümüzde teknolojinin ilerlemesi nedeniyle oyun arkadaşlığı da yaygınlaşmıştır. 

İsterseniz Kelimelik oyununda birbirinizle yarışın isterseniz Candy Crush gibi oyunlarda kim daha yüksek seviyeye ulaşabiliyor diye yarışın. Bu hem rekabet duygunuzu besler hem de rekabet sayesinde ilişkinizi diri tutar. Tabi en önemlisi birlikte eğlenebilirsiniz.

Bilgi Yarışması Yapın

İkinizin ortak olarak bilgi sahibi olduğu bir konuda birbirinize sorular hazırlayın ve belli sayıda sorular sorun. Bu sorulara internetten bakmayı yasaklayın ve kısa süreler verin. En yüksek puanı yapana bir ödül koyun ve kendi aranızda kendi kurallarınızla kendi sevgilinizle bol bol eğlenin. Bununla ilgili bir çok uygulama var. Bakalım hanginiz daha bilgilisiniz!

Beraber Film İzleyin

Birlikte film izlemek için illa fiziksel olarak yan yana olmanıza gerek yok. Teknolojinin ilerlemesi bu sorunu da ortadan kaldırdı. Watch Together gibi uygulamalar üzerinden ortak açacağınız bir filmi aynı anda iki farklı bilgisayardan izleyebilirsiniz. Ufak bir tavsiye vermek gerekirse telefon ile görüntülü sohbet açıp bir kenara bırakırsanız hem filme tepkileriniz hem de sohbetiniz daha bir tatlanmış olur. Muhteşem aşk filmi gecesi aşkınızı daha da pekiştirebilir. Başka bir fikir vermek gerekirse; zoom ile bağlantı kurarak aynı karede aynı filmi izleyebilirsiniz.