Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

14’ü Ters Çevir, Yalnızlığa 41kere Maşallah De!

#Sevgi pıtırcıkları ortalarda dolanırken, sen yine #yalnızım diyeceksin! Dert etmiyorsun, #para harcamıyorsun mesela bugün. Şimdi çalıştığın iş yerinin #camından caddeyi #izliyorsun. #Çiçek alanlar, #hediye sırasında oflayanlar gözüne bir tuhaf görünüyorlar. Neden böyle koşturuyorlar. Oysa insan #sevdiğine #sevgisini sene de bir kere mi #hatırlar.

Ne kadar saçma değil mi? Ayy bir de #parfüm alanlar var dimi? Bir yerde okumuşsun aklına geliyor, ‘’sevdiğine #parfüm alan senin kokunu beğenmiyorum‘’ demek istiyormuş. Acaba kaç kişi sevdiğine bunu hissettirecek diye düşündüğünü buradan görebiliyoruz. #Yalnızlık senin için #hayat felsefesi gibi. Vazgeçemiyorsun #özgürlüğünden. Fakat bir yanında seni tamamen tamamlayacak, senin gibi hisseden, düşünen birini arıyor. Yalnızlığın aslında #ruh #eşini bulmadığın için dimi?

Bir insanın kendini yanında sanki #ayna taşıyormuş gibi hissettiren #ruhikizleri vardır. İşte tam istediğin aslında ruh eşin. Bunu yaşamış, bulmuş olsaydın şu an belki sende #çiçek sırasında olabilirdin. Şimdilerde #yalnızlığı sevebilirsin ama bu hayat böyle geçmez durumuna geldiğin an #41keremaşallah dediğin #yalnızlığa son vermesini bilmelisin. Bu #hayatta herkesin #yarısı var.

Ve biz www.ecift.com ailesi olarak diğer yarını bulup, aşkına 41 kere maşallah dediğin günleri görmek için seni sayfamıza bekliyoruz.

Leave a Comment