Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Burcunuz kasımda aşkın habercisi olabilir mi?

Aşkın da romantizmin de bambaşka olduğu söylenen kasım ayına da girdik. Yani Akreplerin ayına! Bakalım bu sonbahar en güzel günlerinde gerçekleşecek yeni ay ilişkilerimizi, iş ve sosyal hayatımızı nasıl etkileyecek? Cevaplar yine Yogini Astrolog Duygu Demir’den @dudemir.astrolojigurusu
#Koç: Bu hafta biraz hareketli : ) 7 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile ödemeler, krediler, borçlar, ortak kazançlar konusunda adımlar atacaksınız. Ayrıca bu dönemde kendi istekleriniz, arzularınız ve korkularınızla yüzleşmek için de gayet iyi bir fırsat olacak. Kimi Koç’lar ufak sağlık sorunları ile de ilgilenebilir. Hemen ardından 8 Kasım’da Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, sizin için uzaklar, yurt dışı, yabancılar, taşınma, seyahatler, eğitimler konusunda oldukça şanslı ve verimli bir yıllık dönem başlıyor. Ayrıca hak, hukuk, adalet ve devletle ilgili konularda girişimleriniz şans sizden yana olacaktır. Kimi Koç’lar kendi girişimlerini kurmak isteyebilir, ticaretle ilgilenmek de isteyebilir. Hayat felsefenizi genişletmek, vizyon açacak yeni öğretilerle ilgilenmek ve eğitimlere başlamak için de ideal bir dönem olacak. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için ev-yuva ve kariyer alanında olacak. İlk büyük etkiyi Ocak ayında yaşayacaksınız.

#Boğa: 7 Kasım’da karşıt burcunuz Akrep’te meydana gelecek olan Yeni Ay ile ilişkileri masaya yatırıyorsunuz. Neptün ve Plüton’dan olumlu etkiler altında meydana gelecek bu yeni ay ile ilişkilerde romantik ve güçlü kararlar alabileceksiniz. Ortaklıklar kurmak, deniz aşırı işler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni Ay’ın ardından Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte ortak finansalları büyüttüğünüz, belki yeni yatırımlar yaptığınız ve kendi geliriniz haricinde paraların hanenize gireceği bir yıllık döneme adım atacaksınız. Eşinizin ve de ailenizin maddi kaynaklarından daha fazla faydalanabilirsiniz. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için seyahat, yurt dışı, yabancılar, eğitimler alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#İkizler: 7 Kasım’da Akrep’te meydana gelecek olan Yeni Ay ile iş ortamı, yeni iş fırsatları konusunda şanslı olacaksınız. Yeni projelere başlayabilirsiniz. Ayrıca sağlık ve güzellik adına düzenlemeler yapabilir, rutinlerinizi düzenleyebilirsiniz. Gerekli kontrollerden geçmek için uygun bir dönem. Yeni Ay’ın ardından Jüpiter’in de Yay burcuna geçmesi ile birlikte evlilik, ikili ilişkiler, uzun vadeli ortaklıklar için oldukça uygun ve şanslı bir zaman dilimine geçiyorsunuz. Bu yıl içinde bir iş ortaklığı kurabilir ve hatta evlenebilirsiniz de! İşleriniz ticaret, seyahat, denizle ya da basın yayın işleriyle ilgili olabilir. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için para kazanma, ortak bütçeler ve yatırım alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#Yengeç: 7 Kasım’da Akrep’te meydana gelecek olan Yeni Ay ile bekâr Yengeç’ler yeni aşklara yelken açarken, ilişkisi olanlar ise ilişkilerini perçinleme şansı yakalayacak. Kendi hobilerinize yönelmek için de gayet uygun bir dönem. Yeni Ay’ın ardından Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte iş ortamınızda yoğun olduğunuz ama aynı zamanda birçok yeni fırsatı yakaladığınız bir yıllık döneme geçiş yapıyorsunuz. Sağlık, seyahat, ticaret bağlantılı konularda oldukça verimli işler yapabilirsiniz. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor ve sizin burcunuza geçiyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için hayatınızda değişimler yapma, ilişkiler alanında olacak. İlk büyük etkiyi Ocak ayında yaşayacaksınız. İlişkiler ciddiyete taşınacak, bazen de sağlamlığı sınanacak.

#Aslan: 7 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile aile, ev, yuva alanınızda bir yenilenme söz konusu. Bu yeni ay Plüton ve Mars’tan olumlu destek alacağı için yeni ev alım satım, evi güzelleştirme, evin içindeki ilişkileri düzenleme açısından şans getirecektir. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, bir yıllık süreçte aşk sizden yana olacak! Bekâr Aslan’lar yeni bir aşka yelken açarken, hali hazırda evli olan / ilişkisi olanlar ise çok daha keyifli zamanlar geçirmeye başlayacak. Hayattan tat almaya başlayacaksınız. Çocuklarınız ile ilişkilerinizin çok daha keyifli olacağı, çocuk isteyenlerin ise sahip olabileceği bir dönem olacaktır. Ayrıca hobilerinizle, yeteneklerinizle daha çok ilgilenmek isteyeceksiniz. İmzalar atmanız gereken durumlar için Merkür’ün düz seyirde olacağı 16 Kasım’a kadar olan dönemi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için hayattan beklentilerinizi keşfetme, sağlık ve iş ortamı alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#Başak: 7 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile yeni bir eğitime başlayabilir, kısa yolculuklara çıkabilir, taşınma kararı alabilir veya akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kararları sağlam almanız ve hızlı harekete geçirmeniz konusunda destekleyici fırsatlar olacaktır. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, bir yıllık süreçte evdeki ilişkiler, yuva kurma, ev alım satım konularında şans sizden yana olacak. Ocak ayına kadar olan dönemde özellikle iletişim, anlaşmalar kısmı ön plana çıkacaktır. Önemli imzaları Merkür’ün Retro harekete geçeceği 16 Kasım’a kadar halletmenizde fayda var. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için sosyal çevreniz, aşk ilişkileri, yetenekleriniz alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#Terazi: 7 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile maddi koşullarınıza dair iyileşme yapabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak, kazançlarınızı düzenlemek ve özellikle deniz aşırı ticaret veya hukuk bağlantılı şekilde para getirecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte bir yıllık süreçte bol bol seyahat edecek, yeni eğitimlere başlayacak, belki şehir dışına ve hatta yurt dışına taşınacak, kitaplar yazacak, basın yayın ve iletişim işleri ile ilgileneceksiniz. Ancak anlaşma ve sözleşme imzalamayı 16 Kasım’dan yani Merkür retrosundan önce halletmenizde fayda var. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için ev, yuva, satın alma işleri, aile kurma ve kendi ailenizle ilgilenme alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#Akrep: 7 Kasım’da burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ile hayatınızı şekillendirmek, adımlar atmak, yola çıkmak için güzel etkiler mevcut. Bu Yeni Ay Plüton ve Neptün destekli olacağı için hem romantik ve yumuşak etkilere sahip, hem de özellikle iş imzaları, eğitimler, yollar açısından güçlü kişilerden destek alma şansı vermekte. İlişkilerde ve anlaşmalarda keyifli gelişmeler sizi bekliyor. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, bir yıllık süreçte maddi konularda büyük kazançlar sizi beklemekte. Ancak unutmayalım ki, Jüpiter ve Yay ikilisi fazla optimist bir yaklaşım ve  seçenekler arasında kaybolma ihtimali de veriyor. Yani, karşınıza güzel fırsatlar çıkacak, değerlendirmek için seçimleri yapıp yola çıkın. Ve paranızı biriktirin. Özellikle işle ilgili önemli imzaları Merkür’ün Retro harekete geçeceği 16 Kasım’a kadar halletmenizde fayda var. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için eğitimler, taşınma, yurtdışı, yabancılar alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#Yay: 7 Kasım’da Akrep burcunda, 12.evinizde meydana gelecek olan Yeni Ay hayatınızın gelecek dönemi ile ilgili kararlar almanıza destek olacak olan, olumlu bir yeni ay. Sağlık, iş ortamı, psikolojik durumunuzla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi biraz kendi içinizde, gizli yürütmek isteyeceksiniz. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in burcunuza geçmesi ile birlikte, on iki yılda bir gerçekleşen, oldukça keyifli ve şansın sizden yana olduğu bir yıllık döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte Jüpiter şans ve fırsatları büyütecektir, iyi değerlendirin! Özellikle seyahatler, ticaretler, taşınma, akademik dünya ile ilgili hayat size destek olacak. İmza atmanız gereken durumlar var ise 16 Kasım’daki Merkür retrosundan önce halletmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için para kazanma ve bütçe alanında olacak. İlk büyük etkiyi Ocak ayında yaşayacaksınız.

#Oğlak: 7 Kasım’da Akrep burcunda, 11.evinizde meydana gelecek olan Yeni Ay ile arkadaş çevreniz genişleyecek, sosyalleşme için güzel etkiler mevcut. Birlikte işler yapabilir, para konularında adımlar atmak isteyebilirsiniz. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, biraz daha içe döndüğünüz, kendinizi ve isteklerinizi keşfetmekle ilgilendiğiniz bir yıllık dönem olacak. Ruhsal çalışmalar yapmak, psikoloji ile ilgilenmek, rüyalar, spritüal konular ön plana çıkacaktır. Özellikle imzalamanız gereken evraklar var ise, 16 Kasım’daki Merkür retrosundan önce tamamlamanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor ve sizin burcunuza geçiyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için hayatınızda değişimler yapma, ilişkiler alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız. İlişkiler ciddiyete taşınacak, bazen de sağlamlığı sınanacak.

#Kova: 7 Kasım’da Akrep burcunda, kariyer evinizde meydana gelecek olan Yeni Ay işlerinizde güzel fırsatlara, sizi güçlendirecek ve hatta maddi anlamda avantaj sağlayacak imkânlara işaret ediyor. İyi değerlendirin! 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Kova burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal çevrenizin genişleyeceği, yeni topluluklara dâhil olacağınız, belki de arkadaş çevrenizle beraber ticaret gibi işler yapacağınız bir yıllık döneme başlıyorsunuz. İmza atmanız gereken durumlar var ise 16 Kasım’daki Merkür retrosundan önce halletmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için hayattan beklentilerinizi keşfetme, sağlık ve iş ortamı alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.

#Balık: 7 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay yurt dışı, yabancılar, seyahatler, yeni bir vizyon kazanma, eğitimler, taşınmalar, hak hukuk adalet konularında fırsatlar getirecek karşınıza. 8 Kasım’da ise Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, kariyerinizde parlama dönemi başlıyor! On iki yılda bir meydana gelen bu geçiş ile birlikte kariyerinizi yurt dışına taşıyabilir, yabancılarla ilgilenebilir, global bir firmaya geçiş yapabilirsiniz. Bu ay içinde imza atmanız gereken durumlar var ise 16 Kasım’daki Merkür retrosundan önce halletmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bu hafta ay düğümleri aks değiştiriyor. Önümüzdeki bir buçuk yıllık dönemde tutulmalar sizin için sosyal çevreniz, aşk ilişkileri, yetenekleriniz alanında olacak. İlk büyük etkiyi ocak ayında yaşayacaksınız.