eÇift

eÇift’te Aşkı Arayanlara 5 Öneri

eÇift’te görüp beğendiğiniz birisi var ve ondan çok hoşlandınız. Bir ilişki için ilk adımlarını atmak istiyorsanız, ilerlediğiniz yolda çok dikkatli atmanız gerekir. Çünkü buradaki bir küçük hata onunla iletişim kurmanızı engelleyebilir.

Kötü yazım ve dilbilgisi kullanmayın

Bazı insanlar mesajlaşma konusunda hassas ve detaycıdır. Dl bilgisi kurallarına ve yazım hatalarına dikkat eder.  Mesaj yazarken yazıma gösterdiğiniz özen, karşınızdakine de verdiğiniz değerin bir ifadesidir unutmayın.

Yalan söylemeyin

Mesajlarınız arasında tutarlılık çok önemli. Yalan söylediğiniz an, bu tutarlılığı kaybedersiniz. Karşınızdaki insan bunu hisseder ya da fark ederse, bir ilişki başlamadan biter. Gerçekçi ve tutarlı olun.

Resimlerinizi güncelleyin

Eski ve gerçeği yansıtmayan profil resimleri karşınızdakini yanıltır. Olduğunuzdan genç ya da olduğunuzdan daha farklı gösteren resimler kullanmak, görüntülü yalan söylemektir.

Mesaj içeriğini kaliteli olsun

Karşı taraftakinin özel hayatına müdahale edecek, hakarete girecek ya da onu rahatsız edecek mesajlar yazmayın. Sonuçta karşınızdaki insanı hiç tanımıyorsunuz ve neye nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz. Samimi bir merhaba, bazen birçok mesajdan fazlasını ifade eder.

Karşınızdaki offline iken sürekli mesaj göndermeyin

Karşınızdaki insan offline iken sürekli mesaj göndermek, mesaj kutusunu açtığı zaman ürkmesine neden olabilir. O nedenle zamanlamaya dikkat edin. Ne çok sık ne de çok seyrek mesaj göndermemeye dikkat edin.