eÇift

İlk buluşmada nasıl konuşulur?

Kadınları etkilemek için ilk buluşmada neler konuşulur? Bu soru hem erkek hem de kadın için tam bir sıkıntıdır. Ancak bir erkek kadınları etkilemek istiyorsa bu adamı senin atman ve konuşmayı yönlendirmen yerinde olacaktır.

Zeki Sorular Sorun

Bir kere, klişelerden uzak durun. Bulunduğunuz ortamı iyi gözlemleyin ve olabildiğince gündemi takip edin. Merhaba, nasılsın gibi girişlerden önce ya da sonra zekice yapılmış bir sohbet girişi tüm birçok kadını etkiler. Gerçekçi konular ve zekice sorulmuş rahatsızlık vermeyen sorular ise bu güven duygusunu arttırır.

Dikkat ve Algı

Algılarınız sürekli açık olsun. Çevrenizde sürekli bir devinim ve hareket var. Bundan mutlaka faydalanın. Söyleyeceğin şeyler gerçek olsun ve doğru olsun. Çünkü unutmayın karşınızdaki insan bahsettiğiniz konuda sizden daha bilgili olabilir. İlk dakikada kaybetmeyin.

Ecel Terleri Döktüğünü Görmesine İzin Vermeyin

Kadınlar endişeli yapıları ile tanınırlar. Bu nedenle onların endişelerini yok edecek ya da onların rahat etmesini sağlayacak bir duruş hem sizin hem de karşınızdakinin daha rahat iletişim kurmasına yardımcı olur. Olayların senin kontrolün altında olduğunu bilmesi onu güvende hissettirecektir. Bu dönemde yapılacak yerinde ve uygun espriler onunda endişe duygusunu bastıracaktır. Bu sayede seninle çok daha fazla vakit geçirmek isteyebilir.

Aktif Bir Dinleyici Olun

Konuşmanın devamlılığını sağlamak sürekli konuşmak anlamına gelmiyor. Bu ayrımı iyi yapmalısınız. Karşındakini ilgiyle dinlemek, kullandığı kelimelere dikkat etmek ve kendisini ifade etmesine izin vermek seni çok daha etkili yapabilir. Onun duygularını anladığını belirten mimikler ve jestlerle dinlemelisin. Dudaklarını ısırarak konuşma sırasının sana gelmesini beklemek, yapacağın en büyük hatalardan biridir. Kadınlar etkin bir şekilde dinlemeyi bilen erkeklere saygı duyarlar.

O Anı Yaşayın

Erkeklerin yaptığı en büyük hatalardan biri de “O anı yaşamamaktır”. Beynimizi “Akşam maç kaçta başlıyor?”, “Ne arabaydı?” vb. gibi karşınızdaki insandan kopabilirsiniz. Zihnin konuştuğun kişiyi gerçekten düşündüğünde ve tam olarak ona odaklandığında çok daha etkileyici olabilirsin. Az önce de dediğim gibi kadınlar bu durumu hemen sezerler. Kadınlar buna “Anı yaşamak” diyorlar. Kadınları etkilemek için onların dilini anlamak da yarar var.