Flört Kalp Çarpıntısı

Buluşmadan Önce 2 Dakika

 

 

İnternetten tanışıp bir süre yazıştığınız kişiyi, gerçek hayatta görmek bambaşka bir deneyim.
Eğer bu ilk buluşma için farklı beklentilere girilmişse, hayalkırıklığına uğrama olasılığı da yüksek olan bu karşılaşmalar için bazı tavsiyelerimiz var.

İlk buluşmanın yalnızca merak giderici bir aktivite olarak değil de romantik bir ilişkinin başlangıcı olacak bir adım olması için;

 
 
Ayaklarınız yere bassın: Pozitif bir tavır ve olumlu beklentilerle gidilen ilk buluşmalar, her zaman daha güzel geçer. Ancak, yine de tedbiri elden bırakmayın ve kendi kendinize gelin güvey olmayın.

En iyisini yapın: Herkesin hataları, sevmediği bazı huy ve alışkanlıkları vardır. Bunları daha ilk buluşmadan ortaya koymaya hiç gerek yok. Tam tersine, kendinize güveninizi sağlayan özelliklerinizi ön plana çıkarın.  Biraz daha zaman geçirip tanışıklığınız arttıkça diğer konuları da konuşmaya fırsatınız olacaktır. Ancak, batan göz korkutup 2. bir buluşmayı kaçırmak  çok da mantıklı değil.

Kendinizden bahsedin: Çoğu şeyde olduğu gibi bu konuda da “nitelik” ve “nicelik” çok önemli. Yalnızca tek tarafın saatlerce kendinden bahsettiği bir buluşma düşünün. Sizce de kabus gibi değil mi? Ancak, tam tersi de öyle. Hiç kendinizden bahsetmezseniz, buluşmanın bir anlamı kalmaz. Günlük konuşmaların arasına kendiniz hakkında ufak bilgiler serpiştirin. Böylece, birbirinizi yakından tanıma fırsatını değerlendirebilir ve ileriki buluşmalar için güzel bir temel oluşturmuş olursunuz.

Yeni yeni tanıştığınızı unutmayın: Sohbet esnasında, sanki 40 yıllık arkadaşınızmış gibi, aile arkadaşlarınız ve eski anılarınızdan bahsetmeyin. Daha basit hikayeler ve az karakter kullanın. Yeterli zamanı geçirmeden tepkilerini bilemeyeceğiniz için neler paylaştığınıza dikkat edin. Gözünüz kapalı güvenip herşeyinizi anlatmayın.

Hedeften şaşmayın: Beraber bir hayat paylaşabileceğiniz, güvenilir, saygılı, sevgi dolu biriyle mutlu ve uzun ömürlü bir ilişki arayışında olduğunuzu kendinize hatırlatın ve acele kararlar almaktan kaçının.

 
 
Benzer Yazılar:

Randevularınız İş Görüşmesi Gibi Geçmesin
Aşk Hayatınızda Devrim Yapın
Flörtten Ciddi İlişkiye Ne Zaman Geçmeli
Kırmızı Alarma Sebep Olan Davranışlar

 
 
 

eÇift – Aşk Burada Başlar.