Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Ex Aşk – Ex Sevgili Nedir, Kimlere Denir?

Aşk, çiftler arasında kurulan bir sevgi bağıdır. Büyük coşku, istek ve hayallerle başlayan aşk, bazen ayrılıkla son bulabiliyor. Günümüzde ilişkilerde genellikle farklı terimlere denk geliyoruz. Ex aşk bunlardan sadece biri!

”Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili ” (Atilla İlhan) Bazı ayrılan çiftlerin anlatımı sonucu, yaşanan ayrılık acısının ölüm acısıyla eşdeğer olduğu ileri sürülmüştür. İlişkide terk edilenseniz, bunu atlatmak gerçekten biraz zaman alıyor. Bu acının yok olma süreci kademeli olarak diniyor. Ayrılığı kabul etme süreci insanı yoran en tehlikeli zaman dilimi diyebiliriz. Eğer kabule geçmek zorluyorsa psikolojik destek almanızı tavsiye ediyoruz.

Eski sevgiliyi unutmak bu kadar zorken

Bazı çiftlerin ayrılmayı kabul etmeleri aylar hatta bazen yıllar alabiliyor. Eski sevgiliyi unutmak bu kadar zorken, bu durumu en iyi tanımlayan terim ise ‘Ex sevgili’dir. Ex aşk, herkes tarafından kullanılabilecek ve eski sevgili anlamına gelen bir kelimedir. Ex aşk, ex sevgili olarak da kullanımı mevcuttur. Ex kavramının Türkçe okunuşu “Eks” şeklindedir. Burada Ex kavramı İngilizce “Exitus” kelimesinden gelmektedir. “Exitus” kelimesinin ilk iki harfinden gelen kavram Türkçe’de “Ölüm” anlamına gelmektedir.

Ex aşk teriminin özü kısacası; Kadın ve erkek arasında kurulan sevgi bağının, aşkın, bağlılık duygusunun ölmesi yani bitmesi anlamına geliyor. Hiç ayrılıklar olmasa, sevenler ayrılmasa!