Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Flörtle İlk Buluşmada Bunları Asla Yapmayın!

Heyecanla beklediğiniz an geldi çattı. İlk buluşmada onu kendinize hayran bırakmak istiyor ve ilişkinin devamlılığını çok istiyorsunuz! O zaman bunları sakın yapmayın..

İlk buluşmanızda eski sevgililerin konusunu sakın ama sakın açmayın! Sorarsa çok açıklayıcı olmayın, onun eskileriyle de ilgilenmeyin. Hayatından kimler geldi kimler geçti kısmına girmeniz sizin detaycı ve kıskanç olduğunuz izlenimini oluşturur. Siz şimdi şuanın tadını çıkarmaya bakın. Hem ne demişler eski eski de kalmalı!

Buluşacağınız mekana geldiniz. Karşı tarafla sadece tokalaşarak selamlaşın. İlişki uzmanları ilk buluşmada tarafların öpüşmek ve daha ileriye gitmelerini önermiyorlar. Daha sakin ve emin adımlarla ilerlenen ilişkinin ciddi boyuta taşınma olasılığının yüksek olduğu ortada.

Daha vahim olanı ilk buluşmanızda yanınıza bir arkadaşınızı, bir yakınınızı götürmeyin. Zaten güven sorunu yaşadığınız biriyle ne kadar ileri boyutta bir ilişki yaşayabilirsiniz ki! Taraflar arası güven ilişkinin temelini oluşturur. Siz bu temeli ilk andan yanlış atmayın.

Maddi boyutlara asla girmeyin. Maaşlar, evler, arabalar! Oldu olacak banka hesap dökümü isteyin! İlişkide evet maddiyat bir yerde çok önemli olabiliyor fakat bu ikinci planda geliyor.  Lakin ilk başta bu kulvardan muhabbet açmak tehlikeli olabilir. Oysaki bu konu yerine iş hayatından bahsedebilirsiniz. Mesleki tecrübeler, iş hayatının eğlenceli taraflarından konuşmak iki tarafı da yumuşatabilir. 

Aile yapılarında ufak ufak bahsetmek muhabbeti derinleştirebilir. Ancak burada dikkat etmeniz gereken konu aile yaşantısından uzak, çılgın bir tip gibi davranan imajı çizmemek! Herkes evinde sakin, huzurlu ve mutlu bir tablo hayal eder. Bu demek değil ki soğuk olun. Daha samimi içten olmak için kendinizi farklı tanıtmayın. Olduğunuz gibi olun , aile bağlarına değere veren imajı her zaman işe yarar.

                                                      İşte en tehlikeli 2 hareket geliyor!

Asla Evlilikten Bahsetmeyin! Ve Bünyenize Güvenmiyorsanız Alkol Almayın!

Kadın, erkek olsun evliliğe giden yolu sakin ve emin adımlarla yürümek isterler. Damdan iner gibi gelen hemen evlenmeliyiz kısmı iki tarafı da oldukça gerer. Kadın da , erkek de flört döneminin tadını çıkarmak ister. Daha iyi tanımak adına yapılan bu süreç aslında ilişkinin nereye varacağını net bir şeklide gösterir. Alkol alımına tabii ki karşı değiliz fakat bünyeniz kaldırmıyorsa almamanızı öneririz. Başka deyişle masa da sızan, hüzne bağlayıp ağlayan ya da her şeye gülen olarak geceyi sonlandırmak istemiyorsanız su sizin için iyidir! Ve son olarak geç saatlere kadar sohbet etmek yerine geceyi erken sonlandırmak daha sonraki buluşmanın adımını atar.

Dileriz ilk buluşmanız tam istediğiniz gibi geçer ve davamı gelir! 

Aşk ve Heyecanla Kalın!