Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Flörtünü Kendine Aşık Mı Etmek İstiyorsun?

“Yaşamımız boyunca ‘doğru’ insanı bulmak için çabalarız. Eğer doğru kişiyi bulduğunuzu düşünüyorsanız ve size aşık olmasını istiyorsanız yapabileceğiniz bazı şeyler vardır. İşte doğru kişiyi kendinize aşık etmek için 5 ipucu…”

1. Göz Teması Kurun!

Yapılan araştırmalar, aşık olan kişilerin, zamanının % 75’ini birbirine bakarak geçirdiğini ortaya koydu. O yüzden göz teması kurmaya, onunla konuşurken gözlerinin içine bakmaya özen gösterin. Ne demişler ”gözler kalbin aynasıdır” Göz teması ile ona olan ilginizi hissettirin. Etkili bir göz teması, doğrudan doğruya şiddetli sevgi hisleri uyandırır. İnsan bilimci Helen Fisher, göz temasının ilkel bir güdü olduğunu söylüyor. Bu temas, insan beyninin ilkel bir bölgesini harekete geçiriyor ve o anda beyin şöyle bir komut alıyor: Yaklaş ya da geri çekil. Küçük Prens’in yazarı Antonie de Saint Exupery’ ne demiş: “Aşk birbirine bakmak değil, yan yana durup aynı yöne bakmaktır…”

2-Benzer Benzeri Çeker Derler!

Aşıklar hem benzerlik hem farklılık ararlar. Tıpkı zıt kutuplar gibi hem iter, hem çeker! “Ne verirsek onu alıyoruz” · “Benzer frekans benzeri çeker” yani “Enerji olarak ne yayıyorsak o geri döner”! Benzerlik kurmak için konuşmalarda sanki gelecek planları kuruyormuş gibi biz diye bahsetmek karşı tarafın hoşuna gider.
Konuşurken, onun seçtiği kelimeleri seçmek, onun tarzında konuşmak da etkiyi güçlendirir.

3-% 100 Kendiniz Olun!

Kendinize birini aşık etmek istiyorsunuz diye karakterinizden ödün vermeyin. Tabii ki onun hoşlandığı şeylere önem verin ancak sizin fikirleriniz de önemli olsun. Aksi halde rol yapmış olursunuz ve kısa vadede size aşık olmasını sağlasanız da bu durum ilerleyen zamanlarda ayrılıkla sonuçlanabilir. Kendinizi olduğunuz gibi yansıtmak her zaman sizin avantajınıza olacaktır. Sizi sevecek olan her halinizle sevecektir. Sahte davranışlardan uzak durun.

4. Samimi Fakat Gizemli Olun!

Şeffaflık ve samimiyet önemlidir ancak birbirinizi yeni tanıyorsanız ortama biraz gizem katmak iyi olacaktır. Hayatınızın her detayını siz anlatmayın. Gerekli şeylerden bahsedin ve merak uyandırın. Merak uyandırmak her zaman işe yarar. Bırakın o sizi tanımak için çaba sarf etsin. Kural olarak gizemli olan daha fazla peşinden sürükler. Sosyal medyada çok fazla etkileşim de olmamak genelde en çok merak uyandıran harekettir.

5-Güven Oluşturun!

Güven sağlıklı, uzun süreli bir ilişkide önemli etkendir. İnsanlar güvendiği kişileri daha çok yakınlarında tutmak ve görmek isterler. Özellikle günümüzde aldatılma oranının yüksekliği karşı tarafa olan inancı yitirmeye neden olmuşken. Güven olgusunun oluşması için uzun sürenin geçmesi sözünü yıkıp, yerle bir ederek kısa zamanda güvenini kazanın. En güzel güven kazanma şekli ise dürüst olmaktır. Sorduğu soruları dolandırmadan, yalanlara süslemeden cevap vermeniz yeterli olacaktır. Birinin güvenini kazandığınız an işte bir adım herkesten öndesiniz demektir.

“Bana aşık olsun istiyorum” diyorsanız onu kendinize aşık etmenizi sağlayacak bu tüyolardan faydalanabilirsiniz. Unutmayın aşık olmak, aşık etmekten daha kolay ve zahmetsizdir.😍 Çevremde, etrafımda aşık olmasını istediğim flörtüm yok diyorsanız; www.ecift.com adresinden yeni bir aşka yelken açabilirsiniz! Aşk sizi bulacak ve doğru yöne yönlendirecektir.