Arkadaşlık Aşk Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Yeni Kişilerle Tanışmak Daha Kolay ve Güvenli!

eÇift Nedir?

Günümüzde sosyalleşme amaçlı siteler oldukça çoğaldı. Artık sadece ülke sınırları içinde değil, ülkeler arası hatta kıtalar arası bir iletişim söz konusu. Evinizde bilgisayarınızın karşısına oturduğunuz zaman, Almanya da ki biriyle tanışabiliyorsunuz. Siz de online flört, sohbet olayına katılmak istiyorsanız www.ecift.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Milyonlarca nitelikli bekâr, ciddi ilişki arama konusunda eÇift’e güveniyor. Bilimsel araştırmalardan yola çıkarak tasarlanan İdeal Çift Metodu ile üyelerimize, ideal bir uyumluluk gösterdikleri ve uzun süreli, mutlu bir ilişki yaşama ihtimalleri son derece yüksek üyeler önerilir. Bu şekilde çok yüksek bir başarı şansı sağlayabilmekteyiz. 

Hayatınızda pek çok insanla tanışır ve buluşursunuz. Bu insanlardan bazılarını çekici bulmazsınız, bazıları ile de çok iyi vakit geçirirsiniz ama ciddi bir ilişkiye hazır olmadıklarını anlarsınız.
İşte bu noktada eÇift psikologlarının ve sosyologlarının eÇift için özel olarak geliştirdikleri bilimsel “İdeal Çift Metodu” devreye girer. Uzmanlarımız tarafından çiftler üzerinde yapılan araştırmalar, uzun vadeli ve mutlu bir ilişki için iki insan arasındaki çekimin yeterli olmadığını gösteriyor. Bu araştırmalar ayrıca, aşk ve güçlü bir çekimle başlayan evliliklerin çoğunun boşanmayla noktalandığını gösteriyor. eÇift psikologlarımız ve sosyologlarımız bu verilerden yola çıkarak bir ilişkinin uzun ömürlü olması için gerekli şartları ve etkenleri araştırıp bu araştırmaların sonucunda eÇift için özel bir model geliştirdi.

Maksimum Güvenlik:

eÇift özelinizi ve gizliliğinizi korumak için özel önlemler alıyor. Fotoğraflarınızı sadece sizin izin verdiğiniz üyeler görebiliyor. Bu üyeler dışında kimse fotoğraflarınızı göremez ve bilgilerinize ulaşamaz. Özel hayatınızı ve huzurunuzu bozacak olaylara asla izin vermiyoruz. Güvenliğiniz ve mutluluğunuz bizim için oldukça önemli!

Birliktelikte Bilimsel Boyut:

Onlarca farklı özelliği ve parametreyi gelişmiş bir sistemle analiz eden İdeal Çift Metodu, bu başarılı yöntem sayesinde sıradan arkadaşlık ve eş bulma sitelerinden ayrılmaktadır. #eÇift sizi bilimsel analizler yardımıyla hayalinizdeki insanla eşleştirir ve böylece uzun süreli bir ilişkinin temellerini atmanıza yardımcı olur.

eÇift İdeal Çift Metodu :

Ciddi bir ilişki, seviyeli arkadaşlık için çiftler üzerinde yapılan 30 yıllık bilimsel araştırmalardan üretilmiş olan eÇift İdeal Çift metodu, sizi gerçek aşka ulaştıran eşsiz bir yöntemdir. eÇift kişilik analiz testinizin cevapları toplumun temsilî bir örnek grubunun cevaplarıyla kıyaslanır. Profiliniz oluşturulur ve diğer eÇift üyelerinin profilleriyle karşılaştırılır. Bazı özelliklerde potansiyel eşinizle birbirinize benzemeniz ideal bir durumken, bazılarında ise birbirinizden farklı olmanız avantajlıdır. Bu karşılaştırma sonrasında her üye ile aranızda belirli bir uyumluluk oranını paylaştığınızı göreceksiniz.

www.ecift.com Yeni bir başlangıç için en ideal ortam! Üyelerimizden her gün teşekkür mesajları ve güzel haberler almaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Üyelerimiz mutlu birlikteliklerini bizimle paylaşıyorlar… Neden bu üyelerden biri de siz olmayasınız?