Arkadaşlık Aşk Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

İnternet Üzerinden Flört İçin 4 Tüyo da Bizden!

Milyonlarca kişi aşkı, mutluluğu bulmak için internet sitelerini ve cep telefonu uygulamalarını kullanıyor. Flörte ilişkin analiz yapan Online Dating Statistics & Facts internet sitesine göre, dünya çapında 91 milyon kişi çöpçatanlık uygulamalarını kullanıyor, ancak bir sürü insan bir randevu ayarlamayı başaramıyor. Genellikle en büyük etken güven kısmı oluyor. Hiç tanımadıkları insanlarla flört aşaması sanal da iyi olsa da yüz yüzeye gelme kısmını çoğu kişi gerçekleştiremiyor.

1. Kendinizi Mecbur Hissettiğiniz İçin Flört Etmeyin!

Çevrenizdeki herkesin sevgilisi, flörtü var diye kendinizi flört etmekte mecbur hissetmeyin. Eğer zamanı gelmiş gerçekten sevmek, sevilmek istiyorsanız bu duygu kendini size belli edecektir. İsteksiz sadece flörtüm olsun diye girilen ilişkiler kişide sıkıntı yaratır. Çünkü kişi olmaması için ilişkinin sürekli bahaneler uyduracaktır. Karşı tarafta mutlaka kusur arayacak, flörtün sonlanması için elinden geleni yapacaktır. Bu nedenle kendinizi hazır hissettiğiniz de ilk adımı atın.

2. Sezgilerinize ve İçgüdünüze Güvenin, Yanılmazsınız!

Hayatta bazen birini ilk gördüğünüzde hoşlanmazsınız. İlk görüşte zihinde oluşan düşünce ile  içgüdüyü, sezgiyi birbirine karıştırmamak gerekir. Bunların biri ön yargı diğeri ise içgüdüdür. Bir insana baktığınızda onu dış görünüşüyle değil de konuştuktan ya da hareketlerini gözlemledikten sonra değerlendirin. Bu şekilde içgüdünüzü, sezgilerinizi dinlemiş olacaksınız. İçinizdeki sese güvenin! Sizi asla yanıltmayacaktır!

3-Dikkatli ve Temkinli Olun!

İnternet üzerinden tanışmanın en kötü yanı şu ki tanıştığınız kişiyle ortak hiçbir bağınız yok, bu yüzden  hakkında hiçbir şey bilemezsiniz. Yeni flört etmeye başladığınız kişinin sizden para istemesi ya da sürekli verdiği sözleri tutmaması halinde o kişiyle tamamen iletişiminizi kesin. Evli olup başka amaçları olan insanları da unutmamak lazım. Bu koşulda sitelerin güvenlik önemleri devreye girmektedir. www.ecift.com  da  editörler tarafından üye olunan tüm profiller tek tek kontrol edilir. Evli olduğu tespit edilen üye hemen siteden silinir. Bu nedenle #eÇift için üyelerinin güvenliği her şeyden önce gelmektedir.

4- Seçici Olun ve Kendinize En Uygun Adayı Bulun!

Hemen ilk iletişime geçtiğiniz kişi ile ciddi ilişkiyi buldum havasına girmeyin. Seçeneklerin çok olması durumunda kendinizi asla kötü hissetmeyin. Ne kadar  çok seçenek , o kadar çok aday demektir. Bunların içerisinden size en uygun olanı seçmek için sitelerin olanaklarından faydalanabilirsiniz. #eÇift ciddi, seviyeli arkadaşlık, sohbet, ilişki ve evlilik sitesi Kişilik analiz testi ile diğer sitelerden bir adım öndedir. Test sonuçlarınız sayesinde size gerçekten uygun olan üyelerle eşleştirilirsiniz. Bu üyeler, üye önerileri listenizde yer alır ve belirttiğiniz arama kriterlerine (yaş, şehir vs.) uygundur.

 “İnternette flört, farklı şehirlerde hatta farklı ülkelerdeki kişileri bile bir ağda buluşturarak sürpriz aşklara mekan olabiliyor.” Aşk nedensiz sevmektir derler ya, işte öyle bir şeydir bu… Ne kadar plan, program yapsak da aşk bizi mutlaka zamanı geldiğinde bulacaktır.