Aşk Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Eski Sevgiliyi Geri Döndürme: 14 Gün Kuralı!

Bazen aşk hüzün ve acı getirir. Mutlu bir ilişkinin bitişi insanı yaralar. Kim haklı kim haksız değil aslında konumuz. Bir ilişki bitmişse elbette bitmesi için bir sebep vardır. Sebepsiz biten ilişkiler, araya giren mesafeler, ufacık bir olayın uzaması bazen ilişkiyi bitirmeye yetebilir. İlk olarak gerçekten tekrar bir araya gelmek istiyor musunuz buna karar veriniz.

Giden, terk eden sevgiliyi geri döndürmek biraz yorucu bir süreç olacaktır. Her tepkiye kendini hazırlaman gerekecek. Bunun için hazırlıklı olmalısınız! Bu nedenle kararlı ol. Eski sevgiliyi kendine geri döndürmenin yollarında sabırla ilerlemeli, yapacağımız her bir taktiği dikkatle uygulamalısınız. Sabırlı, kararlı olursanız Sabrın her şeyin nasıl değiştiğini ve eski günlerin geri gelmiş olduğunu sen de göreceksiniz.

Eğer kararınız ‘’evet’’ ise o zaman başlıyoruz!

Eski sevgilinizi geri döndürme de en önemli kural 14 gün kuralıdır. 14 gün kuralı eski sevgili için uygulandığında, kendinizi yıpratmadan onun geri dönmesini sağlayabilirsiniz. 14 gün kuralı için ayrılık sonrası yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir.

  • Hiç bir şey yapmayın
  • Sakin kalın
  • Yeni şeyler deneyin
  • Hayatınızı sosyal medyada paylaşın
  • Kendinizi özletin
  • Merak duymasını sağlayın.

Hiç Bir Şey Yapmayın

Ayrılığınızın sebebi her ne olursa hiçbir şey yapmadan beklemeniz bu süreci hızlandırmak için ideal olacaktır. Olayların yatışmasını beklemek ve sakin kafa ile düşünmek iki tarafa da iyi gelecektir. Karşı tarafı kendi haline bırakmak, geri çekilmek ilk kuraldır! Bu süreç öncelikle kendinizi bulmanız, dinlemeniz için çok faydalı olacaktır.

Sakin Kalın

Zorlu süreç, ayrılık acısı, yapılan hataları düşünüp tartmanız da fayda var. Neden ve sonuç ilişkileri kurarak durumu analiz ediniz. İlk güne daha sağlıklı düşündüğünüzü göreceksiniz. Belki de gözden kaçırdığınız bir şeyi fark edeceksiniz. Baktınız işler sizin açınızdan olumlu ilerliyor o halde sorun yok demektir. Derin bir nefes alın ve anı yaşamayı seçin. Meditasyon yapmak size bu süreçte katkı sağlayacaktır.

Yeni Şeyler Deneyin

Onu düşünmemek için yeni aktiviteler bulun. Yapmaya niyetlendiğiniz ancak yapamadığınız mutlaka bir şeyler vardır. Bu zamana kadar ertelediğiniz her ne ise şimdi onu yapma zamanı! Kafanızı boşaltacak, sizi bu kederli süreçten uzak tutacak bir şeyleri denemek size çok iyi gelecektir.  Eski sevgilin sizi hayallerinizi yaşarken görüyorsa, özleyebilir ve geri dönebilir. Birine kendini özletmenin en iyi yollarından biri bağımsız olmaktır.

Hayatınızı sosyal medyada paylaşın

Eski sevgilinizin size yeniden dönmesini sağlamak için sosyal medyanın gücü çok önemlidir. Sosyal medya da ister onu kedere boğun, isterseniz kıskançlıktan çıldırttın. Kimse ayrılık sonrası çok mutlu görünen kişiye anlam veremez. Tabii çok ciddi ilişki de sorun yaşanmadıysa. Karşı taraf sizin mutlu olmanıza dayanamayıp sonunda mutlaka yazacaktır.

‘’Ayrılık iyi geldi galiba ‘’ mesajını almanız an meselesidir. Yaptığınız bu eylem, onun psikolojisine oynayacak ve size yeniden ilgi göstermesini, sizi kıskanmasını ve bu durumdan pişmanlık duymasını sağlayacaktır. Sosyal medyanın gücüne inanın ve kendinizi akışa teslim edin.

Kendinizi özletin

Terk eden tarafın hangisi olduğu fark etmeksizin, eksi sevgilinin sizi özlemesini isteyebilirsiniz. Genel bir kural olarak, eski sevgiliyle bağlantı kurmak için 2 hafta gerekir.  İşte 14 gün kuralı burada devreye giriyor. 14 gün iletişime geçmeyerek, kendinizi özletme süreciniz başarıyla sonuçlanacaktır. Kural olarak ilk mesajı atan kaybeder mantığı geri adım atmanız için yeterli. Kendinizi özletmek istiyorsanız kesinlikle iletişime geçmemelisiniz. Yavaş yavaş sizden haber alamayan karşı taraf sizi özlemeye başlayacaktır.

Merak duymasını sağlayın

Sürekli olarak onu ilk arayan hatta mesaj atan siz misiniz? Bu durum sinirinizi bozmaya mı başladı. Bir süre merak uyandırın. Böylece o da sizi merak edecek. İnsanlar merak duygusuna çoğunlukla yenik düşerler. Onu aramayın! Bu şekilde sizi gerçekten özleyecek ve sesinizi duymak isteyecektir. Sürekli aradığınız kişiyi bir anda aramayı bıraktığınız zaman bu onu çıldırtacaktır. Zannetmeyin ki kurtuldum aramalardan diyecek! Sessizliğiniz onu çıldırtacak ve size gelmesini kolaylaştıracaktır.

Bundan dolayı14 gün sonrasında artık kavuşmanız an meselesidir! Mesajların ve telefon konuşmaların süresi uzamış, içeriği daha samimi olmaya başlamış ise 14 gün kuralı başarı ile sonuçlanmış diyebiliriz.

Eğer olmuyorsa, belki de hayatı sıfırlamak… sil baştan başlamak… ve unutmak zamanıdır. Yani diğer bir deyişle ex’den next olmuyorsa zorlamayıp bırakmak gerekir.