Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Erkeğin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Sıkça sorulan ve çok merak edilen; ‘’ Bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder?’’ Bazen erkekler duygularını açıkça dile getirmeye cesaret edemezler, etseler bile kendilerini farklı ifade edebilirler. Erkeklerin hoşlanma belirtilerinin neler olduğunu merak ettiğinizi biliyoruz çünkü her kadın ilgi duyduğu erkeğin kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmek ister ve bunun için ipuçları bulmaya çalışır. Erkeklerin hoşlanma belirtileri aslında sizin de fark ettiğiniz ama emin olamadığınız hareketlerdir. Hoşlanan erkek, kendini beden dili ile belli eder. İşte erkeklerin hoşlanma belirtileri…

Saçlarıyla Oynuyor Mu?

Sizi gördüğünde eli saçlarına mı gidiyor? Bir erkek sizi gördüğünde saçı ile oynuyorsa ‘’Ben buradayım, beni beğen’’ demek istiyordur. İşte bu tip davranış gözlemliyorsanız, erkeklerin hoşlanma belirtilerinden bir tanesini yakalamışsınız demektir. Ayrıca bir erkeğin hoşlandığı kadının yanında saçlarıyla oynaması ‘’Yanında çok heyecanlanıyorum’’ demektir.

Kendinden Emin Dik Duruş Sergiliyor Mu?

Erkekler, ilgili alanına giren ve hoşlandığı #kadına güçlü görünmek ister. Eğer bir erkek sizi gördüğünde kendine çeki düzen vermeye çalışıyorsa, duruşunu düzeltiyorsa sizi etkilemeye çalışıyordur. Erkeklerin kadınları etkilemek için kullandıkları en büyük silahları, dik duruştur. Çünkü kadınlar dik, kendinden emin duran ve özgüvenli görünen erkeklerden hoşlanır. Aslında bu duruş ben bursayım gel ve beni al duruşudur.

                                                Dikkatinizi Çekmeye Çalışıyor Mu?

Hoşlanan #erkek, sözleriyle olduğu kadar jest ve mimikleriyle de dikkat çekmeyi severler. Bu hareketi erkeklerde hemen fark edeceksiniz. Sizi görünce kravatını mı düzeltiyor, gömleğini mi çekiştiriyor? Kalabalığın içinde onu fark edebileceğiniz şekilde mi konuşup, gülüyor? Bu dikkatinizi çekmeye ve diğer insanlardan ayrılıp öne çıkmaya çalıştığı anlamına gelir. Erkekler dikkat çekmek için genellikle jest ve mimiklerini abartarak sergilemeye çalışır. Bu davranışlarında, diğerlerinden ayrılma iç güdüsü hakimdir.

Susmayan SMS Sesi😊Arkası kesilmeyen Mesajlar!

Dünya genelinde teknolojinin gelişmesi, flört şekillerini de #ciddi oranda etkiledi şüphesiz. Bazen birinin karşısında gözlerine bakarak bir şeyleri söylemek zordur. Bu durumda mesaj yazmak çok daha kolay gelir tabi insanlara.  Eğer sizin de telefonunuz ondan gelen mesajlardan susmak bilmiyorsa, emin olun yakında bir itiraf, teklif gelecek demektir! Size olan mesajlarını bir soruyla bitiriyorsa, ne kadar basit sorular da olsa, bu sizinle iletişimde olmaya devam etmeyi istediklerini gösteren güçlü bir işarettir.

Erkekler karşı tarafa ilgisi olduğunu anlatacak bu hareketlere başvurarak alacakları cevabın netliğini bilmek isterler. Yaptıkları eylemler sonucu karşı tarafın ilgisinin olduğunu anlamak onlar için çok önemlidir. Sonuçta kimse reddedilmek istemez değil mi? Eğer çevrenizde size karşı böyle davranan bir erkek varsa cevabımız ‘’Evet, bu kişi sizden hoşlanıyor’’ olacaktır. Karşı tarafın duygularından eminseniz bu #ilişki artık başlayabilir!

Çevrenizde sizden hoşlanan biri yoksa  www.ecift.com adresimize sizi bekliyoruz!