Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Uzak İlişkide Güven Sorunu Nasıl Çözülür!

Bu sorunu uzak mesafe ilişkisi ile kısıtlamamak gerekiyor. Güven sorunu özellikle günümüzde birçok insanda mevcut olan bir durum. Geçmiş yaşanmışlıklar ve acılar yeni insanlara güvenmenize engel teşkil edebilir. Özellikle uzakta konuştuğunuz birinin günlük hayatında ne yaptığını kimler ile görüştüğünü ve ne kadar samimi olduğunu anlamanız çok mümkün değildir. Tabi bu imkansız olduğu anlamına da gelmiyor.

Günlük Hayatını Ne Kadar Anlatıyor

Uzak mesafe ilişkilerinde genel sohbetlerin ardından gün içinde yaşanılan olaylar sık sık konuşulur. Bu olayları ne kadar ayrıntılı anlattığına bakarak size olan güvenilirliğini anlayabilirsiniz. Dürüst bir şekilde konuştuğu karşı cinsi ettiği sohbeti ve bu sohbeti etme süresini size söylüyorsa sizden saklayacağı çok bir şey olmadığındandır.

Karşınızdaki kişiye sizden bir şey saklamasına gerek olmadığını ve istediği şekilde anlatabileceğini hissettirirseniz sizden bir şey saklamasına gerek kalmadan rahat rahat anlatacaktır. Zaten karakterinde bu tarz bir şey yok ise size açık açık tüm karşı cins arkadaşlarını ve bu arkadaşlarının önem sırasını gösterecektir.

Eğer konuşmalarında bundan bahsetmiyorsa ve daha ilerleyen tarihlerde geçtiğimiz gün şunla şöyle konuştuk gibi şeyler çıkıyorsa ağzından maalesef sizden birçok şey saklıyor bunu anlık olarak size söylemiyor ve güveninizi sarsacak şeyler yapmaya meyil ediyordur.

Arkadaş Ortamının Fotoğraflarını İsteyin

Arkadaş ortamlarında çekilen fotoğraflardaki insanlar hakkında soru sorduğunuzda sizlere belli başlı bilgiler sunacaktır. Bu bilgiler genellikle kimin sevgilisi var, kim kimdir ya da kimden şüphelenmene gerek yok gibi şeylerdir. Eğer sıradan bir arkadaşı için ondan bana zarar gelmez iyi biri ama sürekli birileri ile görüşüyor dediği biri varsa, düşmanınızın kim olduğunu belirlemişsiniz demektir.

Sonuç olarak aslında güven sorunu yaşanan ilişkinin ömrünün ne kadar süreceğini hepimiz biliyoruz. İnsan bir kere güven duygusunu kaybederse maalesef geri dönüşü olmuyor. Bu nedenle güven sorununu aşamayan ilişkilerin kaderi ne yazık ki ayrılık oluyor.

www.ecift.com